Zooplus: en av de större online-djuraffärer

Zooplus är en välkänd djuraffär på Internet. Deras sortiment är mycket stort och du hittar nästan alla djur något. Dessutom är de ofta mycket billigare än den lokala djuraffären. Läs vidare för mer information om företaget och om gränserna.

Allmänt

Sällskapsdjur leveranser i en av de större online sällskapsdjur butiker som du kan hitta på internet. Företaget är ganska stor, liksom i andra länder i Europa, så många som 20, kan människor göra beställningar på zooplus. Företaget är stort och de köper i bulk, därför kan de vara billigare än andra djuraffärer. Zooplus är en online-satsning. Företaget grundades 1999 och växer fortfarande. Zooplus har över 7000 artiklar i lager.
Många produkter är flera procent billigare om du köper dem i butiken, det är därför många människor köper sina sällskapsdjur leveranser via Internet. Om du måste också betala fraktkostnader du snart billigare och du har fördelen av att vara korrekt levereras till ditt hem. Sjöfarten är gratis med ett minimum ordervärde på ?? 19, -. Med varje beställning du sparar poäng som du kan spendera igen för extra "gåvor" med din beställning. Beställningarna är alltid snyggt och snabbt levereras till ditt hem och om något inte är bra då kunden kommer att hantera det på rätt sätt och snabbt.
Nya kunder får med sin första order 5% rabatt som välkommet. Och du kan också prenumerera på nyhetsbrevet för de senaste erbjudanden och rabatter. Som kund kan du ge en genomgång av alla produkter och du kan även placera en bild av dina köpta objekt. Detta är användbart om du är osäker på om du vill köpa en produkt eller inte. Du ser hur det ser ut till andra människor och om det är en bra produkt.

Sortiment

  • Hundar: zooplus har ett stort utbud för hundar. Du måste tänka på mat, halsband, koppel, korgar, leksaker, bänkar, grejer för bil, grooming och mer.
  • Katt: Intervallet för katter är också mycket stort. Tänk på mat, repor inlägg, leksaker, kattlådor, transportlådor och så vidare.
  • Gnagare: Utbudet är ganska stor för gnagare. De säljer många olika typer av mat, leksaker, hus, burar, snacks, hö, halm, transportlådor, medicin och mer.
  • Fiske: För fiske du kan hitta allt. Akvarier, fiskfoder, waterverzoring, filter, pumpar, dekorationer och mer.
  • Fåglar: För fåglar finns under andra burar, fågelburar, mat, leksaker, snacks och kosttillskott.
  • Reptiler: Även på reptil sinne på zooplus du köper terrarier och kurs organisation, teknik, mat, ljus och annan utrustning och du kan även köpa växter där för din terrarium.
  • Hästar: Slutligen, också hitta några hästsaker. Du måste tänka på kosttillskott, snacks, penslar och andra vårdposter och de säljer några bitar av ridning redskap.

Groupon

Med Groupon många människor välkända. Groupon har en daglig fantastiska erbjudanden rabatter som du kan göra mål över 50%. Det sparar en massa pengar med inköp. Zooplus ibland har ett erbjudande på sällskapsdjur leveranser. Du betalar då ?? 10, - till exempel en kredit på ?? 30, -. Du bör alltid läsa villkoren också, eftersom ibland ett åtgärdsprogram inte till exempel mat och erbjudanden och andra gånger men. När det förfarande som anges här var minimal för dig ?? 40, - att beställa. Allt som allt är det sparar en hel del pengar när du deltar i en sådan åtgärd.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha