Vård för färgat hår med en speciell fuktgivande mask!

Många kvinnor har antagit färgat hår, speciellt nu när färgerna är så varierande och peruker i ovanliga färger som blått eller grönt är heta! Men kommer alla vet hur man tar hand om dessa hårfärgningsmedel efter dem?

Färgat hår kräver mycket mer vård än den naturliga ledningar eller ens behandlats med andra kemiska, att eftersom färgämnet orsakar svår torrhet, särskilt när det gäller att missfärga trådarna innan du byter färg. Så det är bra att utvärdera bra om det här är ett alternativ för dig, eftersom förändringen kommer att kräva engagemang att ta hand om håret ordentligt, med hjälp av högkvalitativa produkter och specifika för färgat hår. Hydration är primärvården bör tas eftersom ledningar andra torka ut och förlorar glans och jämnhet lätt att bryta och bli beväpnade och livlös. En annan viktig detalj är att ingen nytta att spendera bra pengar på ett rum för att ändra hårfärg är då inte ta hand om dem som de borde vara försiktig eftersom de desbotarão snabbt och för att ändra tonen, att få mycket dålig look!

Följande är ett recept för en specialmask för att behandla färgat hår

INGREDIENSER:

  • 1 msk majonnäs;
  • 8 jordgubbar.

BEREDNING:

Pressa jordgubbarna och blanda med majonnäs.

ANSÖKAN: Applicera masken i nytvättat och fuktigt hår. Massera väl och placera en termisk lock, lämnar för att verka i 20 minuter. Efter denna tid, tvätta med lite kallt vatten och applicera schampo för att avlägsna specifika majonnäs. Gör denna super återfuktande en gång i veckan.

Se några saker du kan hålla färgen längre och även hålla tråden näring

  • Schampo och balsam bör vara specifika för färgat hår och osaltat. De särskilda tillsatser i deras näring och behålla färgen lerna längre.
  • Hittar du inte tvätta håret med varmt vatten! Varmt vatten, nästan kallt är perfekt för att hålla nagelbanden av trådarna stängd, "innehav" fukten och skydda färg.
  • Första gången du ändra färg, är det bra att välja en färg som ligger närmast den ursprungliga färgen, inte orsaka främlingskap med tonen.
  • Varm olja behandlingar för att återställa den naturliga fukten i håret och förstärka de svaga trådar.
  • När färgämne, lämnar strykjärn, torktumlaren och barnet liss drog sig tillbaka för ett tag. Skadan av ett färgämne mer skada dessa poster är också angrepp på tråden. Använd inte mer än en gång i månaden, till exempel när ett speciellt tillfälle, som en fest.
  • Solen kan vara mycket skadligt för hår färgat, som är associerad med bläcket torkar för och kan skada strukturen hos hårfibern. Skydda dem med hattar, halsdukar eller lock, när solen längre.
  • Hur som helst, den viktigaste frågan i dessa vård: hydrering! Färgn reducerar den naturliga oljor ledningar, vilket gör det sprött och torkade ut, så det är nödvändigt att återfukta! Återfukta åtminstone en gång i veckan med en kvalitet gräddan av ditt val, eller lounge om du föredrar.

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha