Vill du gå ner i vikt? I Dubai du Pagano A Vikt D'Oro


Känd för sitt överflöd av skyskrapor, köpcentra och påkostade egendom komplex, metropol öknen Dubai växer på ett annat sätt, definitivt mindre attraktiva: mer än hälften av dess invånare är överviktiga. I ett försök att hjälpa människor att göra sig av med lite "av överflödigt fett, har de lokala regeringstjänstemän aviserat en 30-dagars utmaning där hon lovar att betala deltagarna ett gram guld per kilo vikt förlorade. Denna siffra uppskattas till $ 41 per pund, baserat på graden av värdet av guld och tidsfristen för att delta i tävlingen det är idag, 19 juli.

Uppenbarligen många vårdpersonal kommer att finnas tillgängliga för deltagarna att föreslå och stödja hälsosamma levnads tips för månad utmaning; officer i Dubai, Hussain Lootah sade att det inte finns någon gräns för betalning i guld, men deltagarna måste förlora åtminstone två pounds från 16 augusti.

Enligt en studie utförd av Phillips Health förra året, mer än hälften av UAE medborgare som bor i Dubai är överviktiga, enligt rapporter från Pulitzer Center; i själva verket hastigheter av övervikt regional strategi även de i USA. I Saudiarabien, en nyligen genomförd undersökning visade att 66% av män och 71% av kvinnorna är överviktiga eller feta, en siffra som kommer i Kuwait till 74% av män och 77% kvinnor. I Abu Dhabi enbart 30% av barnen är överviktiga eller feta.

Den främsta orsaken till dessa alarmerande siffror är att den snabba livsmedelsindustrin frodas i regionen i Förenade Arabemiraten, där amerikanska kedjor som McDonalds, tunnelbana och KFC, liksom en rad lokala självserveringar, är mycket populära. Dubai hälsovårdsmyndigheten arbetar för att utbilda medborgarna att göra hälsosamma val, med initiativ inriktade på näring för barn.

Men det är rimligt att betala människor för sin vikt i guld för varje pund som de kan disponera? Eftersom arrangörerna betonade initiativet, incitamentsprogrammen är vanliga på arbetsplatsen i USA. Guld, dock aldrig har beaktats som en belöning, då kan det vara en möjlighet.

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha