Vintersport för skidåkning

Lorett Lundmark December 27, 2015 Underhållning 34 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Vintersport. Vilka sporter kan du göra för att träna under vintern? Snöskoter, skidåkning, snowboard ... Det finns olika vintersporter. Förutom skidåkning eller snowboard, kan du också prova ut en skoter. Eller vad sägs om bob, en hund är en tur på en snö-Tube eller längdskidåkning på skie.Ook en mycket speciell upplevelse. En sann vintersport entusiaster kommer förr eller senare att gå igenom en gång. Vintersport är populära. Och snowboard tror att du får direkt på skidåkning eller längdskidåkning. Det finns emellertid fler sportaktiviteter som utförs i snön. På en snö-tube du skjuter flyga över en snö-tube spår. Eftersom du sitter nära marken det verkar gå ner mycket snabbare än den faktiskt är. En Snow-Tube kan närmast jämföras med en pool. The Tube är också ett band, men det är fastare och glida på snö i stället för vatten. Det finns vissa skidorter speciella snö-tube arbetstillfällen som skapats för älskare av denna sport. Eftersom det finns lite friktionsmotstånd är på snö, däcket ganska krokig och tillbaka. Detta gör att du drabbas kan vara relativt snabbt till en skada, men det återstår för många en stor underhållande upplevelse.

Snöskoter

En snöskoter verkar i någon mening en vattenfarkost, men uppenbarligen rör sig över snön i stället för vatten. En snöskoter gör mycket av buller från de gällt motorer. Du kan snabbt skjut den över snöiga slätter, även på höga kullar och du kan göra med nedfarter. Om du åka skidor och vill överväga att hyra en skoter, ta reda på i förväg om det finns i ditt skidområde även snöskotrar till uthyrning. Du får endast i områden använder snöskotrar om det är det tillåtet vid den tidpunkten. Det är ganska strikta riktlinjer som du måste följa. Snöskotrar kan orsaka laviner på grund av bottenstycket att göra. En snöskoter uppnår en hastighet på långt över 100 kilometer i timmen. Ibland organiserad resa, särskilt för att lära sig det ..

Offpiståkning

Offpiståkning är en mycket speciell upplevelse, men något för erfarna skidåkare för skidåkare med en guide. Offpiståkning är något du inte, du måste göra ensam. Det finns skidområden ofta har särskilda områden där offpiståkning kan vara, men under överinseende av en guide. Skönheten i skidåkning i naturen är att du kan njuta av den vackra snötäckta omgivning. Offpiståkning är inte utan risk. Det är tyvärr vanligt att skidåkare gå offpist och bli begravd under en lavin. Tyvärr, som också hänt under 2012 Prins Willem Friso.

Bobsleigh

I vissa skidområden kan du bob. You gotta love hastighet som det går mycket snabbt att bobsledding. Cirka 90 kilometer i timmen. Därför bob är endast tillåtet för vuxna.

Dogsledding

Om du har turen att träffa och vintersport område där du kan gå pulka, bör du definitivt försöka. Sex eller åtta Husky ?? s dra släden genom en lugn vitt landskap. Hundarna är tränade att bära upp till cirka 135 kilo i vikt, ofta kan det med två personer i släde rida genom snön. Fler människor kan, men behöver fler hundar för släden bli ansträngt och sedan rida är dyrare. Hundarna älskar det att fungera och är oftast redan skällande och otålig att lämna. Resan genom ett snöigt landskap i ett hundspann är hisnande. Hundarna springa så fort de kan för släden och dra fordonet genom tjocka lager av obeträdd snö runt. Under resan, kan du flytta även i rollen som människor som lever hela sitt liv i snön. Mycket speciell.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha