Zanzibar semester firande där pepparn växer

Få människor vet var Zanzibar ligger, men de flesta tänker på exotiska och avlägsna saga från 1001 natt. Ta reda på mer om Zanzibar, ön ligger på den östafrikanska kusten som ingår i Tanzania där som många örter växer också turismen. För tjugo år sedan de vågade en gissning med turismen i Zanzibar. Det misslyckades. Ett hotell gick upp i lågor, var anställda hotade, gäster och andra investeringar höll sig borta. För några år sedan fanns det en ny ansökan. Regeringen i skärgården, som politiskt tillhör Tanzania, ser strängt att det inte finns alltför många hotell öppna samtidigt. Således, den muslimska befolkningen, inte genom att alltför lös ?? ?? västerländsk livsstil i sina vanor störs, de har stängt lämnar större disco ?? s igen. Och uttalandet läggs alltså: Semester Zanzibar måste vara av hög kvalitet, miljömässigt och socialt acceptabel. Massturismen bör förbli på den östra kusten av Kenya och Egypten.
De viktigaste inkomstkällorna är kryddor som muskot, kanel och peppar.

Kultur

Historien om Zanzibar har påverkats av Perser, muslimer, araber, portugisiska och kontinentala Afrika. Värt ett besök är den Livingstone hus, Guliana Bridge och House of Wonders. Det senare är ett palats byggdes 1883 under ledning av Sultan Barghash.

Sindbad känslor i en Dhau

Vem vill på en dagsutflykt hela huvudön med en Dhau, en typisk östafrikanska trä segelbåt med den distinkta trekantiga segel, segla runt. Tusentals förtrollande badvikar du kommer att gilla huvudstaden Stone Town, en av de sista ekologiskt utvecklade städer i östra Afrika. Kommer ut ur havet, från den gamla goda Sindbad perspektiv, ser staden stor. Efter ankomsten till landet Kommunen erbjuder upplyftande känslor ?? inte för inte som UNESCO har förklarat Gamla stan med sina vindlande gränder, livliga marknader, vackra moskéer och konst fullt inredda hus dörrar förklarats som världsarv.
Men här för att se fattigdom el- och telefonkablar. Tyvärr såldes här mellan 1832 och 1873 till 60 miljoner slavar. Ett sorgligt rekord för Afrika.

Freddy Mercury

Dessa tider fick Freddy Mercury, 1946 som Farrokh Bulsara i Zanzibar såg ljuset och den mest berömda son av ön inte längre upplever. Och vara glad idag i hans födelseort utanför kitsch och dyra T-shirts, armband och mössor erbjuds ingenting. Djupa insikter i livet och musikalisk storleken på stora drottningen sångaren lämnar lite misstänkt här.

Viktig information

Visum
Visum krävs och du kan tillämpa de bästa tre till fyra veckor innan avresa. Är du organiserad, viseringen ?? avgift ?? ofta anordnade. Att åka på egen näve, registrerade ditt pass skicka tillsammans med ett kuvert med frimärken för registrerade avkastning. Dessutom lägger du två identiska pass ?? s och en kopia av fakturan för resan. Ditt pass måste vara giltigt i minst sex månader vid ankomsten.
Klimat
Man tror att det kan vara mycket varmt i Zanzibar, tack vare sitt läge nära ekvatorn. Men stiger temperaturen under dagen och 25 till 30 grader, ?? det tidigt på morgonen kan vara kyliga. ?? På natten kyls ner till 10 till 15 grader. Kallt och dimmigt kan vara på Ngorongoro Crater, Mount Kenya och i Usambara Mountains. Det är tillråda en varm tröja eller jacka och ta med en varm sovsäck, särskilt under vintermånaderna juli och augusti.
Bästa tiden
  • December / mars och juni / oktober: Torr period
  • April och maj: långa regnperioden
  • November: Kort regnperioden

Den bästa tiden är rätt efter regnperioden. Landskapet är grönt och träd och växter är i blom. Ju närmare den torra säsongen kommer, desto varmare blir det. Landskapet är gulare och nakna. Besök Zanzibar för vilda djur och sedan gå i den torra säsongen, kan djur hittas bättre. Observera att spelet följer regnet. Ha detta i åtanke när du planerar din rutt. Under regnperioden vägarna är dåliga, husvagnsplatser är lerig och du måste ta hänsyn till tunga, korta regnskurar.
Pengar
Zanzibar betalas med Tanzania Shilling. Det är bäst att betala kontant dollar eller euro ?? s, och ta förutsebarhet resecheckar tillsammans. De är inlösbara på många banker och försäkrade mot förlust eller stöld. Observera att du inte kan fästa på Zanzibar.
Sjukdomar
Ta vaccinationer innan du åker på semester! Chanserna att du blir smittad med sjukdomar förekommer, såsom malaria eller denguefeber. Malariamyggan är ?? ?? natt och aktiva under natten, och mygga som orsakar denguefeber är aktiv under dagen.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha