Välja en display eller bildskärm, hur gör man det?

En bildskärm är mycket viktigt. Utan bildskärm du inte kan ta hand om alla de signaler som skickar datorn så att du kan inte ens använda datorn! Du måste övervaka ett brett utbud av alla typer av olika specifikationer. Plocka ut en bildskärm är lyckligtvis mycket lätt och när du vet att det tar bara några av följande punkter.

TFT-skärm eller LCD-TV?

Idag är det också möjligt att använda en LCD-skärmen framför datorn. Detta Jag råder dig. Priserna är mycket dyra och det ger små kvalitetsvinster. Resolutionen är inte högre på bara storleken är något större. Här har du lite att eftersom du måste sitta vid en dator i närheten av skärmen. Om skärmen har storleken på en TV, då är det svårt. Nej, de flesta moderna datorer använder en TFT-skärm, som ersättare för den normala bildskärmen. TFT-skärmen är mycket billigare och enklare tack vare den tunna utseende.

Widescreen eller inte?

Idag, nästan alla nya bildskärmar en bred skärm. Det finns en hel del fördomar om bredskärmar som vissa människor inte köper dem. Som du säkert vet hans fördomar ofta består av rädsla eller lögner. Det är också fallet med fördomar om widescreen-skärmar, de bryter lättare bilden från stretching och så finns det att tänka mer. I moderna spel, är bilden bara lite ful på skärmen eftersom allt på ett litet område att pressas. Och äldre spel fungerar bra på en bredbildsskärm eftersom de anpassar, sedan två svarta fält på höger och vänster på skärmen ger dig en kvadrat. För det pris du inte gör det, nu har du hundra euro i en anständig bredbildsskärm.

Upplösning

Upplösningen är mycket viktigt för bildskärpan. Det också, naturligtvis, storleken på skärmen spelar en roll, eftersom den större bildskärmen är det ju fler pixlar behövs för en fullständig övertäckning. Ju mindre pixlar, desto bättre bild. Högre antal upplösning desto skarpare bild och ju fler pixlar en skärm. För de högsta upplösning, betalar du en hel del och det är också klokt att gå till resolution som 1920 * 1200. Högre upplösningar är ofta problematisk för grafikkortet vilka spel kommer att köra långsammare.

Storlek

För vissa människor, är Mottot större alltid bättre. Diametern av skärmen visas alltid i inches. Om du vill veta hur många centimeter ett visst antal inches, då kan du göra det enkelt bättre underhållna. Gör det flera gånger 2,54 inches och du har det exakta antalet centimeter. Kom ihåg att större inte alltid betyda bättre!

Kontrast och svarstid

Andra viktiga frågor är kontrasten och svarstid. Reaktionstiden anges i sekunder. Numera har många bildskärmar rotera på 5 ms, vilket innebär att de var fem millisekunder kan uppvisa en ny figur, under förutsättning att situationen stödde detta. Du kan också titta på Däremot är det en relation som du kan se hur olika inställningar i grymhet där. Ju högre kontrasten, desto bättre är kvaliteten.

Design

Slutligen har vi designen. När du köper en bildskärm måste naturligtvis också du vara uppmärksam på din egen smak. Vad tycker du om och stämmer väl överens med destkop? Detta är uppenbarligen en fråga om smak.

Frågor

Datorn går inte att ansluta till TV
Du kan ansluta en bildskärm till mer modern TV ?? s. Tyvärr är detta inte möjligt på genomsnittliga röret. Om du vill göra mycket, är det ofta möjligt att köpa en speciell kabel som har en scart-anslutning.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha