Wii Motion

Sieghardt Jönsson December 27, 2015 Elektronisk 15 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Wii Motion Plus är en speciell adapter som du kan sätta i styrningen av Wii. Rörelserna du gör med den registeransvarige, kommer att vara bättre uppfattas av konsolen. Wii Motion Plus kommer att finnas tillgänglig från Juni 12, 2009. Vilka är fördelarna med Wii Motion Plus, och vad kan man göra ändå?

Vad är Wii Motion Plus?

Wii-konsolen har en unik kontrollschema, nämligen genom ett slags fjärrkontroller. Denna styrenhet fungerar som ?? ett sätt som du kan bedriva spel. Kommer ni att en omgång bowling att göra, kommer du faktiskt att skapa rörelse bowling. Detsamma gäller för en omgång tennis eller boxning. Wii Motion Plus är en speciell adapter som du kan stanna vid botten av styrenheten för Wii. Wii Motion Plus ser till att förflyttningar visas bättre med regulatorn. Precisionen i displayen är 1 till 1. Betydelse att dina rörelser direkt på TV för att se hans. Även en liten arm eller handled rörelse omedelbart registreras av Wii Motion Plus. Kontrollen är ännu snabbare och mer interaktiv än det redan var. Wii Motionplus tillkännagavs den 14 juli 2008 och var en dag senare under E3 spelet utställning visas. I Amerika, dök Wii Motionplus den 8 juni 2009. I Nederländerna detta den 12 juni.

Fel av utvecklarna?

Utvecklarna av Wii Motionplus har så många människor mycket långsamt till produkt. Det var från början av Wii meddelade att den registeransvarige inte alltid svarar lika bra rörelse. Dock har utvecklarna väntat på två till tre år, med det kommande av Wii Motion Plus. Enligt honom, eftersom det inte fanns någon mer pengar tillgängliga för Wii Motion Plus. För många spelare är det en stor besvikelse, särskilt eftersom Wii Motion Plus endast för nya spel kommer att fungera och inte tidigare publicerats spel. Dessutom, men det måste också avsättas pengar igen för att använda Wii Motion Plus. Detta är inget fel av utvecklarna, men ett bra sätt att generera nya intäkter.

Spel med Wii Motionplus

Tyvärr har inte alla tillgängliga för Wii Motion Plus-spel. Hur som helst äldre spel kan inte användas med Wii Motion Plus och fungerar bara med ett antal nya titlar. Vissa spel kommer även utan Wii Motionplus för att spela, men det finns också spel med Wii Motion Plus är ett måste.
Följande spel är ändå att spela med Wii Motion Plus:
 • Academy of Champions
 • Food Network: Cook eller kokas
 • Gladiator A.D.
 • Grand Slam Tennis
 • James Camerons Avatar: The Game
 • Kidz Sports - Crazy Minigolf
 • Red Steel 2
 • Spän smasher
 • Svampbob Truth or Square
 • The Grinder
 • Tiger Woods PGA Tour 10
 • Virtua Tennis 2009
 • Wii Sports Resort

Wii Motionplus och Nunchuck

Den Nunchuck är en typ av styrenhet som du kan stanna vid botten av Wii controller. Du kan alltså använda två händer medan du spelar, såsom i boxning. För många människor är frågan huruvida Nunchuck kan fortfarande användas om Wii Motionplus är redan ansluten till styrenheten. Svaret är: Ja, det kan. Wii Motionplus är i själva verket ett slags förlängning av den registeransvarige och botten är återigen en anslutning kan du använda Nunchuck.

Advantage multiplayerspel?

Människor som har en Wii Motionplus köpte mer fördel i multiplayerspel än människor som inte har det? EA Sports, en utvecklare av Wii-spel, tyder på att så inte är fallet. Det kommer att finnas skillnader, men spelaren inte dra nytta av Wii Motionplus. Detta inte heller var avsett av utvecklarna. Det enda syftet med Wii Motionplus är att se till att kontrollen är enklare och mer lyhörd. Skillnaderna har att göra med den känsla och mekanik.

Tillgång till Wii Motionplus

Wii Motion Plus finns i Nederländerna från 12 juni. Adaptern levereras med spelet Wii Sports Resorts ?? ??. Bunten av spelet plus Wii Motion Plus kommer att kosta 50 euro. Du kan också välja att lösa in Wii Motionplus, ett belopp på 20 euro. Dessutom kommer spelet Tiger Woods PGA Tour 10 och Grand Slam Tennis buntas ihop med Wii Motionplus. Tiger Woods och Grand Slam Tennis kostar 60 euro. Spelen är också tillgängliga utan Wii Motionplus och är något billigare.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (2)
Alte Eklund
  Like 5   Dislike 1

Jag har en trådlös nunchuck, vilket innebär att det redan finns en "block" under Wii-mote är. Min fråga är: Kan Motionplus här mellan platser? Har någon provat detta?

Berta Dahlberg
  Like 0   Dislike 1

Igår i butiken kör för Grand Slam Tennis inkl. Wii Motion Plus. Resultat: Nästan hela natten spela tennis varit online!?! Detta spel är i ett ord: fantastisk! Rekommenderas varmt dus.De Wii Motion Plus ännu inte fungerar en-mot-en med rörelsen i bilden, men det fungerar! Top Spin träffade inga problem, subtila droppe skott precis bakom nätet antingen mjuk eller hård bop, service volley osv ... det fungerar allemaal.Ook Jag är förtjust i den grafiska stilen, fungerar bra för Wii inte "cartoonie" eller barn eftersom det är ganska realistisk, alla rörelser är väl animerade och spelarna likna den verkliga tennissterren.Online spel fungerar super :-p

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha