Yttrande Israel 4: Årlig 5770 ?? Turist tillväxt

Yttrande Israel -7 September 2010- Som en del av den årliga rapporten 5770 belyser tillväxten av turismen till Israel. 2009 visade fortfarande en nedgång till följd av den globala krisen och kriget i Gaza 2008-2009, 2010 Israel har för avsikt att etablera ett nytt rekord med mer än 3 miljoner turister som ger 25 miljarder shekel i intäkter.

Mål: fem miljoner turister i 2015

Den israeliska regeringen kommer under de närmaste åren att investera 55 miljoner shekel inom marknadsföring turism. Detta bör säkerställa att under 2010, fyra miljoner turister till Israel 2015 och fem miljoner. Ökade marknadsföringsaktiviteter kommer att ske både på befintliga marknader och nya marknader. För varje ytterligare 100.000 turister gör detta 3800 nya arbetstillfällen, framför allt i periferin. Den israeliska ekonomin genererar därmed 100 till 200 miljoner shekel. Således, ankomsten av många turister har ett stort inflytande på ekonomin. Förutom marknadsföring investerar ministeriet för turism också fler hotell och bättre turistinfrastruktur.

Turism i Israel

Israel har mycket att erbjuda när det gäller turismen. Den Etsel Gruppen har gett mycket uppmärksamhet till artiklar där. Här är en översikt:
  • Varför Israel är ett fantastiskt semestermål
  • Spring i Israel: den bästa tiden på året
  • Sommar i Israel: soligt, varmt och torrt
  • En tioel på Golanhöjderna i Israel
  • Ekoturism i Israel
  • UNESCO: s världsarvslista: Bahai Temple i Haifa

Etsel vision: att främja en hållbar turism och judisk

Enheten för fem miljoner turister per år med början 2015 är i sig ett beundransvärt mål. För ett litet land som Israel som mycket. Hänsyn bör också ihåg att nästan alla turister anländer med flyg eftersom Israel är ganska isolerad. Några kommer via Egypten ?? Sinaiöknen ?? Israel anger. Flygtrafiken kommer därför att öka kraftigt. Det innebär en tyngre börda på Ben Gurion-flygplatsen, även om det finns många flyga via Eilat.
I och för sig, naturligtvis, alla gynnar sysselsättningen. Men mindre fördelaktigt för miljön. Den israeliska landskapet är sårbar. Ju fler turister som kommer in i landet desto mer är en belastning på miljön. Och detta kan så småningom återställa turismen negativt påverka när turisterna märker att landskapet påverkas. För massturism, har till exempel den israeliska stränder Israel inte så mycket. Det måste utarbetas en plan där det blir tydligt vilken typ av turister som syftar det så att större hänsyn kan tas till miljön.
Förutom miljöhänsyn, skulle Israel vidare dess pelare bör inriktas på judiska turister. Redan många religiösa judar under judiska högtider till Israel. Men det kan också göras för att locka judar som är mindre religiösa. För dem, kanske de religiösa helgdagar inte så viktigt, men band med landet. Främjande av turism bland judar förmånen kan behöva locka till nya invandrare till Israel. Särskild studie bör organiseras kan riktas till den nya invandrare. Man kan tänka på vistas i värdfamiljer, besök armébaser, universitet, kulturella och religiösa institutioner, etc. Totalt, resor som visar mer av Israel än de vanliga turistresor.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha