Vill du ha barn eller inte?

Det finns människor som medvetet väljer att börja barn medan den andra är en gåva från himlen. Att ha barn är därför en viktig och allvarligt ämne att diskutera i en relation. I den här artikeln kan du läsa allt om att välja om du vill eller inte barn.

Diskutera det i början av förhållandet

Det låter konstigt, men det är klokt att tala allt i början av ett förhållande av graviditeten. Det kan slutligen inte hålla folk från att bli oavsiktligt gravid, då det kan orsaka en hel diskussion och relation som den för att hålla barnet och den andra inte. Detta är naturligtvis också mycket beroende på ålder, men även möjligt, till exempel från en religion, och hur en är ekonomiskt står för.

Om man vill ha två barn?

En annan orsak till början av en relation av barn börja är att vissa människor redan har bestämt att de inte vill ha barn. Låt dig inte blinda på den tiden av kärlek, om du fortfarande har förmodligen kommer att vara starkare än ett barn relationen om din partner verkligen inte ville ha barn.

Finansiellt

Varje kvinna med en fast anställning har rätt till mammaledighet, är det inte alltid möjligt efter mammaledighet att arbeta färre timmar. Om detta är möjligt, och du vill välja mer tid med ditt barn att tillbringa så kolla först om det är ekonomiskt möjligt.
Eventuella ytterligare kostnader kommer att titta på ett barn som du behöver för att beräkna bredd, göra en budget om du vill gå för barn. Sätt inkomster din man och Smaka vår sida vid sida och vara realistiska.

Gör barnen glada?

Det är inte så mycket att barn är missnöjda, men forskning har visat att det finns en minskad känsla av lycka när du är på den första rosa moln. De tidscheman återförs och speciellt i början kommer du att ha kort sömn tid och vad som än händer måste organisera irritationer i en relation. Se bara till att du bara börjar barn som du har ett stabilt förhållande, kommer problemen inte lösas, men ofta förvärras. Ta därför inga barn eftersom den andra eller kanske en av föräldrarna vill ha det så illa, bör du verkligen bakom båda står för att detta ska bli framgångsrik.

Barn tar ingen skyldighet

Föräldrar vill ofta vara som mor-och farföräldrar, vänner runt omkring dig att hitta det också tid så att dina tankar påverkas och ibland får man tanken att kanske barn bör ta. Det är ditt eget liv som du har beslutat om din partner som du vill behålla några barn än i ditt sinne varför du har valt.

Kanske är det dags ännu

Både män och kvinnor kan förhindra detta, är tiden ännu inte är mogen att ta med barnen. Kanske antingen fortfarande studerar eller vill du första steget. Det kan ibland förekomma som initialt inte har barn, men det börjar klia i flera år, se till att din partner är inte överraskningar och prata om det. Förklara att du är inte barn utan att det någonsin kan vara, bara inte vänta för länge. Ju äldre man är, desto svårare kan det vara att ha barn, eftersom det inte längre var möjligt vid en senare ålder då de har barn ville följa en stor sorg.

Inte bara gravid

Man bli av misstag gravid och andra inte klarar av att tänka, därför att diskutera vad som kommer att hända om det misslyckas så naturligt. Om man vill ha en hel process går av eller får drömmen ändå båtliv, detta val kan också delvis bestämmas av ålder, det finns flera tillval att försöka men de flesta är intensiv och kan vara svåra bakslag som det har inte lyckas.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha