Vita eller röda handtag mögel fläckar på huden

Loffe Ericsson Februari 29, 2016 Hälsa 38 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Huden är det största organ i vår kropp. Det ger bland annat skydd mot omvärlden. Men genom verkan av svampar, kommer huden spela ut orsakar klåda, rodnad och fjällning kan förekomma. Hur kan vita eller röda hud fläckar som orsakas av mögel behandlas?

Mögel fläckar huden

  • Disordered pH-värde
  • Röda cirklar
  • Tuck Svampar
  • Röda prickar på ollonet
  • Psoriasis och eksem
  • Behandling

Disordered pH-värde

Med röda hud fläckar kan orsakas av svamp. I första hand finns det sedan en dysreglerad pH-värde eller pH avviker från den normala nivån. Detta kan orsakas av olika skäl. Tänk på en tryckande fuktiga förhållanden, filth, minskat motstånd men också använda tvål. Normala tvålar säkerställer att pH-värdet stiger med andra ord blir mer basisk. Denna omständighet leder till bildandet av mögel och dessutom gör att bakterier har fria tyglar.

Röda cirklar

Med röda cirklar på huden är mycket slående. I fallet med en lysande röd eller vit kantad med insidan fjällande hud än fallet med ring mask. Huden kommer att klia därmed våldsamt bredvid som flingor kan släppa taget. Om ingenting görs kan påverka många delar av kroppen. Dessutom finns det ytterligare en annan variant på denna hud krets. Den orsakas av ett fästingbett. Den röda cirkeln ökar också med kretsen placerad inuti huden ljusare i färgen än normal hud. I mitten av denna cirkel är ett litet sår i händerna på parasiten. Denna variant kan få mycket allvarliga konsekvenser eftersom det kan öka borrelia.

Tuck Svampar

Är huden varm och fuktig är det alltid möjligt att fläckar. Detta gäller inte minst under armhålan, under bröstet, och rullar av fett runt könsorganen. Denna variant är känd som Jock kliar och kan ske snabbt hård. Tillståndet kan också utlösas av åtsittande kläder, dålig hygien och en sänkt motståndskraft. Även här, bara stoppar det när en och behandlas en annan.

Röda prickar på ollonet

Att ha oskyddat sex kan orsaka röda fläckar. Kommer det att innebära ytterligare ovanliga ansvarsfrihet då är chansen att det är en SOA. Men röda fläckar på könsorganen inte alltid orsakas. Den regelbundna tvätt med tvål, kan pH-värdet avsevärt påverka. Svampar kan sedan frodas i den fuktiga varma plats som orsakar röda fläckar. Med andra ord förefaller det möjligt att SOA men det kan också vara en svampinfektion. Innan du går till doktorn, det är ibland bara klokt att behandla varandra och med en svampdödande salva. Drar sjukdomen efter tre till fem dagar Smörj ännu besökte kommer då bort till GP eller vårdcentral är av intresse.

Psoriasis och eksem

Två besläktade sjukdomar är psoriasis och eksem. Huden är röd och kan innebära verschilferen. När det gäller psoriasis gamla hudceller samlas och härda som en plakett som är huden tårta. Båda sjukdomarna är kroniska till sin natur och kan trots långvarig behandling fortsätta. Dessutom, efter framgångsrik behandling vid ett senare tillfälle resurface. Ibland behandling är associerad med en riktig diet, ytterligare medicinering, och / eller UV-ljusbehandling.

Behandling

Om pH-värdet i huden har blivit störda svampar kan ta över. För att motverka den, är det, naturligtvis, för att omvandlas till ett anti-svamp salva. Dessa krämer kan erhållas helt enkelt på den lokala apotek, grossist eller hälsokost plats. Både eksem och psoriasis kan vara mycket långlivade och så kommer inte att hjälpa vanliga salvor innan. Ett effektivt verktyg mot detta är tjära salva. Det har varit en lång tid från hyllorna eftersom det skulle ha skadliga biverkningar. Under tiden, har visat sig tjära salva har inga komplikationer, och därför är tillgänglig igen. Eftersom tjära salva salvan är en nattsvart du gör det ?? natt eller i kläderna på psoriasis eller eksem plats med cirka sammanhang.
Håll röda prickar på huden under långa perioder kan innebära allvarligare hudproblem. Sedan alltid gå till GP för att få råd eller möjligen hänskjutas.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha