World Port Dagar Rotterdam

Iselinn Edström December 26, 2015 Underhållning 12 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Rotterdam firar under World Port Days. Leuvehaven är livliga och nya sjöfartsmuseet och museet hamnen packa. World Port Days ger en bra bild av hamnen i Rotterdam och visa hur mångsidig och fascinerande är hamnen. Även vid Erasmusbron finns många aktiviteter som får porten till stadens centrum.

Leuvehaven Rotterdam

Leuvehaven

Det var under 2014 för första gången att Sjöhistoriska museet och Harbour Museum som ett museum för dagen för att komma med det bästa som båda har att erbjuda museer. Det gnistrar i Leuvehaven vid 6 och September 7, 2014 med kryssningar på historiska fartyg, demonstrationer, utställningar och det finns musik. På söndag, hundratals blazers gå i strid med riktiga fartygs klockorna i den gamla hamnen.

Wereldhavendagen från vattnet

I hamnen i Rotterdam har mycket att göra och det finns firande på Quays och historiska fartyg. Den Leuvehaven varje halvtimme vatten bussen för en turné genom den gamla hamnen. Från Rhen hamnen i den flytande paviljong, besökarna in en erfaren hamn bonk på Nieuwe Maas i en historisk ånga bogserbåt. Och de som gillar att kombinera segling och vandring, hemförlovningen på Airside 2 för en kryssning inklusive en promenad genom den inre hamnen i Rotterdam.

Ship Slaget Horn

En del av Havendagen match Ship horn blåser. Nästan hundra horn med varandra konkurrerar med verkliga fartygets klockor. De är där på söndagen i Havendagen ledd av kompositören Keimpe de Jong och skådespelaren / sångaren John Buisman där ett fartyg horn konsert. Du satsar läggs avsevärt till pannan. Striden avslutas med en konsert av show band Valsplat.

Haven konstverk

Sjöhistoriska museet och Harbour Museum firar att de är ett museum och på grund av detta faktum sätta eleverna tillsammans med konstnären Sasha Hagens grunden för en stor hamn konstverk Leuvehaven. Besökare kan delta i arbetet.

Spectacle i Leuvehaven

Den Leuvehaven spricker i sömmarna för verksamheten. Det finns smide demonstrationer, knut kopplingsförbehåll, ål rökning, korg göra och andra hantverk. Besökare kan gå ombord på de historiska fartyg, avbildad med professor Splash eller besöka tillfälliga utställningar som Sex & The Sea, Bo på vatten och holländska maritima högteknologi. Det finns en poffertjes stall, barnen kan segla modellbåtar, unga SmartPort doktorander ger en inblick i köket av sin forskning om Rotterdams hamn och kommer att höra musik.

Månader

Det finns månader av förberedelser bakom kulisserna föregås. Sjöhistoriska museet och Harbour Museum går samman för att stärka sin position i staden och regionen. Den gemensamma museum får one-stop shop i museibyggnaden på Leuvehaven. Med en inträdesbiljett, kan besökarna också ombord på fartyg och kranar som är verksamma i den angränsande historiska Leuvehaven. Strukturellt samarbete ställa in två museer inte bara bevara mobil arv säkert, främst rymma ambitioner. Sjöhistoriska museet - som i år firar sitt 140-årsjubileum - kommer den historiska Leuvehaven utvecklas till en framgångsrik kulturell attraktion för Rotterdam och samarbete med sjöfartsnäringen och intensifiera offshore-sektorn.

Museum

Sjöhistoriska museet gör besökarna medvetna om det enorma inflytande maritima världen i vårt dagliga liv. Med samtida utställningar är unga och gamla på en resa i vår maritima historia och nutid. Historier berättas, visas upp med mästerverk från den berömda insamling och besökare utmanas att delta i en av de många aktiviteter. Museet ligger i den äldsta och största museum hamn i Nederländerna, där besökare på historiska fartyg och kranar uppleva hur den internationella hamnen i Rotterdam började vid denna plats. World Havendagen entrén är gratis hela helgen.
Maritime Museum Rotterdam
Leuvehaven 1
3011 EA Rotterdam
2015: The World Port Days den 4, 5 och September 6
2014: The Harbour dagar på 6: e och 7 september.

Wereldhavendagen

LegendaA Leuvehaven
B Erasmusbron
C Maritime Museum
D Havenmuseum
E Rotterdam
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha