Vilka byxor passar min figur?

Byxor och jeans kommer i alla former och storlekar: höft byxor, midja byxor, tajta byxor, säckiga byxor och mycket mer. Men visste du att inte alla kort är lämplig för en siffra? I den här artikeln kan du läsa vad byxor och jeans som passar din figur.

Breda höfter

Om du har breda höfter raka byxor perfekt för dig. Detta kommer att göra din underkroppen lite åt höger göra stora höfter inte sticker ut. Om du har långa ben, kan du också välja byxor med bredare, utsvängda ben. Dessa gör din nämligen smalare. Midja byxor du är också mycket vacker. Dessutom är det oklokt att välja byxor med särskiljande fickor eller repor på höfterna, är denna uppmärksamhet eftersom extra höfterna drog något bara är inte avsikten. De haremsbyxor är inte heller mycket lämplig för din figur, dessa shorts verkar höfterna är bredare än de är.

Smala höfter

De smala jeans, en tättslutande modell med korta ben, perfekt för din figur. Eftersom byxorna är ganska snäva i benen, höfterna ser rundare. En höft byxor är snäll mot din figur, liksom harembyxor. Men inte väljer midjan byxor, som gör din karaktär bådar inte gott: det garanterar att du får en mycket rak och manligt siffra.

Potbelly

Om du har en mage är den viktigaste tips: inte köpa byxor eller jeans som sitter åt. Om byxorna är mycket snäva, ser din mage större. Så se till att du köper ett par byxor som passar bra och, naturligtvis, bekvämlighet. För en byxa som sitter något högre, inte en hipster. När du bär en hipster är bara extra på din mage, du uppenbarligen inte vill. Om du verkligen, verkligen i magen, kan du också välja en byxa som korrigerar din mage. Denna byxa är i grunden densamma som korrigerande underkläder: det gör din mage ser plattare.

Platta skinkor

Om du har platta skinkor och vill få det att se rundare detta kanske du vill gå till ett par byxor med distinkta fickor i skinkorna. Välj accent sömnad, knappar eller en trevlig dekoration. Köp inte tighta byxor utan fickor, såsom en byxa leggings. Formen på skinkorna är således klart ses och kommer därför inte att synas rundare. Det finns också närvarande jeans skinkor hissar, så kallade push-up jeans.

Runda skinkor

Om du har tur att du har en trevlig runda rumpa? Visa den med en ganska snäv modell, såsom skinny jeans. När skinkorna bara vill tona ned det bästa kan du gå till ett par byxor med utsvängda ben. Håll utkik efter byxor med små påsar på skinkorna. Detta gör din rumpa ser bredare än de är. Så gå för en modell med väskor som står i proportion till skinkorna.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha