Woezel och Pip Guusje Nederhorst

Woezel och Pip är två söta glada hundar som spelar hela dagen i den magiska trädgården. Hundarna och deras berättelser är inspirerade av tanken på Guusje Nederhorst som ville föra glädje till sina två hundar till alla barn. Själv har hon aldrig kunnat se hur mycket glädje föra hundar. Det första häftet var till minne av henne, publicerade ett år efter hennes död. Och populär att de är!

Woezel och Pip och gänget på Tovertuin

Woezel och Pip är två glada hundar. Woezel är den blå hund, Pip den gula hunden. De är bästa kompisar och de spelar mer än något annat hela dagen lång i den magiska trädgården. I de Tovertuin är deras andra vänner, såsom läge Båtliv, Granne Poes, faster Pear Tree, Mole, fjäril och Zonnetje. Tillsammans med sina vänner, kommer de att uppleva det bästa äventyr. Och alla spädbarn, småbarn, förskolebarn upplever de för med sig. Redan innan du läser, spelar och sjunger tillsammans.

Guusje Nederhorst

Barbara Augustine Woesthoff-Nederhorst holländska vunnit berömmelse med rollen som Rose i såpoperan Good Times Bad Times. Tillsammans med Katja Schuurman och Babette van Veen, de bildade också sånggrupp ?? Linda, Roos och Jessica ??. De gör därför ett antal en hit ?? ?? Andfåddhet. Hon gifte sig med sin kärlek i Las Vegas, Woesthoff, sångare i bandet Kane. Tillsammans har de en son, Dean Maddy den 29 juni, 2003. Lyckan är kortlivad eftersom det verkar som Guusje Nederhorst strax efter födseln får diagnosen bröstcancer. Hon dör strax före sin 35: e födelsedag den 29 januari, 2004. Woesthoff kom till minne av hennes singel ?? Guusjes Song ?? ut. Intäkterna från låten gick till KWF. Och Woesthoff gjorde mer.
Guusje Nederhorst överväga Woezel och Pip
Under graviditeten uppfinner sin hustru Woezel och Pip. En barnbok med en CD full av låtar för barn 0-5 år. Guusje Nederhorst ville sjunga och läsa med mycket små. I hennes minne boken publiceras ett år senare. Populariteten av hennes två kära vänner hund är utan motstycke och tar en enorm flygning. Det snart följa fler böcker, cd ?? s, tv, teater och en hel del leksaker av de sötaste hundar i Nederländerna Woezel och Pip. En del av dessa intäkter går till Guusje Nederhorst Foundation, med säte i minne av Guusje och riktar sig till barn.

Guusje Nederhorst Foundation

Under 2007 fokuserar Woesthoff till minne av sin hustru, Guusje Nederhorst Foundation.
Guusje kunde inte tolerera orättvisa mot barn. Helst ville hon alla barn i behov en hand räcker. Ge ett hem. Hennes önskan var att få barn som går igenom en svår barndom, skratt och strålar.
En önskan som syftar till att uppfylla Guusje Nederhorst Foundation. Stiftelsen fokuserar på barn som de kallar det ?? glömma ?? är. Barn i härbärgen för exempel som inte såg tillbaka.
Vårt mål är endast uppnås om de glömda barnen kan leva ett normalt liv i en bekymmersfri, säker och glad miljö med aktiviteter och utvecklingsmöjligheter som passar deras ålder.
Guusje Nederhorst Foundation är den glömda barn
År 2014 stiftelsen byter namn. Just de glömda barnen ännu mer uppmärksamhet, för att inte tala om, de ändrar sitt namn till The Forgotten Foundation Child ?? ??. Central fortsätter arvet från Guusje Nederhorst och hennes två hundar Woezel och Pip. De två hundarna som väcker så mycket glädje med sina äventyr och busiga ansikten. Med Woezel och Pip framträdande stiftelsen försöker förbättra livs och spela miljö vård. Dessutom fortsätter de att uppmärksamma politiken och allmänheten att glömma barnet men inte att förglömma.

Louise Geesink och Wil Raymakers illustrerar Woezel och Pip

Den första boken i Woezel och Pip är skriven av Guusje Nederhorst. Hon sjunger i den medföljande CD-skivan. I samband med sin Geesink och föra Louise Behöver Raymakers de två hundar att leva i sina teckningar. Louise Geesink är dotter till Joop Geesink, författare till bland annat Loekie Lion och Doll karnevalen i Efteling. Louise Geesink 1984 övertar från sin avlidne far och fortsätter Geesink Studio, inklusive Loekie Lejonet. En studio som specialiserat sig på design av animerade figurer och tecken för handel och marknadsföring. I studion har också anslutit sig Wil Raymakers. Skulle Raymakers är känd för sin Boes ?? ?? komiker, som han conceived med författaren Thijs Wilms. Boes är en seriefigur, en holländsk oxe på träskor att det är svårt med alla djur med vilka han bor på gården. År 1980 kom Boes till liv som en seriefigur. År 1987, runt Boes även gjort en japansk tecknad serie. Förutom Loekie Lion och Boes designar studion mycket på uppdrag av Efteling. När de illustrerade PandaDroom och tv Sprookjesboom. Och så de två hundar av Guusje Nederhorst.

Överallt Woezel och Pip

Den första Woezel & Pip broschyr, som publicerades 2005, skriven av Guusje Nederhorst. Hennes berättelser och idéer är inspirationen till Woesthoff, Louise Geesink och Raymakers Vill du skriva ytterligare Woezel & Pip äventyr och illustrera. Några böcker innehåller också en CD full av berättelser och sånger. Häftet ?? Woezel och Pip Bästa pojkvänner ?? till exempel en CD där berättelserna läses av Babette van Veen. Häftet ?? Woezel och Pip: On Vacation har alla låtar, låtar som sänds av en stor arsenal av holländska kändisar, inklusive Wendy van Dijk, Chantal Janzen, Katja Schuurman, Marco Borsato och Guusje Nederhorst.
Woezel och Pip bilderböcker med CD ?? s
Några av urvals Woezel och Pip berättelser:
 • Woezel och Pip: The Magic Garden
 • Woezel & Pip Bästa pojk
 • Woezel & Pip: på semester!
 • Woezel & Pip: Här är den magiska trädgården!
 • Woezel & Pip: Bara en dag ...
 • Woezel & Pip: Magnet Book
 • Woezel & Pip: Jag Hitta Jou Så söt
 • Woezel & Pip: Första ord
 • Woezel & Pip: spela tillsammans
 • Woezel & Pip: Så många färger
 • Woezel & Pip: Adventures i den magiska trädgården
 • Woezel & Pip: Aggregation
 • Woezel & Pip: Party på Magic Garden
 • Woezel & Pip: Story Book
 • Woezel & Pip: All Seasons ?? Puzzle Book
 • Woezel & Pip: Bra att vara med woezel & Pip
 • Woezel & Pip: SinterWoezel och Peter Pip
 • Woezel & Pip: Överallt Pojkvänner
 • Woezel & Pip: Motsägelser
 • Woezel & Pip: Goodnight

Woezel Pip och mer än bara en bilderbok
Med så mycket framgång tredje häfte med Woezel och Pip släpptes 2007 samtidigt med öppnandet av den första Woezel Pip och mini-butik på Bijenkorf. Snart tog alla större leksak och baby specialitet Woezel och Pip produkter i sitt sortiment. Inte långt senare, varumärket ?? Woezel och Pip ?? inrymt i ett privat företag Dromenjager, som leds av Woesthoff. Detta satte Woezel och Pip ännu större marknad: en teater, en tv, fler böcker, och naturligtvis mycket mer Woezel och Pip produkter.
Woezel och Pip på TV, på teatern, på Internet och i butiker
Under 2010 Woezel och Pip för första sett på TV i KRO med röster från andra Willeke Alberti som faster Perenboom och Edwin Rutten som salvia ormbunke. Och teatern var en stor framgång. Det fick även ett pris: ANWB Musical Award för bästa familj och barns musikaliska. Och en efterträdare i showen ?? ?? Allt är bra. Naturligtvis förblir Woezel och Pip inte digitalt bakom med sin egen webbplats och appar. Under tiden leksaksaffärer och barn specialbutiker förblir laddade med de trevligaste Woezel och Pip prylar. Omfamningar, till spel och även en äkta riktig moster päronträdet i trädgården!
(0)
(0)
Tidigare artikel Om Somalia
Nästa artikel Guava helande kraft

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha