Yoga för barn, en verksamhet alltmer populär i Frankrike

Yoga för barn, en verksamhet alltmer populär i Frankrike

Från 3 års ålder, kan småbarn lära sig yoga ställningar och andningsövningar för att förbättra deras allmänna välbefinnande. Liksom i USA, skolorna är intresserade av praktiken.

Yoga kan träna en fullständig fysisk aktivitet medan du arbetar anda, självförtroende, koncentration, kreativitet och övergripande balansen. Vinster som också gäller för barn. Om denna praxis är redan en succé i USA, där vissa skolor har infört yoga raster för yngre, verkar det mer och mer populär i Frankrike.

Salonger, föräldrakurser, böcker och kurser för de yngsta barnen är på uppgång, rapporterar Relaxnews byrå. Från 3 års ålder, kan barnen börja öva vissa lämpliga arbetsställningar och andningsövningar för att lära sig att slappna av och släppa spänningar. Målet är att passa detta rolig aktivitet med hjälp av musik, spela eller läsa.

Hjälpa kämpande studenter

Yoga kan också vara användbara vid behandling av ångest, såsom avkoppling terapi och meditation för att behandla migrän och främja sömn. Hos barn med psykiska störningar eller mild funktionshinder, kan den användas som ett komplement till beteendeterapi för att förbättra det allmänna välbefinnandet.

Flera franska skolor och högskolor är intresserade av denna teknik för att hjälpa elever med svårigheter eller har svårt att koncentrera sig. Tusentals lärare har redan utbildats av Centrum för forskning om Yoga i utbildningen, partner för nationell utbildning och grundades av Micheline Flake Relaxnews säger.

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha