Wolf Barn: wild barn

Wolf Barn är barn som har vuxit upp utan kontakt med människor och därför Haggard. En välkänd berättelse är att Genius: en flicka som var inlåst i tolv år i ett mörkt rum utan kontakt. Läs den sorgliga historien om Genie, men också om en holländsk varg barn och andra.

Wolf Barn

Namnet kommer från vargen barn fann att barn män ibland upp av vargar. Men andra djur som björnar kan ha tagit på denna uppgift.
Wolf Barn är barn som inte har mänskliga föräldrar eller vårdnadshavare. Ofta är dessa barn har gått förlorade om föräldrarna är dräpt. Djur sedan hitta dessa barn och ta hand om uppgiften själva. Ibland kan ett barn växer ganska bra i avskildhet om han eller hon får se vårdgivare, eller mycket lite. Men det finns en person som tar hand om barnet i form av mat och dryck. Detta barn än vad som kallas en varg barn. Barnet kommer inte i kontakt med andra människor.

Kamala och Amala

Dessa två systrar hittades i Indien 1912. Eller var de faktiskt syskon är inte helt klart, eftersom de hade en åldersskillnad på mer än sju år. Det ena var att hitta 18 månader gammal, de övriga åtta år gammal. I många böcker om varg barn finns berättelsen om Amala och Kamala. Barnen gick på alla fyra och talade inte ett ord. De togs upp av vargar.
Mr Singh tog hand om flickorna och observerade två mer än ett decennium. Amala dog tidigt, Kamala kunde lära sig att gå inom ett år och så småningom lyckades göra 40 ord. Även om berättelsen många år trodde man, är det nu starkt ifrågasatt. Förmodligen de två flickorna autistiska och visade olika beteenden och därför inte kunde tala eller gå.

Raised av hundar

Det finns fall av barn som övergavs hundar av sina föräldrar. Den thailändska pojken wen Chumnoon övergavs av sin mormor i hunden när hon gick till jobbet. År 2003 hörde grannarna honom skällande och varnade polisen. De hittade två-årig pojke och han togs. Senare pojken hittades död i en behållare. Förmodligen pojken föll in och var därmed dödades.
Oxana Malaya i Ukraina bodde fem år i en kennel på bakgården av sitt tredje till åttonde hennes ålder. Hennes föräldrar misshandlade henne, så flickan skulle hellre tillbringade tid mellan hundarna. Flickan gick på alla fyra och skällande som en hund när hon hittades.

Mockingbird Do not Sing

Filmen Mockingbird Do not Sing är baserad på den sanna historien om Genie. Genie var en flicka på 18 månader gamla och utvecklat några långsamma. Hennes mamma var delvis blind, hennes far var deprimerad. Det var hennes far som Genius fruktansvärt missbrukas.
När hon var 18 månader gammal Genie var inlåst i ett mörkt rum. Hon var bunden till en potta, senare på en stol. Hon hade ingen kontakt med andra och när de gjorde buller, slog hennes far henne. Hon var minimal att äta eller dricka. night Genie bands i ett slags jacka med remmar och sov på en madrass. Så Genie levde i tolv år i denna mörka kylrum med ingen kontakt med människor. När Genie var tretton år gammal, hon upptäcktes av sin mamma tog henne till en socialarbetare.
Genie hade en stor eftersläpning i den sociala emotionella utveckling och kunde inte tala. Hon visste inte hur man kommunicerar med människor. Genius levde i olika värdfamiljer och vid arton hon placerades tillbaka med sin mamma. Hennes far hade dagen av genomförandet skjuten i huvudet. Hennes mamma hade gått ostraffade eftersom det var också ett offer för holder.
Hennes mamma kunde inte ta hand om Genie och Genie gick tillbaka till fosterhem, och senare till ett härbärge. Hennes mor dog år 2003. Allt detta ägde rum i Los Angeles.

Holländska wolf barn

Det finns fler fall av varg barn. Vanligtvis de finns i Indien. I Nederländerna har det funnits århundraden sedan hittade två varg barn, aldrig sedan. År 1700, den sexton månader gamla Anna från Antwerpen bortförd av en god kännedom om Annas mor. Föräldrarna till Anna sökte förgäves efter sin dotter. År 1717 en flicka hittades i skogen i Zwolle var naken och åt löv och gräs. Hon togs av bönder och snart budskapet gick igenom tidningarna runt. Flickans mamma gjorde förfrågningar till de yttre egenskaper, såsom planterade samman två tår och ett ärr på ögonbrynet. Det visade sig här visserligen till den förlorade Anna.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha