Vilken blöja storlek vid vilken ålder?

Blöjor är dyra. Lyckligtvis finns det regelbundet 2 + 1 gratis erbjudanden, och ibland ges 40% rabatt. Mycket ibland rabatten ökar till 50%. Och då är det lämpligt att föra en mängd butik pack som tillåter dig att vidarebefordra igen till nästa erbjudande. Så du behöver aldrig betala priset. Men som barn ?? s mycket snabbväxande, kan det hända att dina blöjor kvar i en storlek som har blivit för litet för ditt barn. Därför är det bra att veta vilken storlek blöja barn har om vid vilken ålder.

Vilken blöja storlek vid vilken ålder?

Eftersom blöja storlekar baserad på vikt, kan du få rätt blöja storlek avgöra det bästa sättet att väga ditt barn. ?? S nyfött barn strax efter födseln vägde och en vecka efter förlossningen, sjuksköterskan vid kliniken tillsammans att väga ditt barn. Dessutom kliniken en gång i veckan väger timme där du kan gå. Du kan också väga ditt barn genom att först stå ensam på en personlig skala, och sedan med ditt barn. Genom din egen vikt tillsammans med ditt barn att dra bort, vet du hur mycket ditt barn väger.
Diagrammet nedan visar vid vilken ålder en baby blöja som passar in i en genomsnittlig storlek. Detta är en mycket bred överblick, eftersom varje barn är olika. Barn i samma ålder kan ha en helt annan vikt! Dessutom pojkar i genomsnitt något tyngre än flickor.
Diagrammet ovan visar att det finns ett stort överlapp mellan blöja storlekar. Därför kan det vara mycket förvirrande blöja vilken storlek du ska köpa nu. Satsa på den minsta blöja storlek som ska passa ditt barn när det gäller vikt är det billigaste. Eftersom det i allmänhet gäller att ju större storlek, desto högre pris per blöja. Men det finns fler saker att tänka på, som en bra passform. Detta är mycket viktigt för att förebygga läckage. Det är en fråga om att försöka blöja vilken storlek bäst passar kroppen av ditt barn. Se till att det inte finns några luckor eller veck när du bära barnet blöja och blöjan under genomsökningen och spela stannar säkert på plats.
Vidare överlappar + storlekar och regelbundna storlekar varandra nästan helt. Skillnaden är att de + storlekar kan absorbera en hel del extra. Dessa blöjor är avsedda för barn som mycket urinering.

Meegroeiluiers

Det finns också tvätt meegroeiluiers. Dessa kan användas från födseln till potta, såvida ditt barn potta utbildade mycket sent, eller mycket stora / tunga för hans eller hennes ålder. Dessa meegroeiluiers har tryckknappar och / eller kardborrband som gör att du kan anpassa dem till storleken på ditt barn.

När du växlar till blöjor?

För barn i åldern omkring ett år eller så, tillsammans med blöjor med klisterremsor även blöjor till försäljning. En bra tid att vara här för att passera under potträning, som ett mellansteg av en blöja för underkläder. Barn kan enkelt skapa dessa blöjor på och av när de går på pottan eller toaletten. Blöjor är också användbara för barn som inte ?? babyblöja ?? mer att vilja, men fortfarande ibland ha en olycka. Blöjor är också ytterligare perfekt för barn som alltid lossnar klisterremsor från sin blöja, eller för barn som vill vara bara fortfarande står förändrats och inte längre vill ligga på skötbordet eller skötunderlägg.
En nackdel med blöjbyxor är att de inte är att justera, såsom blöjor med klisterremsor. Detta gör det möjligt för dem att stänga några barn sämre med benen och / eller runt midjan, vilket gör blöjorna kan läcka. Vidare är du blöjor vid byte helt dra, till skillnad från vanliga ?? ?? blöjor. Dessutom blöjor generellt dyrare än blöjor med klisterremsor. Nappy omfattar är tillgängliga från storlek 4 t / m storlek 6, men dimensionerna skiljer sig från den vanliga ?? ?? blöjor. Varierar också måtten för varje varumärke.

Natt Blöjor

För barn som redan är toalett utbildade under dagen men på natten ?? ännu, det finns särskilda blöjor för ?? kväll. Dessa kallas också byxor, pyjamas. Till skillnad från vanliga blöjor används med olika storlekar med olika märken. I drynites av Huggies är åtgärden, till exempel, är lika med ålder: 3-5 år, 4-7 år, 8-15 år. Den under Jam Pampers finns i storlekarna S / M och L / XL. Och pyjamasbyxor Kruidvat eget varumärke har ytterligare en dimension: Medium, Large och Extra Large. Det finns också tvättbara blöjor natten, som Bamboozle Stretch av Tots Bots och Mama ?? s & barn natten blöja. Dessa är också tillgängliga i olika storlekar.

Hur många blöjor som behövs vid vilken ålder?

Det är lämpligt att födas i slutet av graviditeten för ett antal förpackningar med blöjor måste vara redo för när ditt barn. Den genomsnittliga födelsevikten av en holländsk barn är 3500 gram, men allt mellan 2500 och 4500 gram anses normalt. Den genomsnittliga nyfödda barn kommer därför att behöva blöja storlek 1 eller 2, medan vissa barn ?? s alla lika i storlek tre passager. För tidigt födda barn ?? s är storleken 0 blöjor.
För den första månaden efter födseln, ditt barn om två midpakken storlek 1 blöjor och två midpakken storlek 2 blöjor behövs. Antalet blöjor i ett midpak varierar beroende på märke. I en midpak storlek 1 Pampers blöjor är till exempel 45, medan det i en midpak Kruidvat eget varumärke one size 52 blöjor sitter. Tillverkaren kan ändra antalet blöjor per förpackning.
Antalet blöjor per dag, beroende på ålder är mer än vikten av ditt barn. Ett nyfött barn har så många som 8-10 ?? n rena blöjor per dag. Då detta antal successivt minskar till 6-7 blöjor per dag för barn ?? s 6 månader och 5-6 blöjor per dag för barn ?? s 12 månader. Småbarn och småbarn har bara 4-5 blöjor per dag.
Det är svårt att säga hur många förpackningar av blöjor du behöver för varje åtgärd, eftersom det verkligen kan variera med barn. Dessutom, inte sitta där i varje förpackning så många blöjor. Det finns ett val mellan mindre och större förpackningar. Varierar också antalet blöjor per förpackning per varumärke.

När ska jag byta blöja?

Visst i nyfött barn ?? S, är det viktigt att före, under eller efter utfodring byta blöjan. Så du kan hålla ett öga på om ditt barn dricker tillräckligt. Det beror på vad som fungerar bäst för dig. Ursäkta dig för utfodring, kan ditt barn redan vaken. Hos barn ?? s somna under matning, är det lämpligt att förändras under utfodring, så att ditt barn är vaken igen. En del barn ?? s har en paus innan de kan dricka ytterligare. Nackdelen med många barn före eller under effektändring är att ?? s urinera under eller strax efter ett foder och / eller uträtta sina behov. Chansen är stor att ditt barn snart en ny blöja behov.
Dessutom bör du alltid ändra ditt barn om du tycker att det har en smutsig blöja. Det är också praktiskt för ditt barn innan du går till sängs och efter att vakna upp för att ändra. Och om du går ut med ditt barn.

Försiktighetsåtgärder

Även när du vet ungefär vilken storlek blöja ditt barn kommer att ha i alla åldrar, det finns andra saker att tänka på när man köper engångsblöjor. Vissa barn ?? s t ex en allergisk reaktion mot ett visst märke, medan de inte lider av det på ett annat märke. Även olika märken har olika passform, se till att ett visst varumärke inte kan vara en bra match för ditt barn, och läckage. Dessutom, ett märke som först väl lämpad plötsligt ansluter så bra. I dessa fall är det inte bra om du har krossat massivt blöjor när ett attraktivt erbjudande. Brukar du göra om blöjor? Försök byta oöppnade förpackningar än på apoteket där du köper den. Eller sätta blöja på Marketplace lite eller liknande webbplats.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha