Vi flyttar, hur elektricitet?

Annalil Wahlström Februari 26, 2016 Hus & Trädgård 3 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
En övergång ger en hel del administrativt arbete med dem. How do you meddela din elleverantör, vad behöver du att betala och vad vet du? Om du flyttar din energileverantör detta skall anmälas. Ofta åtföljs av en del administrativt arbete. Hur hanterar ni det?

Energileverantören alert

Du behöver din leverantör så snart som möjligt för att informera om ditt drag senast sju dagar efter det att tas bort. Om du rapporterar att du kommer att flytta eller har flyttat inom denna period, måste leverantören sluta fakturering för din gamla egendom från din rörliga dag. Informera din leverantör är inte rätt tid, då fakturering för din gamla bostad kan fortsätta tills 45 kalenderdagar efter att du har rapporterat ditt drag. Det är därför av stor betydelse att i tid rapport som du flyttar!

Registrering av mätare

Vid avresa korrekta värden på både el, vatten och gas. När nya invånare kommer att ockupera huset, kan du spela in dessa värden bästa och har det undertecknats av båda parter, för att undvika senare diskussioner. Ger också en kopia kan be given energileverantören att oroa sig för mätaren skrivande.
När du är i ditt nya hem energi börjar att konsumera, måste du registrera och överföra avläsningarna till din leverantör. Denna position är startläget för den nya fakturering.

Överföringen form av energileverantör

Varje energileverantör kan flytta dokument tillgängliga för sina kunder när de är i rörelse. Alltid läsa dessa noga så att du inte skriver där efteråt får du problem med det. VREG, flamländska Regulator för el och gas, föreslår att de flesta leverantörer flyttar standarddokument som finns, utan "farliga" klausuler.

Glömde att nämna?

Har du glömt alla hoopla att informera din leverantör om din flytt? Då är det troligt att nätoperatören inte vet vilken leverantör din el minskar, och ta utan att betala av princip energi. Det är inte tillåtet, så denna situation bör rättas till så snart som möjligt. Detta kan göras genom att fylla i regulariesatieformulier.
Du kan fylla detta på tre sätt:
  • Fyll i vem din nuvarande leverantör;
  • Samtycke till att vara skyldig att lyfta mer energi från leverantören av den tidigare sittande, om du inte har valt en leverantör ännu;
  • Låt tätning av el. Observera här är en kostnad för!

När denna blankett är ifylld, får du en kopia och operatören kommer att leverera originalet till den utvalda leverantören, vilket innebär att energiförsörjningen så snabbt som möjligt i ordning.

Ytterligare information och dokument

Ytterligare information och dokument finns på www.VREG.be.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha