Viktminskning med sport och fitness: 6 super-tips!

Anne Edström Februari 28, 2016 Miscellanea 6 8
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Det finns fortfarande människor som säger att de aldrig har varit vetenskapligt bevisat att fysisk träning för viktminskning kan orsaka. Detta är dock inte relevant, eftersom du bara behöver se dig omkring och en och en att räkna med att komma till denna slutsats. Det måste ni verkligen tänkt på att den stora majoriteten av idrottare, kroppsbyggare, laget idrottare och fitness entusiaster misstänkt lite fett reserver med dem! Det beror på, tack vare sin stora fysisk aktivitet bygga muskler och förbrukade kalorier. Så här sex tips för att förlora hjälp av sport och fitness ...

1. Gör det bekvämt för dig

Ju fler hinder, hinder, handikapp, hinder, hinder, hinder och vägspärrar du stöter på, desto mindre chans att lyckas. Du bör göra dig så är det så enkelt som möjligt. Upplever du en tröskel? Riva att bita! Upplever du en fallgrop? Bygg en bro omedelbart!

Till exempel, se till att du får rätt viktminskning verktyg till hands. Se till att ditt gym tillgänglig vid alla tidpunkter och temperatur. Se till att du alltid har rena sportkläder och löparskor redo. Och se till att du alltid har hälsosamma och läckra tilltugg i sport hus. Ju lägre tröskeln, desto lättare steg, och ju förr du kommer att sätta den.

2. Muskel Retention

Händerna på kardiovaskulär träning och kalorirestriktion kan förlora muskelmassa. Styrketräning är därför i första hand utformad för att hålla din muskelmassa nivå, så din vilande ämnesomsättning inte sjunker. När du gör mer och mer fanatiska styrketräning, kommer din muskelmassa faktiskt öka, vad är en enormt välgörande sidoeffekt.

För dem som vill gå ner i vikt utbildning går så främst att bevara muskelvävnad och öka vilande ämnesomsättning. Nämligen muskelvävnad är aktiv vävnad och därmed konsumera kalorier i vila. Så större dina muskler, desto mer kalorier din kropp förbränner hela dagen!

3. Integrering Styrka

Slutligen, är det lämpligt att lägga till en rad styrkeövningar efter varje konditionsträning. Detta inte ens under de första veckorna av din viktminskning schema, men efter två månader, till exempel, har gjort bara cardio. Styrka för övrigt inte behöver vara tidskrävande. När styrketräning inte berör för tid, men arbetet och tvinga din opposition. 30 repetitioner med hantlar eller en expander inte längre än två minuter att slutföra.

4. boxning

Boxning är en av de bästa sport där ute om du vill gå ner i vikt. Inte bara med boxning eftersom du tränar din kropp utan också ditt självförtroende, disciplin och uthållighet. Om du går med i en boxningsklubb, kommer du inte bara lärt sig nödvändig styrka vinst, men också en god dos av konditionsträning. Som ett led hoppa till den populära varma-ups bland boxare.

Boxning är inte en sport som du bör göra när du börjar gå ner i vikt och ändå ha en mycket överviktig. Men det är en perfekt sport när du är van vid ditt eget sätt att konditionsträning och styrketräning. Du kan även bara börja boxning när du har nått din målvikt, enbart för din muskelstorlek och kroppsvikt underhåll.

5. Din ultimata sport scheman

Så småningom, måste du ha ett fast mönster skapas från konditionsträning och styrketräning. Till exempel på måndag, onsdag och fredag ​​från 07:00 tills kvart över åtta sport. Till exempel, efter att ha gjort 20 minuter på en elliptisk tränare ett antal övningar med en expander ... Efter ytterligare 20 minuter, kors träna några crunches på en träningsmatta ... Och efter de sista 20 minuterna på crosstrainer en uppsättning arm muskel övningar med hantlar. I den här kursen, kan du variera i oändlighet.

6. Bodybuilding?

Om du vill gå ner i vikt, så har du tillräckligt med styrka i form av en ordentlig bas. Men om man tittar på styrketräning från en bodybuilding synpunkt, kommer du naturligtvis mycket mer fokuserad och mer intensivt du tränar olika muskler och muskelgrupper. Dessutom bodybuilders tar hänsyn till deras hushåll testosteron, de följer en mycket strikt diet och gå igenom dem bulk och skär stadier.

Bodybuilding är också en möjlig nästa steg som du kan ta när du har nått din målvikt gång genom konditionsträning och styrketräning. Det är en idealisk disciplin för att uppnå en sex-pack märkt och uttalad arm och bröstmusklerna.

Har du fler tips för att gå ner i vikt med hjälp av sport och fitness? Gör dem att diskutera nedan! Jag bara gå och göra styrka än ...

  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (8)
Ismael Dahlgren
  Like 4   Dislike 0

Jag smiter boxning egentligen ganska motsägelsefullt ... Det börjar: "Boxning är en av de bästa sport ute om du vill gå ner i vikt", och säger sedan: "Boxning är inte en sport som du bör göra när du börjar gå ner i vikt och fortfarande har en hel del vikt. "Jag vet inte om dig, men om du inte är överviktig, behöver du inte ramlar av. 😉

Thage Hallström
  Like 3   Dislike 0

Det finns många människor som inte nödvändigtvis behöver gå ner i vikt, men ändå vill ha. Dessutom finns det människor som inte nödvändigtvis uppfyller klassificeringen övervikt men fortfarande har en överdriven kroppsfett procent; Så det finns en stor gråzon mellan övervikt och hälsosam vikt. Boxning är helt enkelt ingen föredragen idrott för personer med fetma. Om du lider av svår fetma eller övervikt eller fetma eller fetma, snarare än börja först med en moderat form av övning med en mindre resning. När din kropp underlättas till boxning, -Om du det måste vidarebefordra intresse uitgaat- speciellt starta. Problemet är ofta att folk tror på ytterligheter, "jag är fet, så jag behöver så snart som möjligt av min kroppsfett ner, så jag går dagligen intensiv boxning. Men det är en konstig beslutsfattandet, eftersom "bli tjock" inte du göra från en dag till en annan. Det är en lång process som du har utsatt din kropp i flera år. Gå ner i vikt är logiskt en utdragen process som du behöver för att sätta din kropp utsätts för. Vad du har byggt upp genom åren, du kan inte från en dag att ångra. Poängen med lite om boxning är därför att man inte bara ska börja med sjuklig fetma med boxning ... Bättre är att ånga din kropp först inrättas för att kunna boxning. Det snabbaste sättet att gå ner i vikt är helt enkelt inte alltid den bästa eller mest effektiva. Om du går boxning med fetma, är risken för skador enorm! Och du blir skadad, kan du inte flytta, så att du kommer bara att bli tuffare. Så gå för ansvarsfull och inte falla för "ASAP-metoden". Hälsningar, Paul

Gunnlög Lindeman
  Like 3   Dislike 1

Det är ganska bra. Jag visste inte att du kan förlora muskler genom att göra en hel del konditionsträning. Jag har faktiskt aldrig göra styrketräning, men gå be min tränare hur jag kan hantera detta bäst!

Augustus Sandell
  Like 3   Dislike 2

Det finns inget bättre sätt att gå ner i vikt än sport. Människor som påstår något annat är helt enkelt lata och har en brist på viljestyrka, uthållighet och disciplin. Vad som också sticker ut framför allt: sport är inte för inte smal och muskulös, det är bara för att de utövar.

Rufus Skoglund
  Like 0   Dislike 2

Hej! Jag vill gå att du gillar kickboxning, men jag är rädd att det gör ont en hel del. Kan någon berätta för mig om det är en bit är om du inte har en sådan hög smärttröskel. Jag kan dock ganska stryk, men jag kan inte göra en så bra uppfattning om hur hårt kommer en boxningshandske. Hälsningar, Veroniek

Willhelmina Wahlberg
  Like 0   Dislike 2

Jag gör kroppsbyggare riktigt tung ful. Män tror att jag har inte vacker, men kvinnliga bodybuilders jag verkligen ful. How do you vara där som en kvinna som du inte får en sådan manlig kropp?

Ingelöv Ulf
  Like 4   Dislike 0

Kära Ramona, är Styrketräning helt annorlunda än bodybuilding; bör du se styrketräning som en del av bodybuilding som lämpar sig även för "vanliga" kvinnor. Om du inte är väldigt fokuserad på bodybuilding du aldrig kommer att få utseendet på en bodybuilder. Kvinnor producerar testosteron knappt nämligen, vilket gör dem mycket mindre utveckla muskelmassa. Dina muskler är bara ganska smal, definierade och "tonas" om du gör styrketräning. Du får en tunn och elegant figur igenom. Dessutom blir någon slapp hud fastare. Styrketräning är ett oumbärligt tillägg till kondition, även för kvinnor!

Adéle Quist
  Like 1   Dislike 0

Tack för tipsen. Särskilt den första som jag verkligen gillar. Ju lättare du gör dig själv att utöva, desto mer kommer du att göra det. Jag kommer nu att träna ett par månader till Zumba och börja växa med vikter. Jag märker att jag blir starkare och får mer uthållighet. Dessutom är jag mycket piggare än för ett år sedan och är mycket mindre trötthet. Motion gör att jag kan göra mer på en dag. Det sparar mig så tid !!!

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha