Vänskap för livet eller förbipasserande?

Reimar Åkerman Januari 7, 2016 Miscellanea 63 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Du hör det ofta ?? en god vän är ett liv ?? och sedan tillämpar en tillfällig ?? vän ?? inte i bilden. Detta gäller inte för alla och sedan nära vänskap kan vara mycket intensiv, endast övergående. Varför en vänskap för livet och den andra är övergående, vilket gör det ännu någon roll?

Betydelse

Vänskap är en nära relation mellan två eller fler personer. I allmänhet är det inte en sexuell relation. Vänskap kan vara mellan desamma och det motsatta könet. Grunden för vänskap, litar på och finnas där för varandra.
?? Alltid ?? inom parentes, eftersom en vänskap inte alltid sluta när ?? ?? inte tillämpas i samtliga fall. Detta innebär direkt att det finns alla typer av vänner och det exemplet ingår även kunskap ?? ?? vid.
HJÄRTEVÄN
Den hjärtevän eller flickvän i feminina formen hjärtat, är det verkligen en vänskap som är lång och mycket vidhäftande. Man känner varandra sömlöst och regelbundet vistas i varandras sällskap.
Sann vänskap är kärleken till den andra, av hänsyn till den andra.

Vad är vänskap?

Vänskap och innebörden är i princip alla bara lite annorlunda. Alla upplever en vänskap annorlunda och det är logiskt, eftersom varje person är unik på sitt eget sätt och ger mening åt vänskap.
Relativt vanligt och vad som faktiskt pågår för alla är det faktum att din vän är alltid väl wisher, det finns respekt och tillgivenhet och detta om och om igen är det. Ge och ta del i en vänskap, och detta uppenbarligen ungefär samma andel, men som ger den primära strategi. I ett förhållande i balans, får du nämligen som en självklarhet, om du bryr dig.

Vilken typ av vänner har du?

Om du tittar noga på din vänkrets, vänner, kommer det att finnas de som du har varit länge i din krets av vänner och människor som har kommit dit. Men det finns också ibland vänner utanför. Du kan knappast förekomma och sedan klamrar sig fast vid något som inte egentligen meningslöst och det ser mer ut som en del av livet i det förflutna.
Men det finns också människor som höll i stort sett vänskap är övergående. Detta är en naturlig del i arbetet, till exempel om du är aldrig långt som helst. Men det kan också vara med den person du har att göra med. Vänskaps ge dig något och nåt sånt ?? ?? arbetas fram, sedan kan utvecklas en vänskap. Det betyder inte att du måste ha en kamp, ​​men kan ändra förhållandet mellan nära vänskap till goda kunskaper. Men ibland en vänskap helt borta och du kommer inte se varandra längre.
På dåliga villkor
En vänskap kan också resultera i att få dåliga villkor. Eftersom du är på en känslomässig nivå, kan dessa frågor ligger nära varandra och kan få göra något som du bara få hit på dåliga villkor. Bara för att du är så känslomässigt involverad med varandra, det är närmare varandra än mycket svårt.

Vänskap mellan det motsatta könet

För en, en vänskap med någon av det motsatta könet för givet, trots allt, om du är på samma våglängd som ni ligger till grund för en eventuell vänskap och det spelar ingen roll om du är man eller kvinna. Men en sådan vänskap inte kommer att hålla alla på.
Är det inte en partner som inte gillar, som visserligen eller inte svartsjuka spelar en roll, kan det vara det område som inte förstår detta. Ofta är det egna, ibland begränsad bild på miljön ligger till grund för avslag på en sådan vänskap. Vanligtvis står det något om den person som avvisar eller ens dömd och sällan om personens vänskap underhåll.

Ändrade vänskap

I en hektisk samhälle där vi har en hel del ?? ?? , Upprätthålla en vänskap är inte alltid lätt. Vi är upptagna och montera en vänskap mellan arbete, privatliv hemma, sport och så vidare. För att inte stöta vi kallar under våra trafikstockningar ?? När allt kommer omkring, vi fortfarande står utan att vänta ?? eller vi planerar dagordningen där. Vad alla upptagna schema ?? s vädret kan vara en knepig en.
Förutom tufft schema, bör en stark vänskap gör någon skillnad, för om samma våglängd där, är detta också när man ser varandra då och då. För vissa människor, vänskap ofta se varandra och sedan går ett sådant förhållande inte fungerar och kan vara ett skäl för vänskap för att få lite mer utplaning och du kommer att bli en nära vänskap till goda kunskaper. Så länge som alla kan identifiera sig med är inget fel med det. Ibland kan en vänskap på så ?? s tiden gick och det är resultatet kan vara.

Slutligen

Du bör investera i vänskap är inte ett lag av mederna och perserna. En vänskap måste vara något organiskt och du bör inte stort skumt i nöd. Men vänskap, lång eller kort, är det bara vänskap som det ?? verkligen ?? och ?? ärligt ?? är. Du ska inte behöva stå stilla, är det så ?? en självklarhet.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (1)
Gertrude Engberg
  Like 3   Dislike 1

Vänskap för mig har att göra med den vänskap som du har med dig. Vännerna du samlar omkring dig berätta om din egen varelse. Därför vänskap aldrig kan vara en statisk, du kan förändra sig själv ändra dina vänner. Ju starkare band som du kommer att bli mer intensiv vänskap har med dig själv. Lev ditt ljus så du luftiga människor samlas omkring dig. Lev ditt ljus och något dåligt händer som gör att du kommer närmare dig än vänskap också ändra: den luftiga fungerar ofta längre. Inte bra och ingenting är dåligt: ​​det är. Livet går och vänskap rör sig med det som är. Det kan fungera berikande att få lite medvetenhet om hur en person är i ett förhållande, vad är dina önskemål, vad du ger och vad du tar, hur mycket utrymme du får och ger i ett förhållande, vad är koderna de oskrivna koder du hitta tillfredsställande vänskap och särskilt spegeln håller annorlunda för dig?

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha