Volontärarbete, en givande hobby

Luca Bengtsson Februari 27, 2016 Miscellanea 10 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mer än en miljon människor i Nederländerna gör frivilligt arbete, de flesta är över 45 men volontär kan vara en stor upplevelse för alla. Dessutom är det också bra ut på ditt CV som kommer att förbättra din arbetstillfälle igen. I den här artikeln kan du läsa allt om volontärarbete.

Varför volontär?

  • det ser bra ut på ditt CV
  • hjälper människor och / eller samhälle
  • det är roligt och givande arbete
  • du träffa nya människor
  • du bor i en rytm när du fler arbetslösa

Vilken typ av frivilligarbete?

Det finns många typer av volontärarbete så att du kan vara:
  • arbete för dierenambulanche
  • äldre och funktionshindrade ger en stor dag
  • Hjälp ODDS
  • vid akuta vrijwillege
Volontärarbete utomlands är en fantastisk tid att uppleva till exempel kan du hjälpa till att bygga hus. Du är officiellt ingen vrijwilleger om du började gå till en BV eller NV.

MAS

Från och med i år, är alla elever krävs för att köra en social praktik. Detta har volontär för 30 timmar som followed'm i gymnasiet. Vanligtvis yrkesinriktade kurser men i detta skede handlar det om att få sociala färdigheter och andra erfarenheter. Eleverna inte obligatoriskt för ett företag att göra volontärarbete, men att kunna genomföra något som en stadsdel part eller ge en datakurs.
Tyvärr har inte alla skoltid schema denna speciella så det kan vara att denna utbildning utanför skolan ska köras.

Kostnad

Volontär hålla behöva få några pengar för det arbete du gör. Du kan fortfarande betalas ut, men detta belopp är begränsat till 150, - per månad, kan detta vara för grund av kostnader såsom resekostnader eller så kan du väl få betalt för arbetet, men inte mer än 150, - per månad.
Om du har en fördel och som skulle tjäna volontär utan att gå ut ur ditt bidrag du kan. Detta är dock men en mängd av 95, - per månad, såvida kommunen kommer att göra volontärarbete, du kan ha 150, - per månad.

Betala

Du är aldrig tvingas att ansluta sig till men för vissa projekt, som att hjälpa utomlands måste göras kostnad. Det händer att du också kommer att få betala kostnaderna själv och en biljett kan snabbt runt 1000, - kostnader. Det är en mycket speciell och vacker upplevelse att hjälpa utomlands, men du kommer att få betala för sig själva i de flesta fall.

Efterfrågan

Om du går volontär någonstans förmodligen få en första intervju och kanske en kurs eller erkänna sting nyckel. Det kan vara så att trots att du fortfarande vill göra det frivilligt får ett kontrakt för ett visst antal timmar eller en viss tid. I många företag behöver vara där eftersom de kan anta att om du är planerade är inte plötsligt afbeld eftersom den dagen inte är vettigt eller planerar att göra något annat. Om du inte vill sitta alltför bunden hittar du flexibel volontär.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha