Vrakfiske i Nederländerna

Mattie Schauman Februari 28, 2016 Underhållning 9 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Vrakfiske är en mycket populär typ av båt fiske i Nederländerna. Till exempel, du hyr ut en båt och den här båten tar dig till Nordsjön. Den här båten kommer att överstiga ett vrak förankrad och fiske kan börja. Också erbjuds i olika båtar du har till exempel en större båt eller en mindre charterbåt. Vill du ha en mindre grupp människor som du bättre går det senare denna båt kan ta dig snabbt till destinationen.

Låskretsar

Om du ska förstöra fisk du måste fånga chansen fortfarande riktigt stora torsken. De flesta människor därför gå som de går vrakfiske fiske på torsk. Men torsk är inte den enda fisk du kan fånga som fångst kan fånga exempel: vitlinglyra, vitling, bleka och rödspätta. Det är också naturligt att den årstid då fisken går fiske.

Material

Att förstöra fiskar du behöver speciella spön och rullar, kan man knappt gå tillsammans med din strand fiske med en båt. När vrakfiske är ditt material mycket viktigt, kommer jag att beskriva de olika materialen nedan:
Fiskespö
Staven som du använder för att vrakfisk måste vara mellan 2,40 och 2,70 meter. Staven måste ha en gjutning vikt på 300 till 500 gram. Denna speciella monter engelska du kan köpa på vissa bättre fiskeredskap butik. Det kan också finnas en möjlighet att hyra stavar i båten.
Kvarnar
Välj vid vrakfiske för en långsam kvarn av god kvalitet, eftersom de är starkare vid makten. Detta kommer att tvinga du fortfarande verkligen behöver när vrakfiske eftersom du fiska med mycket tung bly. Dessutom du uppenbarligen inte vill om du bara har en stor fisk på kroken som du kvarn raster.
Linje
Linjen som du använde när vrakfiske är också mycket viktigt. En bra linje att använda en flätad linje, eftersom denna lilla flex in och biter dig så fort du kan följa. En nackdel med denna linje är att han är mycket känslig barn sätts därför säkerligen ett slag av 6 meter på din linje.
Bly
Blyet som du använde bör vara mellan 350 till 500 gram. Detta beror naturligtvis också på hur mycket rörelse det finns ljus fiske, men om du har möjlighet att komma med din granne fortfarande i knop.
Ace
Den vanligaste bete för vraket fisk måste vara haringpilker eller staafpilker. Detta pilkers simulera levande agn efter men har var och en sin egen teknik för att fånga fisk. Naturligtvis också GWN levande bete fiske bryggor eller som Sawyers. Det beror bara på var ditt eget val går.
Kläder
Slutligen, kläderna, kursen beror på exakt vad du ska fiska och vilken årstid. Kläder kan åtminstone varmt som det kan vara mycket kallt i Nordsjön. Ett par bra stövlar och vattentäta päls är också mycket viktigt. Ett par bra handskar kan verkligen komma till hands

Vrak

Längst ner i Nordsjön är enorma vrak där du kan fiska. De exakta siffrorna är inte kända, men man uppskattar att det finns mer än 30.000 vrak på botten av Nordsjön. Båten som du mäter kommer vrakfiske brukar kunna vara bättre vrak.

Båt vrak fiske

Vraken ligger oftast mycket långt från stranden så du behöver en båt för att komma dit. Priset på en kryssning kan variera mycket så det är definitivt en bra att söka på internet för olika erbjudanden. Till exempel ser till höger om min artikel här är några användbara länkar. Dessa båtar avgår från olika hamnar i Nederländerna. Dessa inkluderar: Stellendam i Zeeland, Den Helder i norra Holland och Scheveningen i södra Holland.
Om du har några frågor eller kommentarer lugna dem.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha