Övningar efter förlossningen

Vem skulle inte efter förlossningen så snart som möjligt få en fin platt mage? Men detta är för många kvinnor i prakijk mycket svårt. Jämför själv åtminstone inte med kända stjärnor som Jenniffer Lopez eller Heidi Klum är återigen tillbaka i form på nolltid. De har en rik beslut personliga tränare och privata kockar. Den bäckenbottenträning är mycket viktigt efter förlossningen. Du kan läsa mer om detta i min artikel.

Snabbt en mager kropp?

Den första grundläggande regeln är att åtminstone den första sex veckor postpartum tunga övningar kommer att göra eller gå extrema linjer. Om du har valt att amma ditt barn, är det ännu strikt rekommenderas inte att gå på en diet. De avfall som frigörs när du går rader kan passera över i bröstmjölken och skada barnet. Gör det inte!

Bäckenbotten Motion

Vad är viktigt att börja snabbt efter förlossningen, den bäckenbottenträning. Om du undviker att utöva denna muskel på rätt sätt kan du incontentieproblemen senare i livet. Bäckenbotten har en hel del fick utstå under förlossningen, bör ditt barn verkligen få igenom och därför denna muskel är mycket avslappnad. Dags att räkna ut detta väl!
Du kan enkelt träna denna muskel. Det är att föra ett ärende till de muskler som du vill hålla din kissa. Du kan faktiskt göra detta när som helst. För tv, i linje vid kassan, medan kosten för ditt barn etc. Du spänner musklerna och slappnar honom igen. Du kan göra detta flera gånger om dagen.

Magövningar: Var ska du se upp för?

Efter sex veckor kan du börja med magövningar. Men se upp att du inte bråttom att göra tunga övningar. Bygg det lugnt och stanna omedelbart om du känner smärta. Det är mycket viktigt att du vara stängd buken fascia. Du kan kontrollera detta genom att gå på rygg med böjda knän. Lyft sedan huvudet lite och känna under naveln, eller om du känner en grop. När gapet är större om ett finger i längd, innebär det att din buken fascia är fortfarande öppet för långt och så du måste fortfarande vänta ett tag med övningar! Gör inte detta så har du en chans att det heller aldrig riktigt kontakt med resultatet att du aldrig använder din mage kan få mer helt platt.
Nu några buken övningar som du kan göra för att få din abs tillbaka hårdare:
  • Stå med ryggen platt på marken. Lyft sedan knäna, lade händerna under nacken och böj knäna mot hakan. Gör detta första 10/15 gånger om dagen och öka den varje vecka lite om din kropp tillåter.

Vila mellan varje övning i minst 15 sekunder.
  • Ligg med ryggen på golvet med benen och göra cykelrörelser i luften.
  • Ligg på rygg och lyft knäna upp till hakan, så du låter dem tillbaka ner till strax ovanför marken, sedan höja dem igen till hakan så. Gör detta först 10 / 15x per dag och utvidga det lite varje vecka.

Mycket viktigt: inte tvinga något! Om 10 / 15x övningar är fortfarande alltför många börjar med färre övningar per dag och sträcker sig senare till 10/15 x. Din kropp har många fått utstå under förlossningen, så det är helt normalt om du inte kan tömma allt igen, så ge din kropp tid!

Mat och dryck

Förutom knipövningar och magövningar är naturligtvis också mycket viktigt att du äter hälsosamt och dricka. Speciellt om du borstar vårdar detta är mycket viktigt, men det är naturligtvis för att förlora de återstående graviditet kilo också mycket viktigt att du äter hälsosamt och inte knapra för mycket. Hälsosam kost är naturligtvis något annat än linjer.
(0)
(0)

Kommentarer - 1

Roligt, jag visste aldrig men en bäckenbottenmuskulaturen hade och att stoppa min kissa? Kanske en idé att göra något bättre forskning och artikeln för att justera?

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha