Vuelta 2014 - ride 13: Belorado ?? Obregón

Dietmar Svärd Januari 7, 2016 Sport 29 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
På Fredag ​​5 september, 2014, den trettonde etappen av Vuelta Ciclista a España hållas. Detta steg börjar i Belorado och slutar i en naturpark som kallas Parque de Cabárceno. Vad loppet av denna ride vilja?

Utgångspunkt: Belorado

Belorado ligger i Castilla y Leon och inom den ligger i provinsen Burgos. Kommunen Belorado har bara 2000 invånare. Belorado har några ryktbarhet eftersom det är på Camino de Santiago. Belorado är en mycket gammal stad som troligen grundades av kelterna.

Avsluta Plats: Obregón

Obregón är en plats i Parque de Cabárceno, en naturpark som ligger cirka 15 kilometer från Santander. Parque de Cabárceno är en slags kombination mellan en djurpark och en naturpark. Det är ett område på cirka 750 hektar, där djur från alla fem kontinenter på en slags "halvfria" sätt att leva. I denna park levande inkluderar kameler, elefanter, björnar, babianer, gorillor, strutsar och lejon.

Rutt, schema, klättring detaljer och förhandsgranska

Inledningen av det trettonde steget är på 12h50. Finishen på denna resa är ungefär en fjärdedel förväntas för sex. Rutten av detta steg är 188.7 kilometer lång. Under andra halvan av detta heuvelrit måste det finnas en hel del klättring. Successivt måste ryttarna har två stig den tredje kategorin och en av den andra kategorin. Finalen av denna resa anses inte vara en stigning som räknas mot berget jersey, men vägen går i finalen kilometer upp på allvar.
Alto Estacas Trueba
Den första officiella stig dagen är lång, men genomsnittet absolut inte brant, är den genomsnittliga tillväxttakten endast 2,5 procent. Under denna bestigning av nästan femton kilometer som måste övervinnas nämligen en minskning med bara cirka 370 meter.
Puerto de Braguia
Den andra officiella stig detta skede är Puerto de Braguia. Klättringen av den tredje kategorin är sex kilometer lång och har en genomsnittlig lutning på 6,1 procent. Under denna klättra en höjd av 365 meter måste övervinnas.
Alto del Caracol
Den tuffaste stig dagen, Alto del Caracol. Detta är ett berg av den andra kategorin. Stigningen är 10,5 km lång med en genomsnittlig lutning på 5,5 procent. Toppen av denna stigning är 37,2 kilometer från mål.
Slutfasen
De slutliga kilometer denna tur är säker på att allvarligt överväga som klättring. Mellan en mätpunkt som är 2,5 kilometer från mål och en mätpunkt 400 meter före mållinjen ligger, vägen har en genomsnittlig lutning på 4,9 procent.
Spurter och klättrar i trettonde etappen av Vuelta 2014

Favoriter

Det finns en hygglig chans att en utbrytning kommer att ha frihet i detta övergångsskede för att slåss om segern scenen. Men det är inte helt säker på om angripare får mycket utrymme. Finalen av detta steg är i själva verket en ganska intressant för explosiva klassificerings ryttare.

Resultat Stage 13

Detta kommer i sinom tid resultaten av denna resa är placerade.

Live på TV

Denna heuvelrit kommer att direktsändas av Eurosport och VRT. Mer information om cykeltävlingar sänds live på TV, se artikeln om cykling live på TV i 2014.

Nästa steg

Nästa steg i Vuelta Ciclista a España 2014 är berget scenen Santander - La Camperona. Valle de Sabero. Mer information om hela sträckningen av Tour of Spain 2014 finns i artikeln på schemat turer i Vuelta 2014.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha