Vägglöss, ett växande problem i hela världen

Addi Sandin Februari 28, 2016 Natur 13 3
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Bedbugs, ett växande problem i hela världen. Små, vämjeliga liten vampyr krypa under sömnen i sängen för att dricka blod. Vad är bedbugs och hur man håller dem ur sängen.

Vägglöss, insekter som du inte vill ha i huset.

Vägglöss är ett växande problem i hela världen. I Nederländerna, dessa insekter rikligt representerade. Problemet med dessa insekter är att de förökar sig snabbt och sprids helt enkelt. Väl hemma, de får nästan ingen mer bort. Under natten de krypa i säng att göra bra på blod från sina offer som har en välförtjänt vila.

Plågan bedbugs

Vägglöss behöver blod. Detta blod de får i människor och andra däggdjur. De kan överföra sjukdomar även om det är inte mycket för lycklig i Nederländerna. En bit av en vägglus är smärtfri. Huden reagerar på bettet med resultatet klåda. Irriterande är att vägglöss brukar bita men inte stannar vid ett bett flera gånger på olika platser som orsakar klåda på flera ställen. I extrema fall kan orsaka utslag eller eksem. I det fallet är det lämpligt att gå längs den allmänläkare eller apotekspersonal för behandling därav.

Hur känner du igen bedbugs

Vägglöss är naturligt små ljusbruna djur med en platt och oval kropp. De är upp till omkring 5 mm långa. När de har ätit, de är mörkare i färgen och vrid kroppen vilket gör det rundare. Som namnet antyder är de främst finns i sovrummen. Under dagen gömmer sig i små skrymslen bakom baseboards, i sömmarna av madrasser i springorna som befinner sig i en sängram och bakom sängen omvandlingen. De är i det senare fallet, i huvudsak till den bakre sidan av huvudänden. Detta beror förmodligen på att de inte bara lockas av vår kroppsvärme men även koodioxide vi andas ut.
Om det finns ett angrepp då detta brukar ses i färgen på madrassen. Detta kommer att vara mörkare på grund av avföring från dessa insekter. Dessutom kommer madrassen avger en obehaglig lukt. Det borde vara självklart att detta inte är särskilt bra för hälsan.

Bites

Som tidigare nämnts är det du inte känner en bit i princip. De biter finns vanligen i områden där blodkärlen precis under huden, även om de kan förekomma över hela kroppen. Bedbugstuggan ofta flera gånger men i ett relativt litet område. I fråga om flera inslag nära varandra som är resultatet av en säng bug bites men kan hittas här på flera ställen på kroppen som är ett tecken på att det finns flera varelser på dig kröp ner i sängen.
I allmänhet kallar biter i början liten reaktion på offret men på flera bites kan säkert ändra. Bör då få små oförklarade bloddroppar ner bladet kan definitivt indikera närvaron av vägglöss.

Hur får man bedbugs

Dessa objudna gäster reser ofta med dig efter vistas i ett hotell med ett angrepp. Det här problemet uppstår på hotell i alla prisklasser för. Här bedbugs eller deras ägg komma in kläder eller väskor varefter hon reser med dig hemma och du får problem hemma säkert. Om du misstänker att du har blivit biten på ett hotell, rapportera det omedelbart. Samråd med hotellet på en lösning och se alla dina kläder, väskor och tillhörigheter rengöras så snart som möjligt. Förutom att sprida genom hotell kan också ta dem tas hem på kläder eller möbler.

Undvik spridning

Om du har tur husägare med en vägglus angrepp se till att dessa djur inte kan spridas genom med förorenade kläder, väskor och ägodelar för att gå till ett hotell eller bo med vänner eller bekanta. Du bör också tala om för dina grannar eftersom dessa djur kan, liksom andra problemdjur närvarande, såsom silver / ugn fisk / fisk papper, lätt att flytta ditt hus med den hos grannarna. Att ta itu med denna fråga innebär om du bor i en lägenhet eller radhus som både du och dina grannar kommer att behöva vidta åtgärder.

Hur man ska agera i händelse av pesten

Vägglöss är faktiskt inte utrota sig men det finns några saker du kan göra själv för att hålla problemet till ett minimum. Till att börja med är det viktigt att stänga alla skrymslen, spår, hål och andra platser där dessa djur kan gömma sig väl för vakuum och sedan. En grundlig rengöring av ditt hem är nödvändigt. Glöm inte bakom socklar och luckor som omvandlingen av din säng och madrass att rengöra. Se till att du också hålla huset rent annars är det troligt att problemet kommer tillbaka. Det finns bekämpningsmedel till salu som du kan använda inomhus, till exempel att spraya bakom golvlisterna, men om du verkligen lider av en pest alla dessa åtgärder inte är tillräckliga för att få ett slut på pesten.
För att maximera möjligheten att göra för att stoppa en epidemi av dessa bedbugs hjälp av ett specialiserat företag är nödvändig. Dessa företag vet exakt vad bekämpningsmedel i de mängder som får användas. Absolut inte minst, kan du vara i yrkesmässig användning säker på att detta har några negativa effekter på din hälsa och dina husdjur.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (3)
Berthina Hedstrom
  Like 0   Dislike 0

Vi hade vägglöss i ett antal rum i sällskap med mina föräldrar. Guldet tips är detta: fråga runt dina vänner eller bekanta eller människor har en brännare, och behandling som väggar, socklar och förpackning beddelen längs madrasser väl i stora plastpåsar och lagt i frysen i 48 timmar. Då kan du gå med ficklampa hela tiden. Det är dessa setters omedelbart hot under fötterna och försöker krypa ut, eftersom de påverkar elden och de exploderar! Detta är något mindre lätt när du har mattor och se till att saker som gardiner och så tas bort, vilket var 60 grader och hänga dem tillbaka efter att du har varit tillsammans för andra gången med brännaren.

Mareli Dahlquist
  Like 1   Dislike 2

Kära, jag skulle vilja få hjälp med mitt problem, jag sitter med buggar i min säng och rum på övervåningen, liksom ner, och vad jag gör något för att hjälpa, tack på i förväg chris scener

Sebbe Rosenblad
  Like 1   Dislike 2

Hej Chris, Till att börja med måste du ta reda på vilka djur är inblandade. Efter det kan du hitta rätt metod för att bli av med dem. Det låter precis som problemet är större än du att kan.Mijn detta råd är att kontakta en skadedjursbekämpare och därigenom framställa. Om de är i området kan du gå tillsammans med ett par av dessa djur för att ta reda på vilka djur är och hur de kan bekämpas. Du kan också be dem allvaret i situationen när du tittar på att komma hem. Det senare alternativet tycks verstandigste.Er finns många företag som sysslar med skadedjursbekämpning men jag vet Rentokil en av de bättre företagen inom detta område. När gör skadedjursbekämpning är så viktigt att vända en bra fighter eftersom de arbetar med ämnen som kan vara skadliga om de används på fel sätt för gezondheid.Laat ännu ens vet vad det was.GroetenRonald

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha