Webbplatsen 9GAG en webbplats full av humor

9GAG är en humor webbplats Hong Kong, som är värd i USA. Platsen är känd för återkommande "memes". Populariteten av 9GAG har nyligen skjutit i höjden. Läs mer om denna webbplats full av skämt!

Allmän information

9GAG är en sajt som grundades 2008. Webbplatsen är från Hong Kong, men är värd i USA. På platsen, alla typer av bilder uppladdade av olika användare. Målet är att bli föremål för omröstning i den här bilden när betraktaren sin image som. När en bild har vunnit tillräckligt många röster, blir det i de bästa grafik. Detta innebär att endast de mest rankade humor grafik på huvud hemsida 9GAG kommit att bli.

Som släpper de humoristiska illustrationer på 9GAG?

Du skulle vara bättre att fråga: vem sätter bilderna på 9GAG inte? Det är väldigt enkelt att lägga upp bilder till sig själv på 9GAG. Du kan registrera dig som användare och omedelbart börja göra humoristiska bilder och sätta dem på din personliga sida. När det finns massor att rösta om du har en chans att komma hem till 9GAG.
Du behöver inga speciella kunskaper för dessa bilder. Mest postade bilder är i själva verket mycket amatörmässigt och kan lätt göras med Paint. I bilderna är ofta bildat en meme.

9GAG Var kommer namnet ifrån?

"Gags" betyder även kallad "skämt" på engelska, därav ordet "gag." Tidigare fanns på varje sida 9GAG bara nio av dessa "gags '/ bilder, därav namnet 9GAG.

Hur populärt är webbplatsen 9GAG?

9GAG är en av de 500 mest besökta webbplatserna i världen. Detta är helt en prestation! I Portugal och Makedonien, är det även på 23: e plats bland de mest besökta webbplatser. Appen 9GAG tillgängliga i AppStore poängen också!
The Forever Alone meme

Vad är en meme / Internet meme?

Wikipedia har följande definition av meme: '' Termen Internet meme är en nybildning som används för att beskriva ett koncept via Internet från person till person spridning. Termen avser anger begreppet meme, även om denna term är en mycket bredare kategori av kulturell information. "" Ofta är det en meme till ett ansikte med en igenkännbar ansiktsuttryck som en viss bild är uppenbart för tittaren det . På 9GAG internetmemes, många av dessa har blivit känd. En mycket berömd är "Forever alone" Guy. Dessa du ser här på bilden. På 9GAG exempel, det används efter en berättelse / band som det är klart att det är som för alltid kommer att förbli just en person.

En översikt över memes som vanligen används på 9GAG


De vanligaste memes på 9GAG
(1)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha