Western ridning en gren av ridsport

De flesta människor som inte har något att göra med hästar kommer att vara i västerländskt tänkande om cowboy är gör en rodeo tjur eller häst. Här rätt bild av westernridning!

Western

Western är en stil som kan användas för någon häst, det kommer att göra det så lite som möjligt för att få så mycket gjort i hästen. Det är helt annorlunda än vad du ser i dressyr. Westernridning har många fler delar än andra ridning stilar.
 • Nöje
 • Horsemanship
 • Trail
 • Westernridning
 • Reining
 • Arbetande Cowhorse
 • Hunter Under Saddle
 • Hantel
 • Pole Böjning
 • Barrel Race

Men dessa är bara några exempel, det finns mycket mer. I Amerika, västra en av de mest löpande verksamheten och blir enda skillnaden mellan engelsk ridning och westernridning. I Nederländerna, westernridning aldrig riktigt känt, men det blir mer känd. En av de stora dragen i westernridning är den utrustning som skiljer sig mycket från engelsk ridning som du kan se i en av vår stjärna Anky van Grunsven i dressyr. Westernridning är inte bara ändra din utrustning och körning på en lös teugeltje är verkligen viktigt träning. Det handlar inte bara om ridning med en lös tyglar och vilka övningar rida. Som säkerligen inte skiljer sig från engelsk ridning, för här är aldrig sluta lärande och undervisning är avgörande om du vill komma vidare i till exempel dressyr. Och om det är fritids rida eller delta i tävlingar, är det ytterst viktigt att njuta av och med din häst. Westernridning startas och initialt tänkt som ett arbetssätt där ryttarna mer än åtta timmar per dag i sadeln.

Attraktionen själv

I västra är det viktigt att det finns minimal kontakt, som min instruktör som sade "Kasta allt löst." Det är annorlunda än i dressyr där du håller direktkontakt med hästen i sittande / ben och tyglarna. Tömmarna är tänkta att hänga ut på västra där hästen känns vikt bit och tyglarna hängande. Benen på ryttaren har absolut ingen kontakt med hästen, är ingenting inkopplad runt hästen detta är bara vikten av den avslappnade ben i byglarna.

Korridorerna

I västra vet vi lite mer passerar än i dressyr
 • Walk
 • Jog
 • Trav
 • Lope
 • Canter

Vandringen är i själva verket steg. En fyra takt korridor måste vara ren och jämn. Jog är en 2 takt korridor. Det är en mycket lugn trav där ryttaren måste sitta igenom. Jog kan endast göras med en bra samling. Traven är en något snabbare takt än jog. Detta är också en 2 takt korridor. Lope är en galopp med en bra verzamelijk behövs här. Lope är en tre takt korridor. Galoppen är som i dressyr en fungerande galopp. I jogga och lope en har också utvidgats. Utökad dvs expandera. Så en förlängd lope galopp hästen måste expandera, så att inte accelerera och på den utökade jog måste bredda hästen eller accelerera.

Typ av hästar i västra sport

Som nämnts kan du i princip med någon häst eller westernridning. Men du ser en typ vanlig i västra sporten. The Quarter Horse, Appaloosa, Paint Horse och den arabiska se mycket.

Riggen

Riggen du ser i en västra sadel som i cowboy filmer med en knapp framför sadeln. Det är en helt annan sadel då vet vi att engelsk ridning. Du har också häri många olika typer av sadlar, för varje objekt i västra sport finns det en speciell sadel. Tygeln skiljer sig inte så mycket från den engelska träns, men det finns några saker annorlunda. I den västra ordet används i allmänhet ingen nosgrimma, tyglar består av två långa sektioner som är en linje i engelska. Den främre bandet är också annorlunda och här har du igen flera arter. Till exempel, har du två-ear där det finns band till båda öronen. En ett-ear träns där bandet till ett öra och pannband. Vad man ofta ser i västra hästar är att de har lite att ha en skaft. Detta är lite med sax, häri har funnits många olika typer. Även tränsbett används, är detta ett tränsbett och den vanligaste i början av den västra, ord överförs senare till skaften.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha