ZZP och sociala medier

Anne Edström Februari 27, 2016 Miscellanea 3 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Om ZZP ?? där du uppenbarligen vill hitta potentiella kunder att veta. Numera är särskilt sociala medier är ett bra sätt att få mer publicitet för ditt företag. Hur kan du använda sociala medier för att marknadsföra ditt företag? Du måste ta som frilansare i åtanke när du marknadsföra ditt företag via sociala medier?

Många ZZP ers ??

Det finns fler och fler människor att starta eget. Antalet egen ?? re växer enormt. Om du ZZP ?? finns, då du säkert har märkt. Så du måste marknadsföra ditt företag, annars dina potentiella kunder vet inte ens att du finns. Ett av de bästa sätten att förhindra detta är att använda sig av sociala medier.

Fördelar sociala medier

Om ZZP det ?? Du kan dra stor nytta av att främja ditt företag via sociala medier. Om människor följer du eller din sida gillar det, kommer de att uppdateras regelbundet för att se dig och komma ihåg ditt namn. Detta gör det lättare att göra riktiga affärer och få nya order. Du kan också hålla kontakten enkelt via sociala medier med dina kunder och erbjuder dig en bekväm plattform där de kan ställa frågor.

Inte spam

Viktigt att komma ihåg är att du inte ska skräppost när man vill främja ditt företag. Inte göra folk galna med ständiga uppdateringar och följer inte människor rent bara för att marknadsföra ditt företag. Detta är vanligtvis ses främst som spam och irriterande, och detta är en möjlighet så stor att du förlorar kunder i stället för att få. Många människor gillar att få idén att det faktiskt finns en människa på andra sidan. Publicera inte bara om dig själv och ditt företag, men också reagera på andra människor och företag. Vissa frilansare ?? re kan även lägga värde eftersom de ibland skriva något om sig själva.

Kommentera nyheter

En nyhet eller hype kan vara en bra anledning för dig att få uppmärksamhet till nya potentiella kunder. Försök att svara så det passar det aktuella meddelandet och din verksamhet. Kanske kan du vara en blogg om att skriva och dela den på sociala medier. Eftersom ett ämne är varmt, är chansen att du klickar på din länk.

Vara up-to-date

En Facebook-sida eller Twitter-konto som tiden inte används, är inte en bra annons. Du bör därför alltid se till att dina sociala medier konton är uppdaterade. Posta den senaste viktig information om ditt företag och vara tydlig i vad du har att erbjuda. Regelbundet uppdatera organ ditt namn ses regelbundet. Speciellt när människor måste dela eller smak.

Hur gör andra själv ?? re det?

Det är inte avsikten med andra själv ?? ers exakt kopia, men du kan inspireras faktiskt. Se hur väl andra själv ?? re använder sin sociala medier. Som en viss strategi väl, eller inte? Och varför eller varför inte? Lär av andras misstag och få exakt inspirera goda idéer. På så sätt kan du också främja din egen gott sällskap! Observera att du inte börjar kopiera andra, eftersom det inte uppskattas. Hitta din egen väg för att främja, som fungerar mycket bättre!
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha