Whirlpools, bubblande välsignelse

En bubbelpool är både en festlig badtunna och en erfaren massör. Hydro Jets och spa jets riktar vattenstrålarna precis där du vill. Vibrerande värme, viktlöshet och kraftpaket ger kropp och själ en avslappnande och lugnande känsla. Bubblande i bubbelpoolen hydroterapi hand om din egen och du går alla att ta det lugnt många fysiska besvär kropp på ett unikt sätt. Detta skapar virvlande ett klimat av total avkoppling och förvandlar ditt badrum till ett privat spa.

Hur fungerar en bubbelpool?

Nästan varje bad kan nu levereras i en virvlande version. Det finns tre typer av badtunnor: Först ett bad med en vattenbaserad eller vattenkraft systemet. Detta kallas officiellt "bubbelpool." Det finns också bada med en luft- eller spa-system, som också kallas spa eller badtunnor. Slutligen finns det bad som är en kombination av båda arterna. En hydro systemet fungerar på följande sätt: En pump cirkulerar runt badvattnet och spraya vattnet genom olika integrerade strålar tillbaka in i badkaret. En luft system är följande: En kompressor blåser varm luft vanligtvis från botten av karet, genom ett antal munstycken som redan virvlande tillbaka in i badet. Och det tingles. Styrka och riktning av de flesta av strålarna kan justeras såsom önskas och backventiler förhindrar vattnet i strålarna minskar. När badet är tom igen återstår av vatten kvar i ledningarna och den innehåller också fett, kalcium, tvål, hud och hår kvar. En torr blåssystemet förhindrar att för mycket restvatten kvar i rören, men det är inte helt undvikas. Driften av en bubbelpool tillämpas mekaniskt eller elektroniskt.

Hydro Jets

Air Jets ger främst en bubblande känsla som har en lugnande effekt. Med vattenstrålar, är dock att göra fler varianter. Du kan ofta välja detta när du köper badet sig att skapa en anpassad bad. Således finns det roterande jets och variationer i storlek. Jets i ryggen och i fötterna ofta upplevs som lustfyllt, detta i motsats till strålar vid sidorna. Hydro Jets har alla en massagefunktion och kan ofta ställas in med touch-kontroller. Du kan också ändra riktning på strålarna ofta manuellt. Hård, mjuk, vänster, höger, pulserande eller inte, lång eller kort: Du får den senare fortfarande tryck i badet! Vill extra vattenkraft jetplan du avviker från standardeffektfördelningen över jets och medel som minskar effekten per individuell stråle. En lösning är ett bad med hundratals mikro jets i marken. Fördelen är att du inte känner skjuter ut. Genomsnitt kan det antas emellertid från 16 till 32 strålar per pump. Finns det färre jets, så finns det en chans att en jet trycket är för högt, vilket kan upplevas som obehagligt.

Whirlpool terapi

Hydroterapi, eller vattenterapi är en av de äldsta, säkraste och billigaste metoder behandlar ofta vanliga sjukdomar och krämpor. Det är mycket populärt i "kurorter" värld i Europa och på andra håll, men med uppfinningen av hydromassage bubbelpooler, nu effekten upplevas i lugn och ro i allas hem.
Upptäcktes vid tiden för de gamla grekerna med sina varma källor tubs som har en terapeutisk funktion. Detta har nu vetenskapligt bevisat. Med en privat jacuzzi du tar hand om din egen hydroterapi. En bubbelpool masserar kroppen genom en kombination av vattenstrålar, och du kan rikta dem var du vill. Strålarna ger också en flytkraft i det varma vattnet som till och med kan väga 90% mindre! Hydroterapi har således en gynnsam effekt på hela kroppen.
Både muskler, cirkulation, nerver, metabolism, skelett och mag drar nytta av den "tyngdlöshet" och kraftfulla massage. Detta är i första hand, eftersom det är ett utmärkt sätt är att minska stress och relaterade besvär. Efter en bubbelpool du kommer att sova mycket bättre vad som främjar läkningsprocesser i kroppen. Whirlpool gör muskler och blodkärl kommer att breddas så att blodcirkulationen snabbare. Detta är också bra för matsmältnings symptom eftersom kroppen flyta gör sig av avfallsprodukter. Köpa en bubbelpool är också användbart vid hypertoni, huvudvärk, nacksmärta, ryggvärk och andra akut och kronisk smärta, samt ledvärk, artrit, senor och bursit, mensvärk, idrottsskador och skador av alltför insatser. Vem andningsproblem såsom andfåddhet, kronisk astma eller bronkit has'll märker också att den fuktiga värmen går bra.

Hur bubbla dig bekväm?

Stolen ska kännas behaglig. En genomsnittlig session varar bubbelpool Faktum är snart en halvtimme. En optimal effekt tills du når vattnet når till axlarna. En duo bad är rymlig och känns lyxigt att. Men en överdimensionerad bad du lyser upp så att säga, du befinner dig så att du glida ner. Observera att strålarna direkt på dina leder och ben har riktats, åtminstone i muskelvävnaden. Strålarna bör helst behandlas helt i badkaret och det kan föredrar att inte sticka ut. Billigare bubbelpooler sitta jetplan oftast bara fel. Lyssna också bullret från bubbelpoolen. Ibland är det så svårt att små barn kan skrämma den. Också det bubblar på två inte så romantisk som du övervåningen måste skrika för att höra varandra. Strömförbrukningen är billigare modeller, så det lönar sig för sig själv med tiden.

Hur rengör bubbelpoolen?

Kontrollera jets och inloppsgallret regelbundet smuts. Ibland är det möjligt att skruva loss täckringar och krom för att avlägsna igensatt smuts. En vanligen använd bubbel förblir relativt något renare eftersom kraften från cirkulerande bad vatten genom att regelbundet spola rören. De som inte ofta använder virvlande risken att bildningen av bakterier i rören uppstår att vatten sprutas in vid en nästa bad. Det är bäst att rengöra virvlande en gång i månaden med en speciell bubbelpool renare. Detta gäller i synnerhet till ett bad som inte har varit ur drift under en lång tid. En bubbelpool renare har en skummande verkan rensar dekalcifierades och tar bort skräp från rören. Vissa pooler har en automatisk rengöringssystem. Den rena funktionen dessa bubbelpooler underlättar rengöring och har en barnlåset. Tryck bara på knappen och genom en reservoar automatiskt Whirlpool Cleaner sattes. Finns det verkligen något fel med bubbelpool? Motorerna av virvlande är placerade på ett sådant sätt, som lätt kan utföras med hjälp av en inspektionslucka underhåll.

Försiktighetsåtgärder whirlpool

 • Lämna aldrig små barn ensamma i en bubbelpool.
 • Undvik långvarig behandling i varmt vatten, eftersom hög värme kan orsaka trötthet, yrsel och svaghet.
 • Gravida kvinnor kan personer under noggrann medicinsk övervakning och äldre undvika bubbelpooler bättre.
 • Som är under alkohol eller droger, hade bättre ta någon bubbelpool.
 • Undvik att använda badolja produkter eftersom de avsevärt bidrar till restbildning i cirkulationssystemet.
 • Akta dig för smycken i bubbelpoolen, liksom långt hår.

Whirlpool extras

 • Hydro- och spapulsatie. De här alternativen styr vattenkraft och mängden luft som skall införas i badet.
 • Belysning. Undervattensbelysning ger en lyxig look med en unik atmosfär effekt. Nu jämn färg lysdioder som terapi bad.
 • Värmeenhet. Vissa virvlarna värma upp vattnet så att det stannar i temperatur. Detta är ett dyrt alternativ på grund av den extra kraft som kräver det. Endast lämplig för stora pooler eller om du stanna länge i badet.
 • Indikator vattentemperaturen. Ofta med ytterligare funktioner såsom massage tänder rengöringscykeln och visningsindikator.
 • Nackkudde. Speciellt med bubbelbad med raka kanter är en nackkudde oumbärlig.
 • Desinfektionssystem. Rör automatiskt desinficeras efter ett bad.
 • Ozon i spa-system. Genom spa jets kommer hudläkande ozon som tar bort döda hudceller.
 • Aromaterapi med dimma effekt. Du häller arom essenser i kammaren, och en stund senare badade i en mystisk dimma.
 • Remote. Gör att du kan kontrollera badet, så justera vattenkraft av de olika zonerna medan nedsänkta, eller starta de automatiska programmen. Det lyxiga sak flyter!
 • Torrkörningsskydd: Sensor vattennivå och vatten automatisk pump avstängning.
 • Vuloverloop. Ingen kran heads mer i badet eftersom badet fylls med överflödet.
 • FM-radio, TV och CD-kontakt.
 • Alarm.

?? Jag är säker på att det finns thingsthat kan inte botas med en bra bad men jag kan inte tänka mig en. ?? ~ Sylvia Plath
(0)
(0)

Kommentarer - 2

Jag har ett läckage problem, the jets i sidan av sängen tenderar att läcka kraftigt, om jag fyller bara i botten så finns det inga problem med the jets i marken. Hela badet bort och / eller byta ut hela är mycket dyra, så jag kommer ihåg att stänga av sidostrålar och justera reglaget för att strålar i ordning. Har jag fortfarande har problem att någonstans det fortsätter att läcka under badvattnet endast när jorden jets sätta på?

Genom detta sätt jag ville jag fråga om det finns krav och villkor för ett bubbelbad? Vad är kan vara luftstrålar i marken? Hur länge kan du bo på där för att sitta innan du får blåsor? Är det något lägga ner på papper något juridiskt eller något annat?

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha