Wordfeud vinner du göra det!

Annestin Sohlman Februari 28, 2016 Underhållning 50 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Spela din Wordfeud redan? Då vet du att det är mycket beroendeframkallande. Vill du vinna? Det är bra att veta alla tricks och tillämpas.

Hur uttalar man Wordfeud?

Wordfeud på engelska betyder "ordkrig". Många säger "wordfeut" när de talar Wordfeud, men det korrekta uttalet är "wordfjued.

Utöka ditt ordförråd

Utöka ditt ordförråd hjälper dig inte bara i vardagslivet, i Wordfeud kan du tjäna många poäng. Bokstäver där du trodde ingenting kan plötsligt vara värt en hel del poäng. Det är lämpligt att se ordlistor till exempel två- eller tre-brev ord. Lär dig detta genom hjärta och du plötsligt har en mycket mer ord för dig att komma så vidare.
Öva, öva och mer träning
Övning ger färdighet, och det gäller för Wordfeud. Inte nog med att du kommer ihåg fler och fler ord, börjar du tänka smartare och upptäck hur du kan använda dina karaktärer bättre. Snart kommer du att vinna varje match Wordfeud!

Spela smart Wordfeud

Ingen aning vad du ska skriva? Vill du hellre gå till att en långt ord i stället för ett två-brev ord? Fel tänkte, eftersom det är faktiskt väldigt smart att välja de mest effektiva och pekar rankade ord - och de är inte alltid de längsta ord du kan göra med dina brev.
Spela dubbel
Om det finns en E-fri, utan även en A? Vem vet du N så att ni båda sätta "NA" och "OCH" kan stava. Så lär dig att tro att du kan göra en hel del kombination av ord. Dessa ger ofta flest poäng.
Spela på DL, DW, TL och TW
  • DL - dubbel brev värde
  • DW - dubbelord värde
  • TL - tre gånger lettervalue
  • TW - tre gånger Wordvalue

Ju mer du får i dessa rutor, desto högre poäng. Kasta ett ord en gång för att göra bokstäverna med flest poäng på DL eller TL kommer. Titta innan du sätter ditt ord om du kan få en DL, DW, TL och TW med dina brev.

Om du är osäker, spela!

Ingen aning om ditt ord är sant? Spela ut! Du kommer att få veta om ditt ord själv är tillåtet eller inte. Ingenting vågat, hälften vunnet ...

Vad händer om du inte komma ut på Wordfeud?

Tja, det är inte trevligt, men ibland du bara vill ha lite uppmärksamhet. Du kan sedan gå till olika webbplatser där du anger ditt brev som du har på din digital skylt. Låt sedan webbplatsen för att se vilka ord du kan göra med allt det där.
Detta gäller naturligtvis kan bara användas i nödfall! Annars kan man lika gärna låta datorn spela för dig ... och fortfarande blir skämd roligt.
En användbar webbplats för att skriva bokstäver är wordfeudwoorden.nl.

Utbyte

Vissa webbplatser säger att man aldrig ska byta stenar. Men det kan vara att du inte är helt kan stänga ner. Om du står för, kan du ibland ändra ganska tid. Stå bakom dig, kom ihåg att du måste handla via en sväng till spillo. Så se om du fortfarande inte kan förklara vad, till exempel, två eller tre bokstäver ord.
Plate tom?
Om du har chansen att spela hela din tallrik tom, så du inte får missa. Behöver du en annan bokstav som krävs? Du kan återigen ta risken. Byt till alla dina stenar på din tallrik i spel en gång. Detta ger dig en jättestor fyrtio bonuspoäng.

Kontrollera dina ord!

På taaltik.nl/wordfeud kan du kontrollera om ditt ord i listan över godkända ord Wordfeud. Ett ord är inte det, följ sedan alltid förklara varför ordet inte är där.
Till exempel i IQ och ha:
IQ
Detta är ett ord som uttalas bokstav för bokstav och därför inte deltar i enlighet med bestämmelserna i den nederländska Scrabble Association
Ha
utrop, inte ett ord
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha