Yoga: negativa känslor undan med det!

Halsten Lundberg Februari 26, 2016 Hälsa 7 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Vårt välbefinnande består av tre nivåer: fysisk hälsa, psykiskt välbefinnande och känslomässiga välbefinnande. Med yoga, arbetar du på alla tre på en gång. Vår fysiska, mentala och emotionella välbefinnande påverkar varandra. Detta innebär att du kan flytta dig själv att vara glad! Upplever du negativa känslor börjar igen att fokusera på din fysiska välbefinnande snarare än på problemet.

Yoga och känslor i kroppen

Yoga syftar till att integrera den känslomässiga, mentala och fysiska, och därmed uppleva ett högre väsen. Känslor och kropp påverkar varandra kontinuerligt. Överföringen känslomässig eller mental ballast har ofta en ansträngd nacke eller axlar som följd. Därefter bör energiflödet blockeras av din kropp. Omvänt, händer samma sak: det är något fysiskt fel med dig då du känner mentalt och känslomässigt inte optimalt. För att kunna verkligen må bra, alla tre nivåerna är så balanserad och väl integrerade. Yoga kan hjälpa dig att omvandla känslor.

Yoga och fysiska välbefinnande

Steg 1: djup avslappning
Yoga börjar med andningen. Andningen är din bas, det är en förutsättning nummer ett att bo här och så allt börjar. Har du flytta till rytmen av andning, inte din andedräkt inte nå till rytmen i rörelsen! Andnings apparater, är det styrningen av övningarna.
Steg 2: fysiska övningar
De fysiska övningar, är asana är indelad i asana-talet för flexibilitet, asana s för styrka och asana s för jämvikt eller balans. Dessa övningar ger inte bara fysisk flexibilitet, styrka och balans, de ger också emotionella och mentala flexibilitet, styrka och balans. Varje människa är naturligtvis en av dessa tre, eller ibland två, mer utvecklad. Är du flexibel genom naturen, kommer du att älska de Flexibilitet-asana är så trevlig och enkel upplevelse, styrka-asana: s kommer att kräva mycket mer ansträngning. Tanken är just att du arbetar extra styrka och balans för att utveckla de tre aspekterna av den fysiska yoga jämnt och balansera.
Steg tre: sinnet och känslorna
Det är också möjligt att fokusera helt på de mentala och emotionella aspekterna av yoga, till exempel, genom meditation och chanting mantran. Vissa former av yoga användning även inga asana talet. Denna fokusering på den inre välbefinnande i sin tur förbättrar också den fysiska kroppen.

Yoga och andligt välbefinnande: Kontrollera anda

Andan kanske den största utmaningen i yoga, för om vi inte kontrollerar hennes ande vet eftersom ingen vila. Tankar är en ändlös ström som våra liv är ofta i stor utsträckning bestämmer. Enligt yogafilosofien, de flesta av dessa tankar är felaktiga. Det finns flera kategorier av felaktiga tankar: minnen, drömmar och felaktiga föreställningar. Minnen och drömmar som du kanske inte omedelbart associerar en felaktiga tankar. Men både minnen och drömmar distraherar dig from'in nu livet ", berövar dem har förmågan att se livet som det är. Ditt liv som spelade sig själv i dag och inte i morgon eller igår.

Yoga och emotionella välbefinnande

Erfarenhet enhet
Enligt yogafilosofien, vi är alla ett. Vi är alla en del av livet, inklusive växter och djur. Varje del av existens är således förbundna med varandra. En supposedly'wakker "person upplever och förstår detta. Med hjälp av yoga och asana's'ontwaken "och du kan uppleva denna sanning. Om du känner att du är precis som alla andra motsvarande del av tillvaron är lättare att acceptera misstag av dig själv och andras misstag, att släppa taget och förlåta. Du kommer att upptäcka att du är mindre benägna att döma. Ty vi i som är en del av samma existens innebära negativa känslor gentemot en annan negativa känslor gentemot existens och därmed också mot dig själv. Den enhet som du upplever genom yoga är en känsla av frid.
Integrera känslomässiga, mentala och fysiska välbefinnande
Målet av yoga är därför att du kontrollerar dina tankar under yogaövningar, kommer du inte hålla sig till felaktiga tankar, såsom minnen och domar, låt dem gå! Försök att rensa ditt sinne samtidigt som man övar asana: s och därmed göra plats för att feel'slechts "du bor, du finns. Om du inte bara komma i kontakt med din kropp, kommer du i direktkontakt med dina känslor och din själ. På grund av detta kommer du att arbeta på tre nivåer: fysiska, mentala och känslomässiga; du integrera och föra dem i balans.

Omvandla känslor

De mentala och känslomässiga aspekterna av yoga kan utövas när som helst: i yoga klass, hemma på din yogamatta, eller i vardagen. Skönheten i fysiska övningar och omvandla dina känslor är att det inte finns något behov av att hoppa in psykoterapeutisk sätt att negativa känslor. Asana-talet i kombination med andnings inbjuder dig nämligen att uppnå en djup avslappning.
För att komma fram är det nödvändigt att först djup avslappning för att lugna och djupa andetag, för det andra, att låta sinnet varva ner, betyder det att släppa tankar och idéer, och för det tredje att känna snarare än att tänka. På så sätt får du en inblick i vad som händer djupt inne. När du får en inblick i din egen varelse och samtidigt uppleva den enhet av existens, uppstår möjligheten negativa känslor till positiva känslor.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha