Växla från spekulation - den Woekerpolis Check

Natan Åkerman Februari 27, 2016 Miscellanea 11 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
I Nederländerna, cirka 7 miljoner människor spekulation. De flesta spekulation politik är kopplade inteckningar, som försäkringsbolag i det förflutna som "hot kakor" verkochtten till konsumenter. I vissa fall är konsumenterna klokt i att byta till en annan inteckning.

Storföretagen

Ocker politik, vanligen i form av investeringslån, avsedd för ett antal försäkringsbolag såsom Fortis, ING, Delta Lloyd och Hypotheker storföretagen. Det har beräknats att försäkringsbolagen tjänar årligen till cirka 20 miljarder euro, Under årens lopp har det varit så för hundratals miljarder euro som tjänas från profiterar politik. Många kunder som undertecknade en spekulation i det förflutna i form av ett investerings inteckning var en rådgivare till några "guidad trädgård" den. Det innebär att kunderna blev lovade en annan finansiell bild än i verkligheten kan vara nära förestående. Från praktiken är det uppenbart att många försäkringar nästan en tredjedel av kostnaden för en inläggningar beleggingshypotheek stickande i sin egen ficka. Personer med beleggingshypotheek än ofta är besvikna.

Kompensation

Även om det fastställs för ett antal år ersättning för att kompensera konsumenterna, många kunder är fortfarande inte särskilt nöjda med "kompensation-erbjudande" som de har fått från försäkringsbolaget. Det finns kunder som förväntar sig bara tillbaka några hundra euro, medan de åker dit ekonomiskt tusen euro på bakåt. Vissa kunder har ännu inte fått ersättning från sitt försäkringsbolag; Detta kommer sannolikt att ske under de kommande månaderna.

Switching

I vissa fall woekerpolissen ägare bättre att byta till en inteckning, snarare bibehåller sin spekulation. Det är möjligt för konsumenter med beleggingshypotheek att flytta exempelvis en kapitalförsäkring inteckning. Förr i tiden, erbjöd försäkring "Brand New Day" den möjligheten. Numera fler och fler försäkringsbolag att de måste erbjuda alternativa produkter, de vill behålla sina kunder. Det är därför varje månad eller ens varje vecka, med försäkringsbolag som erbjuder ett alternativ till en investering inteckning.

Kolla Woekerpolis

För konsumenter som har ingått ett profiterar i det förflutna, kan det vara mycket komplicerat att skapa en beräkning att det är bättre att byta eller inte. På initiativ av konsumentprogrammet KASSAN!, Som har betalat stor uppmärksamhet i program för att profiterar politik, har det utvecklat så kallade "Woekerpolis Kontrollera". Den Woekerpolis Kontrollen har utvecklats i samarbete med Independer webbplats och ett antal försäkringsbolag. Genom flera steg konsumenterna kan räkna om de är bättre när de byter.

Vad behöver du för att köra Woekerpolis Kontrollera?

För att genomföra Woekerpolis Check har konsumenterna, i varje fall är nödvändigt, för värdelistan och försäkring. Värdet uttalande skickas hem årligen av försäkringsbolagen till kunden och är en sammanfattning av alla kostnader i respektive försäkring per objekt. Försäkringen är ett dokument som anger avtal mellan försäkringsbolaget och konsumenten. Formen på spekulation anges i försäkringsbrevet.

Ange Woekerpolis Check

Den Woekerpolis Check är tillgänglig på webbplatsen för Independer. Klicka här för att gå till Woekerpolis skärmen. Förresten, det finns andra webbplatser som står utseendet på deras hemsida, såsom: all begärd information måste anges, kan hittas på värdelistan och försäkringen. I båda dokumenten, kan följande uppgifter anges:
  • Namn på försäkringsbolag
  • Slut fondförsäkring
  • Värde enligt värdelistan
  • Exempel Capital
  • Premium
  • Syftet med försäkring
När alla data har skrivits in i Woekerpolis Check, kan beräknas eller meningsfulla åtgärder genom att trycka på "Beräkna" -knappen. Kontrollen indikerar nu huruvida det är tillrådligt att växla eller inte. Kontrollen visar också en indikation på hur många euro kan sparas genom att byta.

Rådgivning och information

Om du byter råd "fick genom Woekerpolis Check, då är det lämpligt att kontakta din ekonomiska rådgivare. Han eller hon kan nog hjälpa dig att göra rätt drag, även om han eller hon ha slutfört på spekulation i det förflutna. Försäkringsbolagen kommer officiellt har ganska mycket kvar för att hålla dig som kund, och börjar se mer av att alternativen bör vara spekulation politik. Naturligtvis kan du också be en oberoende finansiell rådgivare för rådgivning.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (1)
Alexandra Uggla
  Like 3   Dislike 1

Det är sant att agenten tog min spekulation kontakta oss och ett "sparkonto" försökte pracka på. Gå sedan titta närmare på de villkor och sedan komma fram till att du hamnar med kakkebed i tablett bugg.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha