Viktminskning: Three Apples En dag Take Off Vikten av Torno


Marirosa Barbieri - Du vet det gamla talesättet "ett äpple om dagen håller doktorn borta"?
Triplicatelo: "tre äpplen om dagen håller pounds och läkare bort!"
Det är rätt: de dietister säger att konsumera äpplen innan de tre huvudmåltider av dagen hjälper vår hälsa och minskar tendensen att gå upp i vikt.

Men vad är det bäst att äta: äpple, äppeljuice eller äppelextrakt? Även varianter av frukten kommer att medföra fördelar för kroppen, rekommenderar läkare att äta en hel äpple för att upprätthålla ämnena.

Förutom fruktjuicer innehåller inte samma intag av fibrer, vitaminer och mineraler av hela frukten, eftersom de behandlas med tillsats av socker och konserveringsmedel och kan därför vara mer skada än nytta.
Innan du äter äpplet, men måste du tvätta den noggrant med vatten och bakpulver: detta för att ta bort ämnen som är skadliga för kroppen finns på huden.

FÖRDELAR MED ÄPPLEN

Äpplen är en viktig källa till vitaminer, mineraler och fibrer; de har en låg fetthalt, natrium och kalorier och har makt att få oss att känna full och nöjd längre, eftersom de innehåller fibrer.
Äpplen har också höga halter av antioxidanter och mineraler och därmed bidra till att förhindra vätskeansamling.
En av de viktigaste funktionerna i denna dyrbara frukt, ges av styrningen av glykemiskt index. Äpplena hålla nere detta index med följden att garantera låga nivåer av blodsocker.
Äpplen är också perfekt för hjärtat, eftersom de innehåller höga halter av pektin ett element som styr kolesterolet.
Det upptäcktes också att denna dyrbara frukt, liksom dess varianter, leder till förbättrad lungfunktion och en positiv effekt på allvarliga sjukdomar såsom cancer. Konsumtionen av äpplen, i själva verket, minskar signifikant tillväxten av bröstcancer.

Varför "konsumerar INNAN MÅLTIDER?

Konsumtionen av äpplen hjälper oss att kontrollera vikten. Detta beror på att frukten ökar mättnadskänslan inducera oss att äta mindre.
Just av denna anledning är det lämpligt att äta före måltid: före frukost, före lunch och före middagen.

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha