Yttrande sport två: Fotbolls-EM 2013 under 21 år i Israel

Anne Edström December 31, 2015 Miscellanea 4 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mellan 5 och 18 juni 2013 hänvisas till Israel fotbolls-EM 2013 under 21 år. Både Nederländerna och värd Israel att delta. Totalt åtta nationer tävlar för den europeiska titeln. Det är första gången i Israel historia att en så stor turnering är organiserad. Israels fiender är inte nöjda med det. De efterlyser en bojkott eftersom Israel är skyldig i deras rasism. Även kända fotbollsspelare som Frédéric Kanouté efterlyser en bojkott. I den här artikeln vill vi ge vår åsikt om möjligheterna till Nederländerna och Israel under EM 2013 och även utveckla de efterlyser en bojkott på grund av påstådd rasism.

Program för fotbolls-EM 2013 under 21 år i Israel

Deltagande länder
konkurrens grupp A och B
semifinaler och finaler

Spela Städer i Israel

LegendaA Jerusalem - Teddy Malcha stadion - 33 500 åskådare - hem för fotbollsklubben Beitar Yerushalayim och Hapoel Yerushalayim
B Tel Aviv - Bloomfield Stadium - 14 413 åskådare - hem Maccabi Tel Aviv, Hapoel Tel Aviv och Bnei Yehuda
C Petah Tikva - HaMoshava stadion - 11 500 åskådare - hem till Hapoel Petah Tikva och Maccabi Petah Tikva
D Netanya - Vinnare stadion - 13 800 åskådare - hem Maccabi Netanya

Vision Etsel

chanserna för Young Israel
Israel har varit i fotboll en medioker land. Chanserna att Young Israel kommer att vinna EM i hus är minimal. Enligt Eli Ohana, ambassadör för turneringen, är det EM för Israel framför allt en stor upplevelse. Israel kan nu konkurrera med de bästa spelarna i Europa. Ohana inte förvänta Israel nådde semifinal, än mindre finalen. Men överraskningar är inte uteslutna. Dessutom är det bara andra gången som Young Israel deltar i den sista omgången av en EM. Första gången var 2007 när det inte gruppspelet överleva. Så länge Israel är en tjänst vet fotbollsnivån aldrig kommer att nå toppen av Europa. Tjänsten åldern 18 till 21 år. Dessa är bara de år då fotbollsspelare genom en betydande utveckling.
chanserna för juniorerna
Jong Oranje blev europamästare två gånger tidigare. Coach Cor Pot nu också gör anspråk på att gå tillbaka till titeln annars laget kan bättre stanna hemma. Nederländerna förväntningarna är höga. Men med Tyskland och Spanien i gruppen kommer att bli svårt att nå semifinal. Det är svårt att uppskatta hur Juniors ska göra det. Om allt går bra och alla spelare är i toppform då Titeln måste vinnas.
uppmaningen till bojkott av turneringen i Israel
Israel har många fiender och som är helt inte är nöjd med det faktum att Israel anordnar EM för under 21 år. Kravet på en bojkott är en del av en mycket större kampanj som förs mot Israel i åratal. Ett antal popartister och andra kända personer vägrar att komma till Israel för att utföra det. Många utländska akademiker att bojkotta Israel. Nyligen, skulle nästan helt lamslå fysikern Stephen Hawking visste inte det komma till en fysikkonferens i Israel medan han fortfarande hade tidigare rapporterats att göra det.
Hatet mot Israel växer. Israel härmed falskt anklagad för rasism. Ändå är UEFA lycklig inte gett efter för trycket från motståndarna. Men kommer det att förbli så i framtiden? Det är mycket möjligt att UEFA beslut om att israeliska klubbar så småningom inte att göra längre med Champions League, Europa League och kanske ännu mer med de europeiska kvalet. Israels fiender får mer och mer pengar.
Idén att bojkotta Israel är absurt. Israel är inte rasistiskt, men palestinierna är. De vill upprätta en palestinsk stat där ingen Judisk ska leva. I Gaza bott sedan 2005 inte längre Judisk. Den palestinska politiken ligger i linje med den europeiska antijudiska politik som vi känner det 2000 år. I Israel, dock leva mer än 1,5 miljoner araber. Det är 20% av den israeliska befolkningen. Dessa människor är inte kört bort, eller araber som bor på Västbanken och i östra Jerusalem.
Om vi ​​bara fokusera på fotbollen då kan vi säga att israeliska araber gå helt enkelt i elitserien av israelisk fotboll. De deltar också i andra divisioner. Med undantag för Beitar Yerushalayim spela eller spelas upp eller araber med varje klubb. Även i landslaget i Israel regelbundet spela med araber. Walid Jabir, en israelisk arab, spelade även 74 gånger för landslaget i Israel under perioden 1997-2007. I stället är det otänkbart att det fanns någonsin en Judisk kunde utföra med den palestinska landslaget eller i den palestinska ligan.
Konflikten mellan Israel och Palestina kan bara lösas vid förhandlingsbordet. Det är ingen mening för Israel genom bojkotter att sätta press för att uppnå bildandet av en rasistisk palestinsk diktatur på Västbanken och i östra Jerusalem. Den palestinska befolkningen har bara dra nytta av inrättandet av en fri demokratisk stat som har ett nära samarbete med Israel. Ett sådant tillstånd kan bara komma genom förhandlingar utan förhandsvillkor eller hot.
Mer information Hemsida - Yttrande Israel - Israel ledare.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (1)
Ulrick Nordahl
  Like 0   Dislike 0

Tydligen, jag vill börja följa alla matcher men omständigheterna gjorde jag saknar fotboll bilder som förmodligen bör sändas av Eurosport. Men jag fortfarande glädje i den sista matchen och Confederation CUP är jag inte azen.Het hans fru fotbollsspelare passionen jag höja mitt huvud, men det betyder inte att jag fortfarande älskar spel. HUP föra återigen en fotboll cup till Nederländerna har det varit en så lång tid sedan vi festade igen.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha