Woekerpolis: avvecklingsförslag från fem försäkringsbolag

Fyra stora försäkringsbolag har nyligen föreslagit att rymma offer för spekulation politiken. SNS Reaal och Delta Lloyd, Fortis och ING har reserverat mellan 300 och 780 miljoner människor att betala tillbaka de alltför höga premier, avgifter och arvoden. I juli 2009 Aegon har också indikerat att presentera förslag till transaktioner för försäkringar som sålts före den 1 januari, 2008.

Eureko följer

Följer troligen också Eureko Achmea. De flesta människor är inte annat avtalats med förslaget från försäkringen. Detta gör det möjligt för dem att ändå klara ännu en gång en del av de pengar de hade lovat att hämta på förfallodagen.

Kostnad mellan 2,25 och 3,5 procent

I uppgörelsen förslag indikerade att kostnaden för en viss del av kapitalet kan ligga. Detta är en politik skiljer sig, men priserna är mellan 2,25 och 3,5 procent. Hur hög procentandel beror på den risk som och de investeringar som har kommit överens om. Det belopp som betalas utöver denna procentsats, får försäkringstagaren tillbaka. Detta är för övrigt endast om investeringsförsäkringar upphör.

Försäkringsgivare inlägg av 2010

Foundations Förlust och Woekerpolis begåtts år för detta bidrag. Förresten, inte bara få människor som har anslutit sig till dessa stiftelser sina pengar tillbaka. Alla försäkringstagare som är berättigade till en kontant ersättning därav 2010 meddelande från sin försäkringsgivare. Då blir det klart hur mycket pengar människor faktiskt återhämta sig. Ersättningen betalas endast om de höga kostnaderna. För felaktigt investera arrangemang har ställts in.

Efteråt återvänder till förlikningsförslag

Försäkringstagare som nu säger ja till förslaget uppgörelse har fortfarande en möjlighet att komma tillbaka i slutet av den period som omfattas av deras försäkring. Någon som har fondförsäkring vars giltighetstid redan slutade är faktiskt fortfarande kvalificera sig för ersättning efteråt. I så fall måste de vara proaktiva, och logga in på försäkringsgivaren.

Processa för bättre förmåner

Förresten, det finns också människor som tror att försäkringsbolagen har för lite avkastning. Enligt dem skulle kosta en procent mer än tillräckligt, i stället för 2,25 till 3,5 procent. Vem tycker de kan naturligtvis gå till domstol för att genomdriva en högre ersättning. När det gäller Dexias aktier är vad som hände. Människor som gick till domstol var i detta fall mer än människor som samtyckt till ersättningen. Stiftelsen Leaseproces sker nu under namnet konsumentkrav på uppdrag av personer som innehar dessa spekulation politik. De som kämpar för rätten vill slåss ut, måste vara medvetna om utdragna förfaranden och kostsamma processer.

Placeringsinriktning Check

Vid en avgift på 24,95 personer kan beställa en rapport. Vem all data markerade väl av en sluten politik då kommer att informeras om framgången för ersättning. Dessutom, i rapporten:
  • Den förväntade slutliga utbytet
  • Premierna för tilläggsförsäkringar
  • Kostnaden för ditt försäkringsbolag och mäklare
  • Alla underskott på förfallodagen
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha