Vilka är de typiska sommarmissförhållanden? Tips för sommar krämpor

Nichlas Bloch Februari 28, 2016 Hälsa 27 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Sommaren är inte bara sol, hav och slappa på stranden. Oavsett om du stanna hemma eller gå på semester, kan värmen alltid ta med sig sommar krämpor inklusive solbränna, solsting och diarré. Till exempel för att komma till det typiska fallet med buksmärtor efter att du har druckit kallt vatten. Illamående, feber, huvudvärk och allmän trötthet är symtom som kan uppstå om du har massor av tid i solen. Därför är det bra att alltid ha diarré hämmare och paracetamol till hands. Här är några tips för att undvika den typiska sommar krämpor och disk.

Sommar: mer än bara sol och hav

Du har sett fram emot i månader och har äntligen kommit: sommaren har kommit. Efter ett års arbete eller skola kan du gå för en gångs skull verkligen njuta av solen och det fina vädret. Men sommaren är inte bara lata på stranden eller smuttar drinkar i baren. En lång, varm sommar kan också ormar i gräset medför, såsom den typiska sommar krämpor.

Solbränna

Många människor är glada över att de har sina våta, kalla land kan lämna bakom sig för att gå till en solig destination. Lata dig på stranden, bada i havet, eller en fjällvandring bland möjligheterna. Förrädiska i dessa aktiviteter är att solens strålar kan överraska snart: din kropp inte används för att utsätta sig för solen och har snart drabbas av konsekvenserna, tänk bara på solbränna. Viktigaste tips är att använda en bra sol lotion, både före och efter solbad. Exempel på bra solskyddsmedel är Nivea, Garnier Ambre Solaire eller Biodermal.

Zonneslag eller solsting

Alltför ofta får solbränna och solsting tillsammans. Om du är roliga att göra med vänner, och även en vind, så du är inte så ofta att din hud att brinna. Den överexponering av huvudet och din hjärna till värmen är farligt och kan leda till värmeslag. Det rekommenderas att dricka innan du blir törstig, begränsar tid i solen och bära en hatt. Placera kalla kompresser till ditt huvud och hals med feber och ta ett febernedsättande medel, såsom paracetamol.
Symtom som har att göra med värmeslag inkluderar:
  • huvudvärk
  • yrsel
  • kräkas
  • illamående
  • Dehydrering
  • trötthet

Diarré och buksmärtor

Diarré är ett vanligt tillstånd bland turister som åker på semester i sydliga länder. Därför är dessa turistdiarré också kallas mage. Diarré kan åtföljas av buksmärtor och illamående. Diarré är en reaktion i kroppen som renar oönskade ämnen. Det är viktigt att förbättra efter det att symtomen dricka igen tillräckligt med vatten eftersom med diarré kroppen förlorar en hel del fukt. Rekommenderas av svår diarré är att ta en diarré inhibitor för att förhindra ytterligare uttorkning.
Möjliga orsaker till detta är bland annat diarré och buksmärtor.:
  • dricka kalla drycker
  • dricka lite
  • äta ohygieniska mat
  • jetlag

Matförgiftning

Om det är riktigt varmt, och kall mat ska hygieniskt lagras och transporteras. Detta är ingen dålig bedrift eftersom det finns ett täcke av värme i hela landet är beroende av. Därför, för att undvika att äta på hotellets restaurang eller på sallader, som ni vet aldrig om det bör vara väl förberedd. När du gör dina måltider, hålla din mat än färska så länge som möjligt och låta tina kött i kylskåpet. Om du ordna en grill, se till att ditt kött och sallader i sista stund på bordet konverterar till försäkra friskhet så länge som möjligt. Låt köttet bra gjort så att alla dåliga bakterier dödas och har ingen chans att göra dig sjuk.

Sommar Depression

Sommaren Depression är ett tillstånd som gör de senaste åren mer och mer entré. Det är en form av säsongsbunden depression som är kopplad till semester, sommar och fint väder. Där de flesta människor njuta av det fina vädret, måste göra deprimerade människor under sommaren med känslor av apati, tomhet och pessimism. Ofta har det att göra med den depressiva känsla oförmögen eller ovillig att uppfylla de förväntningar som semester, särskilt reser, gå på semester och slappa i solen.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha