WWB beräkning nytta: Hur mycket pengar får jag?

Vilka är de standarder inom ramen för arbete och skyddslagen under 2012? När du har rätt till assistans? Hur mycket pengar du kan få om du måste förlita sig på den hjälp du kan läsa här. Tabellen innehåller en lista över alla standarder för olika målgrupper. Normerna gäller från den 1 januari 2012. Som standard anger hur mycket pengar du får. Om du får problem med sociala tjänster av din betalning kan du få gratis rådgivning om några advokatbyråer.

När rätt till assistans?

Om du är arbetslös, kan du lita mer på arbetslöshetsunderstöd under en viss period. Efter arbetslöshetsersättningen stoppas du går om det bistånd, WWB. Den kommun där du bor så ger. På kommunal tjänst, kan du ansöka om ett WWB. De kommunala sociala tjänster kommer att bedöma om du har rätt till en förmån enligt arbete och skyddslagen. De gäller därmed följande villkor:
  • du har för liten inkomst från anställning, arbetslöshet eller andra förmåner
  • dina pengar får inte vara för stor
  • du har inte rätt till andra system såsom arbetslöshetsersättning eller student
  • du är minst 18 år gammal
  • du är lagligen bosatt i Nederländerna

Nekad socialbidrag och behöver hjälp?

Om du har problem med socialtjänsten om höjden på ditt välbefinnande, din fördel eller ens förnekas, då kan du söka hjälp för detta ändamål. Det finns advokatbyråer som erbjuder gratis rådgivning om den situation du befinner dig i. När du får råd kan du alltid bestämma om du vill ta en advokat. Du är inte där just på.

Översikt WWB normer 1 jan 2012

I tabellen kan du läsa vad höjden på WWB är för vissa målgrupper. De normer som anges i tabellen är per månad. Om källan dessa objekt från WWB används: 21, 22, 23 och 25.
  • standarder 1 januari, 2012
  • vt = semesterersättning

Övriga belopp från WWB

Den WWB nämns mer. Följande tabell listar alla andra belopp utöver de standarder som anges ovan kommer i lag. Det senaste datumet anges för varje komponent.
(0)
(0)

Kommentarer - 40

Jag jobbar deltid och har ww. Jag nyligen frånskild och bor med mina två små barn. Har jag rätt till personlig hjälp med? Om så är fallet, hur / var jag ber, och hur mycket skulle det vara?

Dear Sir / mevrouwIk har frågor om WWB uitkering.Ik är en mamma med min baby tillsammans lever min son är fem, jag jobbar inte längre, jag har mitt eget hus och mitt hus är 65% lån och köpte nio år sedan. Jag skulle vilja veta hur mycket jag kan få WWB nytta och hur mycket pengar kan få mig son? Uppriktigt Sue

Dear Sir, fru, jag skulle vilja informera er om att jag nu har en arbetslöshetsersättning 870eur pm netto ?? Min fråga är kan jag få några extra pengar från socialtjänsten inte komma ut, hoppas att ha informerat dig tillräckligt, Debby Mvg

Jag arbetade sist i den första veckan i september. Alla kvitton skickas i tid till DMO mantel. Hur kommer två månader senare jag fortfarande få klippa? Jag har räknat ut att jag fick 700 euro i månaden, inklusive övertidsersättning. Konstigt, min veckopeng är mer som € 800 om jag har inte fungerat. Nu i december månad jag förmodligen vände mitt rum ?? DMO för mig är obegripligt beräkning.

Fråga: Min 24-åriga son, har han varit ett hem delade med sin äldre bror, nu har förlorat sitt jobb och vill ha ett jobb undervisning kurs kommer att göra, men måste nödvändigtvis gå med mig igen tvingas wonen.Heeft min son rätt till förmåner ? Och han kan också få pengar från IB gruppen?

Frågor och råd. Jag går med min flickvän köpa ett hus, kommer mor min flickvän att leva inom oss. De får nu socialbidrag, jag skulle vilja veta om hon behåller välfärd och hur dessa is.Mijn lag avvisas och 100% är inaktiverad.

Har själv en socialt bistånd, men far till min son bry min son pengar varje månad omkring 200 euro. Han kände inte igen sin son. Är detta tillåtet med stöd? min son är nu 13 år gammal. Hans far har gjort det för två år faktiskt gillar adviesmag Mar

Genom avräkning förtidspension med IOAW jag netto under existensminimum har rätt till personlig hjälp med?

Min son och dotter lever tillsammans och han hade en noll timmar kontrakt och nu tjänar 540 euro i månaden, min dotter är fortfarande studerar och tar emot stufi, kan de inte betala hyran, trots att de får ersättning för hyra, och han nu sitter hemma och sjukdom genom löner eller så. Så mycket irriterande lyckligtvis jag anställa dem min andra hus och de fortsätter att bo där, men kul är det inte. Jag antar att de har rätt till kompletterande socialbidrag, kan de inte köpa mat mer och få längre och längre i trubbel ?? Gillar råd?

Jag skulle vilja veta hur mycket pengar jag kan / kan räkna, som min man och jag får en skilsmässa. Jag jobbar inte, men självklart måste leta efter en annan lägenhet eller hus.

Fick veta att jag måste arbeta 20 timmar. Vem fyller i och jag har fortfarande rätt till underhåll?

Jag har en IOAW fördel med ytterligare WWB. Nu har jag hittat deltidsarbete och därmed hur mycket pengar jag tjänar dras från IOAW. Är detta eftersom jag anser att det bör lösas med WWB.

Hej Min son är efter en bruten relation tillbaka för att leva med oss ​​utan arbete eller inkomst, där han för närvarande har rätt att, min make har ett jobb och jag är på grund av omständigheter i ziektewet.Vriendelijke hälsar Rina

HalloBen en ensamstående förälder och omständigheter vid mina föräldrars vardagsrum. Jag fick WWB nytta. Nu fick ett brev att jag inte längre har rätt att göra eftersom mina föräldrar har nu att ta hand om oss hmmm sin pensionering så. Detta är sant Jag ser ingenting mer av denna lag var ändå vänt förra året som kan ge mig rätt information och du gör helpen.Dank

Dear Sir, mevrouw.Ik är gift och har en IOAW nytta och en pre-pensionsförmån dras från min IOAW. Jag fortfarande har rätt till pension frisättning av gift? Vår tid är 62 och 61 år.

Hay mitt namn är Rozette.c Mina skulder var förvånad av hög att jag inte längre se skogen för alla träd. Jag skulle vilja skulden i. Vilken myndighet kan jag ge detta till mig?

Kära lezer.Mijn fråga för mig kusin, eftersom vägen försvinner nu. Uppsägning, liten ww 300,00 han kan få komplettera WWB? Måste rum utanför nu och möter på gatan. Även du inzicht.Dank dig. Är 62 och inte förstår någonting.

HalloIk är i en gruppbostad och vill för mig själv, men kan inte bara klara sig på bidrag om jag går och arbetar på mig själv är inte ett alternativ på grund av mina oregelbundna träningstider. Vad kan jag göra?

Hej, jag eingelijk inte lära sig mycket av den information som här så därför endast tillfälligt way.I är en pojke på 26 med skulder och äger en Wajong förmåner och vill leva tillsammans med min flickvän, men som inte har någon inkomst, och jag skulle vilja veta om de kan få hjälp och i så fall hur hög socialbidrag sedan.

Jag är en ensamstående förälder med en WWB. 1 september jag gå igen efter skolan. Min jobbcoach berättade för mig att jag får en klumpsumma om jag skulle återigen gå efter skolan. Jag skulle vilja veta hur mycket detta belopp är och bör jag lägga fram det själv eller automatiskt ges till mig.

Jag har en viktig fråga: Jag är en enda 38 år. Jag har bott tre år på mig själv. Jag har en hörselnedsättning. Jag har varit arbetslös i två år. Min ekonomi är någorlunda korrekt runda. Jag har planer för min framtid. Jag fortsätter att gälla genom min uthållighet och igen jag vill fortsätta studera på högskolenivå. Mina ww stannar sätta från augusti. Då jag ansöka om socialbidrag. Det jag sa jag har ingen rätt till assistans eftersom jag har sagt att jag vill ha en utbildning. Hur exakt?

Också jag en son mars vände 18 och började arbeta den får konsekvenser för min fördel mindre vad ska jag eller ska jag lämna son ta hand om mig?

Och anfallsfria räntan, kan någon berätta för mig hur beräknas det? Det finns olika beräkningar nämligen på Internet.

Beräkningen bygger fortfarande på 21.75 dagar?

Dear Sir eller fru, jag har en fråga om WWB. Jag arbetar och har ansökt om en del WWB, som nu nekas baserat på följande: min inkomst, inklusive ensamstående förälder skattereduktion och ökad ensamstående förälder skattekredit, inkomster min son komma upp till standarden grundläggande plus 10 procent = 1069 € ut. Är det sant att den ytterligare ökade ensamstående förälder kredit, liksom inkomster min son, kan anses vara för att beräkna inkomsttillägg WWB?

Hej, jag hade en fråga, när jag var på min dotter gå live kommer jag att få socialbidrag? Gr A.slot

Sedan 20 Feb. Jag får ingen arbetslöshetsersättning mer eftersom jag har en kontakt till mig chef från 16 till 20 timmar per vecka, var tidigare som 12 till 20 timmar i veckan och jag fick för 15 timmar ww mig gamla jobb jag fick sparken 2011. Jag får från mig arbetsgivare 745 netto per månad, jag har fortfarande rätt att komplettera eller behöver jag ett andra jobb jag kan när det gäller hälsa inte behövde, har jag rätt till personlig hjälp med?

Varför ingen påpekar IOAW? Inte alla går automatiskt till hjälp anställda i 50 år eller äldre är berättigade till IOAW efter att ha fått ww. Stora skillnaden är att det inte tittat på IOAW om du äger en bostad.

Min son är 21 år gammal och studerar 100%, så fem dagar i veckan, han gör HBO, kvalificerar jag mig för en ensamstående förälder ersättning, eller har jag bara rätt till en enda fördel?

Hej, Kan någon förklara för mig hur det fungerar om du är singel, en WWB fördel, med ett barn av 4.en nummer 2 oväntat kommer? Nu får jag 923,72 varje månad ... plus min avgift så dåligt jag har det inte! Men vad händer nu?

Är verkligen något om och är ganska orättvist en enda person med ett barn är mindre än om du har varit gift två vuxna så ett barn kostar mer än en vuxen bara skitsnack!

Vad en krokig linje, du är i främsta av ditt liv och du använder mycket energi, till exempel som en singel från 21 till 65 år får du 626, - euro per månad var uitkering.En du redan 65 och gå nästan död och du inte äter mycket längre och dusch dig mindre eftersom du åldras etc etc etc sedan du högre avkastning som en person som verkligen behöver till exempel barn och som oh ja det kommer att vara mig men regeringen har alla utom en gång kommer utjämna kwa förmån ung eller gammal alla är fortfarande lika lika här i Nederländerna och det finns också en skillnad att vara galnare fortfarande inte här i Nederländerna där man redan kan tala om något hebt.gr. cootje

Jag är en singel med en dotter på 18 år. de fungerar inte och nu har en studifinanciering uppmanas att inkomster eftersom de nu verkligen vet vad de ska studera. hennes barn fick hon också fram till april 2011, då hon blev i juni 18 år. här undanhölls pengar eftersom de inte hade rapporterat i tid till jobbet på CWI som zoekende.ik fick 740, -. arbetslöshetsunderstöd, äntligen min toslag beviljas och jag får 860, - Euro. Är detta belopp tillräckligt för en ensamstående förälder familj?

Vad som inte nämns är att när huset är utvisas, kommer ett vardagsrum och rum hälften emot, från den normala WWB schablonbelopp.

Är singel med en dotter till 20 hemma, hon inte har ett jobb och ta emot en förmån som är hälften mindre intäkter när de arbetade. Jag var så extraordinärt att tillägget inte beräknas på detta, tänkte barn slutför 800,00 och sedan var tvungen att förtjäna mitt Avgiften dras. Det visade sig inte vara så, eftersom hört att de gick från 35% av gift norm? Att medan jag inte är gift, kommer att finna detta en mycket krokig regim som utgår från något som inte är verklighet! Sitt anteckning i shuldhulpsanering nu och få € 25 i veckan, kostar pengar av min dotter jag kan bara vänta, eftersom de måste vänta i över 6 veckor för sina pengar och nu börjar med skulder konstaterar att de kan betala är inte !

Sammansättning ensamstående förälder med ett barn bor med familj nyligen, jag jobbar 20 timmar i veckan och tjäna 720 € netto per månad. Jag förväntade mig att jag skulle få extra hjälp, men kommunen vill ha mig där en 2: a jobbsökning eller verlaring tecken da avstånd jag lägger ytterligare en fördel. Som en 2: a jobb för mig är alltför mycket med utbildning av mitt barn och kommunen anser detta nonsens. Kommunen kan tvinga mig att ta en 2: a jobb eller att underteckna deklarationen?

Sammansättning: Familj med ett barn. Sedan januari 2011 få ytterligare WWB. Min partner har fram till maj 2011 fortfarande rätt till arbetslöshetsersättning från 20 timmar. Den arbetslöshetsersättning beloppet är ?? 730. WWB normen ?? 1313. Ändå får jag bara netto 300, -. Argument kommun som ww per 4 veckor och WWB per månad, vilket innebär att vi fick netto ?? 1030 per månad. Det är ?? 300 under normen. Detta kan inte? Vi kan inte betala våra maandelijkde avgifter. Och argumentet i församlingen att arbetslöshetsersättningen beloppet omvandlas till månatlig WWB bör inte? För då t faktiskt betalar du fysiskt komma in händer. Därmed ww tar slut i maj så 13x ww som aldrig ger dig mer. Är mitt resonemang och vilka åtgärder kan jag ta? .Alvast Tack!

Slutet av året min raka för WW. Jag har ett jobb som jag tjänar 790 brutto per månad. Hur många WWB skulle jag kvalificera sig och hur mycket ska jag in som årsinkomst om jag hyr ansökan om stöd? Jag hoppas att ni kan ge svar på min fråga, eftersom utsikterna inte är fast beslutna att vara lycklig.

I princip kommer denna avgift att dras från ditt välbefinnande. Denna bestäms enligt lag. Det finns dock undantag. För detta kan du be den bästa frågan till socialtjänsten i din kommun.

Jag hade en fråga om tillägg ensamstående förälder kredit. Det kommer att balanseras med ditt välbefinnande eller är detta en olika kommuner. I min stad, detta nämligen clearas medan min syster som är i samma situation, inte får en lösning och tillägget får återigen belastingdienstMet Fre gr.Millie Roos

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också