Vård för tunga barn

På senare tid ser vi föds extremt tjocka och stora barn på nyheterna. I Spanien, var en flicka född naturligt, väger 6,2 kilo. Enligt flera studier, antalet nyfödda ökade övervikt. Detta möjliggör mer ?? hälsa.

Övervikt

Barnen har blivit tyngre. Forskning visar som dog 1997, 10% av holländska barn är överviktiga och 1,2% feta. Under 2009 ökade den till 14% och antalet överviktiga barn har nästan fördubblats. 6 av 10 mammor med små barn inte alls måste inse att deras barn är för fet. Vissa föräldrar är också mycket känsliga när det gäller deras egna barn, särskilt om meddelandet är negativt också. Till hjälpinsatserna i uppgift att förmedla information på ett taktfullt och respektfullt sätt till föräldrarna.

Orsaker

Enligt forskarna, kan orsaken bero på dåliga matvanor mödrar. Studien visar att kvinnor som ökar kraftigt i vikt under första halvan av graviditeten lång barn ?? s vinst mer kroppsfett än kvinnor som fått mindre i början. Många kvinnor tar att äta för två mycket bokstavligt. Barnet ?? s promenad före och efter födseln mer risk. Även senare i livet kan också utveckla hälsoproblem. Så de löper större risk för övervikt, cancer, fetma och astma. Det är viktigt att barn mellan 0 och 2 år redan märkt när de hotar att bli tjockare, så kan undvika värre.
Äldre mödrar är mer benägna att ha en tung barn eller unga mödrar. Enligt en studie från Erasmus MC i Rotterdam bland 8500 holländska kvinnor. Möjligen, mor kroppen spelar en roll, men det måste först bättre utredas.
Forskning har också visat att söta läskedrycker gör barn fett. Holländska barn fick en årslång dagliga soda, hälften av barnen med socker och den andra halvan med sötningsmedel. De barn som drack vägde söt läsk i slutet av året, ett kilo mer än andra barn. En godis eller cookie är verkligen inte så illa, dricka är vanligtvis dödlig. Vi har den här gången bekvämlighetsprodukter såsom förpackningar, omslag och burkar på, och är mer benägna att flytta.

Förändringar

Det är viktigt att vi ingriper tidigt. Studier har visat att fett spädbarn i en ålder av 5 eller 6 månader är mer sannolikt att vara överviktiga i framtiden. Fat barn ?? är inte söt. Hur ofta hör du föräldrar säger att barnet fett själv eller försvinner, ibland verkligen är fallet, men det kan visa sig på olika sätt. Det är inte att alla barn på en diet, men de nya riktlinjerna ger praktiska tips speciellt när alltför mycket kost och motion. Speciellt rörelse är mycket viktigt. Föräldrar uppmanas att ge uppmätt ström till barn. Detta används av ungdoms Övervikt Healthcare och är avsedd för vårdcentraler och skolläkare och vill minska det växande problemet med övervikt hos barn tillbaka.

Vi är på rätt spår

Även gäller för små, flytta mycket mogelijk.Laat ditt barn gå eller krypa, buggy sent i hallen monter. Rymmer tre mellanmål varje dag. Tänk för ett mellanmål också en bit gurka eller en grissini. Speciellt pyjamapapjes, snacks full av socker och sötningsmedel är dåligt för barn. Lyckligtvis har vi en lång väg med sin alla. Ämnet är förhandlingsbart och det finns mer betoning på barnets vikt. Samtidigt, även för barn som redan beräknat en BMI, att upptäcka eventuella problem så tidigt som möjligt.

Tips för föräldrar och barnfetma

  • Motion är mycket viktigt för mor och barn. Stänga av musiken och flytta med ditt barn. Flytta alltför väl under graviditeten.
  • Använd som ett mellanmål, såsom en bread eller gurka.
  • Upp till fyra mellanmål om dagen.
  • Ha en bra frukost.
  • Ta dig tid att äta, ta det lugnt och äta på regelbundna tider.
  • Insisterar absolut inte äta med ditt barn.
  • En hälsosam kost och varierad kost under graviditeten är mycket viktigt.
  • Regelbundet efter graviditeten.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha