Vikten av frukosten

Herved Mattisson December 27, 2015 Hälsa 12 4
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
En stadig frukost, titta på en normal frukost eller bara kalorierna? Eller kan jag hoppa över frukosten? Vikten av en god frukost ofta underskattas.

En bra start

Frukost ger en bra start på dagen. Efter åtta timmars fasta, är kroppen av bränsle som behövs för att ge kroppen och andan av ny energi. Denna energi skapar och bra koncentration, men ser också att du inte kommer att känna dig svag. Kroppen räknar på morgonen som får energi i form av mat och fukt.

Kost och frukost

Vem bantning staten själv väljer att ta en lätt frukost. I och för sig finns det inget fel med det, men uppmärksamma att det finns tillräckligt med energi inuti. Kroppen ska resten av dagen, kan det röra sig framåt här. Frukost är grunden för dagen. Håll återstående sessionerna äta regelbundet.

En rejäl frukost

Vissa tar en rejäl frukost med massor av fett eller socker. Detta kan också vara trevligt för en förändring, men inte som en permanent frukost. Eftersom kroppen blir för mycket socker ökar blodsocker. Sedan dela den igen, vilket skapar en känsla av hunger. Man är då frestas igen snabbt att äta socker. På så sätt kommer någon komma snart i vikt.

Hoppar över frukosten

Hoppar över frukosten är något som man aldrig skulle göra. Efter att ha fått upp, är det bäst att äta frukost inom en timme. Detta krävs för den nya energin av den dagen. Ett organ som är alltför länge utan bränsle för att göra, kommer att slå snabbare fett. Detta fett lagras som reserv. Kroppen "lär" så att säga, att ingen mat kommer in och det kanske kan vara vanligare. Nu, lagrar kroppen följande livsmedelsförsörjning snabbt allt som fett. Om det inte finns någon nästa gång få mat, då kroppen kan använda detta fett som en backup förbränning.
Tyvärr har många människor inte är medvetna om, så det är bara genom att hoppa över frukosten är fett lagras så svälter själv, du bara komma. Konstigt men en logisk respons av kroppen att vill överleva.

Fettförbränning på morgonen

Fettförbränningen på morgonen är högre än i resten av dagen. Speciellt på kvällen, är förbränningen nästan stilla. Vem på morgonen då också rör sig, har mest att vinna: kroppen förbränner fler kalorier än under resten av dagen än vanligt.
På kvällen kalorier bränner lägst, som sedan några äter, kommer att lagra det som fett. Därför är det bra att komma ihåg: en god frukost och rörelse på morgonen är bäst för din kropp.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (4)
Carolina Lundin
  Like 1   Dislike 1

Oops, sorry Bibiana. Du har rätt. Jag hade fortfarande tydligen bara förbises gezien.Elisabeth: Det är inte sant att varje engelsk den så kallade "engelsk frukost" äta, verkligen inte varje dag. Jag har en anständig tid i England slog läger, men de har frukost samt med t ex. Några müsli. Men anta att de skulle göra det varje dag, det är bara dåligt för dig. Som du sa, det är ganska fett, eftersom inte du bättre utseende. Jag tror att svaret är ganska nära? smile

Gitta Blomstedt
  Like 4   Dislike 1

En intressant artikel och också mycket lärorikt. Eftersom jag redan vet det mesta, är det för mig mycket trovärdig. Synd det finns några stavfel i. Detta skapar samma intryck som den här artikeln är skriven av en låg bildad person. Så detta är på bekostnad av trovärdighet. .Vraagje: Hur kommer det sig att många engelsmän ser så dålig och undernärd, medan en av dem fett "engelsk frukost" äta?

Ulf Lundgren
  Like 4   Dislike 2

Fin bit! Visste du att frukosten är viktig eftersom den avgör vilken typ av mat du äter för resten av dagen? Om du börjar med en hälsosam frukost med till exempel. Några frukt, har du resten av dagen, mer fantasi äta hälsosamt.

Holme Sjöberg
  Like 1   Dislike 2

Linda och det är också sant i artikeln: du börjar ta vara på dagen med fet mat, så har du en hel del av hunger snabbare och snabbare kommer igen för samma fett. En frukost med frukt och yoghurt är för övrigt en delikat frukost!

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha