Vit pigmentering, depigmented patchar

Vad är Piebaldisme? hans medfödda vit depigmented fläckar på huden, vitiligo nej, nej albinism.

Vad är Piebaldisme?

En oskyldig ärftlig hudsjukdom där hud har ingen pigment, och även håret på dessa fläckar utan pigment is.De totala brist pigmentceller i huden. Som ett resultat finns det vita fläckar av olika storlek och form med vitt hår.

Hur fungerar det?

Dessa människor har en defekt i en viss typ av genetiskt material, är chansen att denna person pigmente sjukdom passerar 50%.

Vilka är symptomen?

Vid födseln, är det redan syns även hos personer med ljus hy svårare, men det är ett par dagar för att se ljuset blir bättre. De flesta har tre hudfärgen; normalt pigmenterade, pigment-fri, och bitar av mörk pigmenterad hud. Vanligtvis vita fläckar på mitt tredje delarna av armar och ben, bröst, mage och pannan ofta åtföljs av en vit hårlock på de främre huvudet hår. Och det är symmetrisk på kroppen dvs. på vänster och höger sida lika. I motsats till andra pigmentstörningar blir de vita fläckarna i årens lopp inte öka i antal, form eller storlek, inte heller minska.

Vilka är de största problemen i detta tillstånd?

Huden är mycket mottagliga för solbränna. Hos vissa personer kan få de stora psykosociala problem, och livskvalitet kan allvarligt störd.

Hur den fortsatta allmänna hälsa?

Vanligtvis är detta inte påverkas. Det finns ingen ökad risk för att få hudcancer och melanom jämfört med personer som inte Piebaldisme. Ofta finns det även en lägre risk eftersom dessa människor på grund av den höga risken för förbränning undvika solen ofta.
För mer information besök www.huidfonds.org.
(0)
(0)

Kommentarer - 6

Hej, jag har sedan ungefär två år, vita fläckar på mina händer som verkligen sticker ut när jag kommer garvare i sommar. Jag finner det mycket oroande, särskilt om jag vill ha en solbränna på sommaren eftersom det uppenbarligen inte ser ganska alla dessa fläckar, det alltid verkar komma in, vad kan jag göra åt det? Vänliga hälsningar, Annet

Jag har en brun hudfärg och på den högra sidan av mitt öga jag har ett pigment plats, mina ögonbryn pigment. Jag är bara 17 och verkligen verkligen lider, hur kan jag ta bort det?

Jag har några vita pigmentfläckar överallt och börjar bli värre, och jag tror att det är solarium, vad kan jag göra för att bli av med dem?

Jag är ledsen, bör detta verkligen vara på hudläkare. Lycka J. Koffrie

Jag är ledsen, bör detta verkligen vara på hudläkare. Lycka J. Koffrie

Tyvärr, bör detta verkligen vara med din husläkare eller hudläkare.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också