Vilken mixer behöver du?

Det finns många blandare på marknaden och de alla låtsas vara den bästa, men är det egentligen? I själva verket finns det flera aspekter som du behöver tänka på och hur du kommer till kärnan, varför en enhet är dyrare än den andra enheten? Är det det varumärke eller finns det andra saker ?? och naturligtvis där du använder exakt mixern? Det kan fortfarande ge några olika svar om du ska välja.

Mixern är inte nödvändig

I väldigt många kök är att hitta mixer, mos grund utan mixern med en textur som är trevligt och slät och jämn, du manuellt knappast få gjort. Förutom den specifika mixer du uppenbarligen också ha kombinationsenheter. Faktum är att vi tydligt har hittat blandare i vårt kök, särskilt efter razzian ?? ?? av den sunda smoothie!
Men ja, om du inte är så ?? n ?? kök prins eller prinsessa är, och du fortfarande vill ibland gå med en hälsosam smoothie för att starta, sedan en mixer hemma så praktiskt. Skulle detta vara så dyrt om det finns billigare versioner.

Vad gör man med mixern?

Det kanske låter konstigt, men det beror på vad du använder mixern och frekvensen. Om du har använt en hel del mixern och göra smoothies där du går till exempel alla typer av så kallade superfoods, då behöver du en mixer med en hastighet högre antal än om du bara använder en mixer för en smoothie där olika frukter i blandad.
Det handlar om något värdeomdöme om vilken smoothie är bättre, men rent där du ska använda mixern och därmed hastighets siffror som behövs mixern för att göra din smoothie.
Is
Så var försiktig vilka produkter du gör i det, eller om mixern ordentligt z ?? bäst att göra vardagen? Om blandaren krossa också is? Då behöver du en mixer som ger hög hastighet även vid låga varvtal rotation. En mixer blir varma, kommer du verkligen ske med krossa is. Du måste kunna byta och bara köra en kort hög hastighet och sedan låga varvtal.

Olika enheter

Det finns många blandare och olika märken alla som påstår sig ha den bästa i sin produktlinje. Frågan är om du ska tala om rätt eller fel, eftersom det finns stora skillnader mellan dem. Du har redan en mixer ?? 40 köp och som inte behöver vara dåligt. Men det tyngre utrustning såsom Vitamix kan stiga i pris till ?? 650. Naturligtvis finns det stora skillnader mellan enheter, men det betyder inte alltid säga att den dyraste mest lämplig för dig. Titta noga där den enhet du behöver.
Några exempel
Som nämnts du först bestämma var du behöver en mixer och gå bortom jämför bara. De grundläggande blandare är cirka 250 eller 300 watt och kan blanda och baljväxter, ibland kan de också ijscrushen, men oftast inte. Soppa blanda dessa blandare är dock annorlunda.
Kommer ni att spela mer avancerade än att tala om blandare blandare kostar så ?? n ?? 350 stiger till ?? 700 och de sitter runt 1500 watt, med ett varvtal på 30.000 till 35.000. Denna utrustning är också lämplig för att göra såser, och det finns en mängd olika program ?? S på utrustningen. Mycket omfattande och lämpar sig för mannen eller kvinnan som ofta finns i köket.
Notera slutligen på blandare också med eftertryck på burken eftersom den måste klara av högre temperaturer och det är inte standard så anordnade att varje mixern accepterar högre temperaturer. Med alla tillhörande konsekvenser.

Slutligen

Så om du ska köpa en mixer, kom ihåg vad du använde dem för. Gå inte automatiskt till plattorna eller priset, eftersom en dyr anordning som knappast används för ändamålet, är synd. Samt en billig version om du vill ta det mer än bara en frukt smoothie. Göra ett medvetet val och jämför väl!
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha