Ziggo fördöma påstådda nya högre priser i mars 2015?

Heike Hammarberg December 27, 2015 Elektronisk 13 6
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Från och med 1 mars, 2015 kabelbolaget Ziggo justerar priserna. Personer med en prenumeration på Ziggo att betala mer eftersom kostnaden för att förbättra de tjänster delvis föras vidare till kunderna. Allt allt-i-ett paket ökar med en euro per månad. Några ytterligare kanaler och kanalpaket öka med femtio cent per månad och andra dalar med bara femtio cent per månad. Eftersom förändringshastigheten dig som kund hos Ziggo avregistrera gratis. Samgåendet med UPC något att göra med det? Vilka är de nya priserna? Hur fördöma? Hur är priserna i 2015 från andra leverantörer? Är förändringen i samtliga fall helt gratis och kommer att kosta dig bara lite tid och ansträngning?

Varför nya priser Ziggo per 1 mar 2015

I januari 2015 meddelade Ziggo att priserna ökar något med 1 mars 2015 för alla nuvarande och nya abonnenter. Enligt kabeljätten har att göra med den ökade kostnaden för de tjänster de tillhandahåller. För att finansiera detta Ziggo måste vidarebefordra detta till alla kunder i bolaget. Många människor tror att detta beror på den senaste tidens samgåendet med UPC låta TV-skärmar till alla abonnenter inom kort kommer att stå på svart. Enligt en talesman för bolagets fusion ingenting att göra med de nya teckningskurserna. Alla kunder i bolaget kan avsluta nuvarande abonnemang gratis och byte till ett annat företag, trots att de har ett pågående kontrakt på en månad, år eller flera år.

Vilka är de nya priserna?

Per den 1 mars, skattesatserna, enligt den officiella webbplatsen för kabeloperatören Ziggo, för nuvarande och nya abonnemang enligt följande:
Nya priser Paket 2015
Skattesatserna för paketen All-in-one och den kombinerade TV och internet senast den 1 mars 2015 på följande sätt:
Nya tariffer ytterligare kanaler 2015
De priser för människor som bara faller inom TV och Ziggo abonnenter ytterligare kanaler per 1 MARS 2015 enligt följande:
Nya telefonitaxor 2015
De nya priserna för ensamstående telefoni minska eller har stängt en extra abonnemang för telefoni såsom Plenty Call Ziggo per 1 MARS 2015 enligt följande:

Är avbryta / förändring verkligen gratis?

Ja. Enligt Ziggo ?? Justeringar kommer att ge dig rätt att ändra eller avsluta din prenumeration avgift senast den 1 mars ??. Så du har till den 1 mars det dags att göra en förändring eller möjligen helt annan kabelleverantör switch. Du betalar i detta fall inga böter eller andra kostnader på Ziggo. Om du väljer att byta kan det vara så att en ny kabel företag tas ut av engångsanslutningsavgifter och kostnader mekanik. Denna information kan hittas på hemsidan, kundservice eller i informationen från de olika bolagen.
Avregistrera till teckning av ett år, två år eller mer
Ziggo har haft regelbundna stilig erbjudanden i det förflutna där kunden kan välja en gåva. Du hade tidigare, i de flesta fall ett abonnemang för ett år eller längre för att stänga. Dessa kunder kan kostnadsfritt, till den 1 mars, byta till en annan leverantör. Om du har utrustning som interaktiv avkodare, mottagare eller särskild modul för tv har på lån eller hyra Ziggo, kan det vara så att du måste skicka tillbaka. Här får du ett brev om huruvida detta kommer att meddelas per telefon.

Hur kan jag avboka?

Teckning av Ziggo fördöma kan göras på följande sätt:
 • Kund Ziggo kontaktas per telefon. Detta kan göras från ett fast telefonabonnemang med Ziggo på antalet 1200 eller via någon annan telefon på 0900-1884.
 • Logga in på Min Ziggo och klicka på den inställda formuläret
 • Per post som innehåller följande information: Namn, adress, postnummer, ort, telefonnummer, kontonummer och orsaken till uppsägning av abonnemang. Detta kan skickas till Ziggo BV, PO Box 43 048, 3540 AA, Utrecht.

Ändra prenumeration
Till exempel, för att bara ändra en del av abonnemanget, såsom telefon eller annan allt-i-ett paket? Då kan du också ändra på det sätt som beskrivs ovan förändringar. Det snabbaste sättet är att logga in på My Ziggo med dina kunduppgifter.

Tips när du byter till en annan leverantör Ziggo

Även om förändringshastigheten inte är väsentlig, det finns fortfarande många abonnenter som vill växla till TV-leverantörer XS4ALL ZeelandNet / Delta, KPN, Telfort, KPN, Canal Digital, Caiway och Tele2. Vad du ska titta efter när du Ziggo byta till en annan leverantör?
 • Sätt förväg en omfattande postnummer check. I vissa områden i Nederländerna finns bara en handfull leverantörer av tv, internet och / eller telefoni. Kanske du inte ut billigare att ändra, även om du får en fin present som ny kund
 • Anno 2015 du fortfarande behöver själv avsluta ditt nuvarande abonnemang TV
 • Kontrollera noga det avtal du har med Ziggo och ringa i förväg till kunden att vara 100% säker på att du får inga oväntade merkostnader säga upp den sedan.
 • Låt det nya abonnemanget svarar inte direkt, men avtal med leverantören vad det bästa hittills. På detta sätt kan du undvika att behöva betala en månadsavgift för månader både Ziggo och kostnader för den nya leverantören.
 • Använd jämförelse webbplatser för att avgöra var du är mest fördelaktiga från
 • Inte vara förförda av gåvor som du ofta får med ett nytt abonnemang. I de flesta fall är att välja för en månatlig rabatt billigare än en engångsprodukt.
 •   Like 0   Dislike 0
  Kommentarer (6)
  Ruben Engberg
    Like 0   Dislike 0

  Jag Ziggo avslutades eftersom de hade vissa kanaler UPC, har tagit ut av sina paket. Original Ziggo kunder dessa stationer har nog.Nu jag kunde recitera före den 1 juli. Ziggo men tar inte hänsyn till den månaders uppsägningstid och stänger sina tjänster sedan verkligen den 1 juli. Medan vår fiber leverantör för flera veckor nödvändigt att fastställa kabeln. Detta bör inte? Vi är för närvarande flera veckor utan TV och internet. Ziggo får inte bara hålla en månad, i stället för mindre än 2,5 vecka? Om så interagera med sina kunder, efter nästan 20 år, jag vet inte ens att hans klient. Men en gemensam spel att låta människor som i kylan.

  Albinus Blomqvist
    Like 5   Dislike 2

  Hej, Vad händer om jag ändrar min prenumeration till TV extra bas? Kommer jag har också möjlighet att få göra min dekoder? Eller är detta bara på fullständig skuldavskrivning? Bvd

  Laurence Aaberg
    Like 5   Dislike 0

  Hej, Vad händer om jag ändrar min prenumeration till TV extra bas? Kommer jag har också möjlighet att få göra min dekoder? Eller är detta bara på fullständig skuldavskrivning? Bvd

  Bodela Högberg
    Like 1   Dislike 1

  Om jag Ziggo grund terminering och byta till satellit, förblir koaxial signal passerar sedan Nederländerna 1?

  Ingamari Almqvist
    Like 5   Dislike 0

  Kära, För en förändring du inte har avkodaren leveren.Vriendelijke hälsning, Edwin

  Wido Ericsson
    Like 1   Dislike 2

  Peter, jag tror att du håller signalen, det är mycket svårare att stänga den manuellt Ziggo. Men jag är inte säker på mitt svar. Du kan alltså ha 100% säkerhet, bara kontakta kundtjänst Ziggo.Met Med vänliga hälsningar, Edwin

  Lägg till en kommentar

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Tecken kvar: 3000
  captcha