World War III är överhängande!

Historien visar att vi har varit flera gånger på gränsen till kollaps efter andra världskriget för att återigen göra ett stort krig. Hittills som inte har hänt ännu mirakulöst! Det finns dock flera skäl att komma till att ett tredje världskrig efter 2014 verkligen är nära förestående. Detta beror på att antagonismen överallt. Mest anmärkningsvärt är läget för den demokratiska ?? ?? Putin valdes diktator i Ryssland. Med Krim, slåss i Ukraina och den potentiella invasionen av Polen är några exempel. Den amerikanska kongressen har också banat väg för krig. Varför verkar det som World War III kommer upp?

Tredje världskriget

  • Edge of the Abyss
  • Kärn krig
  • Vatten dyrare än guld
  • Missnöje populationen
  • Kim Jong Un
  • Putin
  • Tale av historien

Edge of the Abyss

Hittills har två världskrig härjade jorden, där miljontals soldater och civila dödades och om igen. Sedan har det funnits många omständigheter som kan ge upphov till ett nytt världskrig. Tänk på Kuba krisen 1962, med Rysslands kärnvapen på ön vilda platser. Dessutom typiska omständighet som den ryska Stanislav Petrov personligen ha undvikit World War III. Med andra ord, har världen ofta varit på randen till kollaps.

Kärn krig

Kärnvapen är helt gjorda av andra världskriget, där Ryssland och Amerika är ledare. Båda länderna har så många kärnvapen som jorden flera gånger kan lätt vara helt förstörda. Ändå båda parter har aldrig riktigt tagit steget. Det finns flera andra länder, som också har tillgång till dessa vapen. Tänk på Frankrike, Storbritannien, Indien, Pakistan, Israel och förmodligen Nordkorea. Dessutom utspridda europeiska länder kärnvapen dras till förmån för amerikanerna. Tänk på Kleine Brogel i Belgien och Volkel i Nederländerna. Mänskliga fel helt enkelt gjort och kan leda till ömsesidiga repressalier. Särskilt om terrorister får del, kan det ha en och andra oväntade konsekvenser. En kärnvapenattack kommer alltid ge världen många offer. Användningen av kärnvapen måste alltid undvikas under en verklig världskriget. Problemet är att en trekantig varg kan reagera konstigt.

Vatten dyrare än guld

Förutom det ständiga hotet om ett kärnvapenkrig, det finns också många andra skäl till varför krig bryter ut. Det antas att vattnet är så sällsynta i den närmaste framtiden, att krig startas för det. Visst av klimatförändringarna, är vattenbalansen olika, orsakar mer torka och extremiteter inträffar. Världen förändras och kan leda till vattenbrist, medan öken ökar. Denna möjlighet för många är redan anledning att investera i vatten. Särskilt i Kina, ökenspridning redan gående konsekvenser.

Missnöje populationen

Är det dåligt för hela världsekonomin än nedskärningar, arbetslöshet och fattigdom kommer att påverka civilbefolkningen. Missnöje ökar, medan politikerna måste göra drastiska beslut. Sådana förhållanden ger upphov till populistiska politik, verextremisering och en tuffare samhälle. Detta kan ske både i vårt land, men också i något annat land. Det är då bara frågan om vem som kommer till makten eller redan vid makten. Tänk på Kim Jong Un Nordkorea eller Putin i Ryssland. Gör intressen i ett land i konflikt med det andra landet kan snabbt komma till ett storkrig.

Kim Jong Un

Nordkorea har sedan 1953 genom ingripande av FN: s relativa helt skild från resten av världen. Den kommunistiska landet har hittills landet helt indoktrinerade med det faktum att Amerika och andra västländer är den stora fienden. Människorna själva lever i svår fattigdom, medan en liten topp och att leva. Utvecklingen av kärnvapen uppmuntras, så att hotet mot västvärlden ökar. Dessutom finns det också talas om cyberkrig, där företag, individer eller organisationer påverkas via Internet. Denna metod för krigföring får inte vara så förödande som en atombomb, men kan ändå orsaka en hel del ekonomisk skada. Ta exemplet med dataintrång Sony slutet av 2014, med företaget på ett avgörande sätt är utpressning. En särskild film därför inte kommit ut på marknaden. Sådana arbetsmetoder kan också användas på andra sätt, vilket tillfogade mycket skada finansiella institutioner eller länder.

Putin

Ledarna för Ryssland har alltid haft en stor makt och var en formidabel motståndare of America med andra västländer. Putin har lett landet sedan 2000 med järnhand och därmed själv berikad med en utvald grupp av högt placerad. Fram till 2008 var han president, och han som vice ordförande och därefter president från 2012 styr landet. För i den senare perioden såg Putin något minska makten, har de styrande infört en ny rädsla. Långsamt, befolkningen i ensidiga inflytande och propaganda kom under intrycket att västvärlden är emot dem. Intaget av Krim, skytte MH17 i Ukraina och förväntan att Ryssland invaderar Polen finns skäl att tro att det eskalerar. I slutet av 2014 den amerikanska kongressen antog en ny lag som effektivt förklarade krig mot Ryssland. Med andra ord, kan Putin har en sak eller provocerad, men amerikanerna har redan lagt nästa steg! Denna omständighet kan få katastrofala följder för oss alla, eftersom båda parter har klar är enorma mängder av kärnvapen. Det är också frågan om hur Putin och / eller Obama reagera.

Tale av historien

Det finns många skäl att tro att ett tredje världskrig är nära förestående, men dessutom finns det också många argument mot det inte kommer att hända. Det förflutna har visat att vi har balanserat mer än en gång på randen till avgrunden, men det hände inte. Av ovan nämnda skäl, en mindre angelägen än andra. Genom att frigöra sätt att föra krig mot Ryssland, har chansen inom en överskådlig framtid världskrigets utbrott III ökat dramatiskt.
* Not 1: informeras av många källor som det tredje världskriget redan har börjat! Detta gäller i första hand för ekonomisk isolering, så att parterna blir motsatsen till allt större utsträckning. Denna situation kan bara förvärras och leda till användning av vapen. "Vi believethat krig är en oundviklig konsekvens av den nuvarande globala ekonomiska situationen".
(0)
(0)

Kommentarer - 1

Det mullrar nästan var som helst i världen. Chansen att en krutdurk exploderar någonstans verkar reëel.Zo vi har konflikterna mellan Kina och Japan. Konflikten mellan Nord- och Sydkorea. I Mellanöstern ser jag Iran och Saudiarabien varandra slag. Sedan har vi Isis utanför MO kan också gå även för väldigt mycket vård elände i södra Europa för att destabilisera Europa. Dessutom Erdogans våta dröm att återställa det Ottomanska riket slutade med attacker mot Israel och en del av Europa som redan destabiliseras. Förmodligen Ryssland än att gå grijpen.En Slutligen finns det naturligtvis käbbel mellan USA / EU och Rusland.Rusland och USA kommer att förbli i nästan alla konflikter kommer till staan.Hopelijk motsatta kärnvapen utelämnas ??

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha