Vintern 2012/2013 modetrender och inspiration

Hösten har kommit, är vintersäsongen på oss, vilket medger nya trender och därmed: shopping! I den här artikeln diskuterar trender och-måsten av säsongen hösten / vintern 2012/2013 en överblick för alla som vill bli inspirerad.

Armén militär

Tillbaka med besked: armén fashion! Kamouflagemönster, parka ?? s, militära jackor, stora marina knop, och naturligtvis, den frekventa användningen av färgen grön armén ?? Också på tillbehören faller trenden; Vi har många stadiga midjan bälten, hattar med lock, ofta i kombination med höga svarta stövlar. Du själv kan enkelt skapa ett plagg armé ge en makeover för att leta efter gamla sjö- eller militära knapparna och sy på en vinterjacka eller jacka.
Sett på: Victoria Beckham, Just Cavalli, Burberry.

Grafiska blad

På catwalken i år en stor mängd kläder med upptagen, färgglada tryck. Det är slående att utskriften utförs ofta av hela outfit, där till exempel en blus med färgad blom- trycket i kombination med byxor i snygg, grafiskt svartvitt tryck. Denna trend är inspirerad av mode av åren ?? 60 och ?? 70, men är på modet denna säsong i kombination med kläder med rena linjer, så att hela vädret ser mycket modern. Denna trend är för arbetet med att vara översvallande, men en blus eller leggings med tryck, i kombination med en enkel jacka eller skinny jeans är praktiska och mode framåt.
Sett på: Dries van Noten, Prada, Miu Miu.

Rika och barock

Kläderna är definitivt inte minimalistiska namn den här säsongen, det finns gott om utrymme för spetsar, virkade, guld rörledningar, dubbar, pärlor, kristaller, you name it! Dessutom ser vi en hel del guld och silver, frodiga blommiga klänningar med volanger och sammet. Och så finns det fortfarande ganska packas upp med smycken. Kort sagt: en massa pompa och ståt, och det är också omedelbart fällan av denna trend, är linjen mellan barock och billigt eftersom tunn, så se upp att din outfit är inte billigt eller vulgärt visas med allt som glimmar!
Sett på: Dolce & Gabbana, Louis Vuitton, Lanvin.

När det gäller färg

Ovanstående trenden är redan klart att det finns många ljusa färger och guld och silver kan användas här säsongen, men svart-älskare behöver inte frukta: svart får ännu! Visst grunderna förblir svart, liksom de vackra jackor, vinterjackor och förvånansvärt ofta presentera denna säsong: den svarta pennkjol.

-Måsten för den här säsongen

  • Den pennkjol,
  • Blus, smala jeans eller jacka med kamouflage tryck,
  • Silver eller guldfärgade stickade plagg,
  • Skinnjacka med nitar av silver eller guld detaljer,
  • Blus, stickat eller leggings / tights i färgen vinröd,
  • Winter Sweater år ?? 80 stil,
  • Blus eller byxa med grafiskt tryck.

Barock
Militär
Grafiska blad
(0)
(0)
Tidigare artikel 5 skäl att äta pannkakor
Nästa artikel Film Report "Rör inte"

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha