Ytterligare motstånd vid varje säsong förändring

Ingabrita Sohlman December 27, 2015 Hälsa 6 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
För att hålla vår hälsa i varje säsong förändring nivåer, en extra vitamininjektion för både unga och gamla är viktigt. Med ett högre motstånd eftersom vi kan mycket mer. Echinacea och C-vitamin, men också ginseng och bidrottninggelé härmed upp på vår önskelista. Vårt immunförsvar är natt och dag sätts på prov. Med varje förändring av årstiderna, har vi också vårt extra vakt mot de negativa yttre påverkan. Absolut inte överflödig, eftersom just då vårt immunförsvar vid sina svagaste gör elaka krämpor gör ständigt introduceras.

Hälsosam och balanserad kost

Upprätthållandet av vårt motstånd, gör vi i första hand genom en sund och balanserad kost. Vi ger också motståndet av vuxna och barn en extra boost genom att lägga till extra vitaminer, mineraler och / eller andra kosttillskott.
Att odla ett starkt motstånd, är en extra dos av echinacea anges. För att uppnå maximal effekt, kombinerar denna naturprodukt med en extra dos av vitamin C.
Echinacea ökar inte bara motstånd, utan också hjälper oss en period med mindre tillstånd så snart som möjligt att övervinna.
C-vitamin är i sin tur den lämpliga medel i första hand för att förhindra att våra sjukdomar i andningsorganen eller läka snabbare. C-vitamin ökar inte bara vårt motstånd. Det underlättar också upptaget av järn och fosfor i vår dagliga kost. Det är också en viktig antioxidant som vår mer än ge en hjälpande hand för att skydda friska celler.
Bra motstånd är av stor vikt att förbli passa. Ju större vårt motstånd, desto bättre vår fysiska kondition. Vid en hög motstånd och därmed en god allmäntillstånd, vi kan mycket mer.
Vissa har mer behov av ytterligare skyddsmedel som echinacea och C-vitamin än andra. Vanligtvis under årstidernas växlingar fortfarande flera gånger samma människor blir sjuka och måste stanna hemma med en påtvingad eller andra luftvägsproblem.
Viktigt för denna befolkningsgrupp är utan tvekan mycket att de regelbundet och stanna i luften. Massor av motion, i kombination med en sund och balanserad kost är en förutsättning för att bygga upp den nödvändiga motståndet. Silver ris, färska grönsaker och färsk frukt, här är fasta favoriter. Rivna morötter, kål, köper rova ​​och rotselleri härmed överst på listan. Och sura mjölkprodukter såsom yoghurt, filmjölk och keso kan också göra underverk.

Färre sjuka med probiotika

Resultaten av en ny studie visar att de som tar en viss kombination av probiotika registrerades en högre motstånd och därför drabbas mindre av t.ex. förkylningar och feber. Goda bakterier faktiskt återhämta sig mycket snabbare tarmfloran och därmed direkt stärka vårt motstånd. Probiotika gör det möjligt att bibehålla balansen i tarmfloran eller att återhämta sig. På detta sätt stärka vår probiotiska intestinal försvarssystem, som vi skaffar oss mer naturlig motståndskraft.
Under denna forskning vi granskat om intag av till exempel, skulle två typer av probiotika påverkar vår hälsa. En grupp av deltagare i studien fick placebo under en tid att svälja. En andra grupp fick Lactobacillus acidophilus och resten var det senare, i kombination med Bifidobacterium lactis. Alla fick allt detta två gånger om dagen och det administreras under sex månader. Till slut visade det sig att de som kombinerade probiotiica fick mycket mindre sjuka än de som fick placebo att svälja. Trots detta etablerad sjukdom, varade det för mycket mindre lång. Probiotika har därför verkligen en positiv inverkan på vår immunitet och därför vår hälsa.

Koninginnebrij

Drottninggelé, en ren naturprodukt och välsignelse av naturen, är också ett effektivt vapen mot en minskad fysiskt motstånd. Det innehåller många kolhydrater, esstiële fettsyror, aminosyror, många mineraler såsom koppar, järn och fosfor, vitaminer i B-gruppen, och biotin. Kungliga Jelly ger också extra kolin till, vilket i sin tur ger vårt minne. Kungliga Jelly stimulerar vårt naturliga immunförsvar, ger oss extra energi och neutraliserar mest virus- och bakterieinfektioner. Det hjälper oss att återhämta sig snabbare och dessutom också har en gynnsam effekt på cholesteriolniveau och är också effektiv mot anemi och depressions program.

Ingen godis och läsk

De som regelbundet drabbas av säsongs krämpor, bäst att undvika så mycket som möjligt godis, läsk och raffinerade livsmedel såsom vitt bröd, ris och pasta, socker och mjöl. Logiskt sett, om vi vet att alla dessa produkter är fria från alla hjälpämnen, såsom vitamin B, kalcium, zink och krom. Både godis och förädlade livsmedel gör det bara göra motsatsen till vad hälsosamma livsmedel.
Den frekventa användningen av dessa produkter, både vitaminer och mineraler som kalcium, järn och krom utvinns ur våra kroppar. Allvarliga brister kan därför förekomma. Och det är just dessa ämnen som spelar en nyckelroll i att ytterligare stärka vårt immunförsvar.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha