Vetenskaplig expert på kärlek: Dr. Helen Fisher

Dr Helen E. Fisher är den mest respekterade forskare inom området av kärlek. Hon är professor och forskare för departementet antropologi vid Rutgers University. Den som vill förstå den kärlek, bör fördjupa sig i sitt arbete. Hennes vetenskapliga studier kan lära oss hur vi kan göra romantiska beslut i våra liv. Resultat av hennes forskning beskriver dem klart och tydligt i hennes böcker.

Biologisk antropolog

Helen E. Fisher är kanadensiska och en biologisk antropolog, evolutionspsykolog och samhällsvetare. Hon har studerat i USA, vid universiteten i New York och Colorado. Hon disputerade 1975 vid University of Colorado. Hon är professor vid Rutgers University där hon forskar för departementet antropologi.

Expert

Dr Helen Fisher har sedan dess blivit en expert på området av kärlek och förälskelse: hon vet allt om biologi kärlek och attraktion. Hon är världens mest respekterade forskare inom detta område. Om du vill förstå kärlek, du gräva i arbetet av Dr Helen Fisher: hon använder sina vetenskapliga studier för att lära oss hur vi kan ta hans romantiska beslut. Den levereras i ett nötskal, att kärleken är kemi.

Bok

Genom att läsa hennes böcker, lär vi oss arbetet av Dr Helen Fisher lättare att förstå. Hon beskriver i sin bok om vetenskapliga studier hon och hennes team. Även Dr. Helen Fisher är en vetenskapsman, hennes böcker är skrivna mycket tillgänglig för en bred publik.

Varför vi älskar

I boken: Varför vi älskar skriver Dr. Helen Fisher: Kärlek vid första ögonkastet är inte en känsla, det är en instinkt. I denna bok hon svarar på frågor såsom:
 • Vad är kärlek?
 • Varför vi förälska sig?
Hon skriver också om mycket igenkännbara teman, såsom:
 • Val av partner,
 • Svartsjuka,
 • Lyckligt förhållande och om
 • Unhappy relationer.

Kärlek är kemi

Innan boken Varför vi älskar att skriva, gjorde Dr. Helen Fisher och hennes team hjärnan som kom ut att den fysiska grunden för kärlek i hjärnan har sina rötter i evolutionen. Hon forskat egenskaper av kärlek bland tusen amerikanska och japanska studenter. Som ett vetenskapligt resultat: Kärlek är en kemisk mekanism som signalsubstanser och hormoner spelar huvudrollen.

Om kärlek

I boken om kärlek beskriver Dr. Helen Fisher varför:
 • Vi blir förälskad,
 • Vi faller på någon,
 • Vi vill binda,
 • Vi fusk och varför
 • Vi separerar.
Hon beskrev också beteende under flirta, förklarar hon kärlek vid första ögonkastet och hon förklarar varför vi förälska sig med bara en, och inte en annan. Det förklarar också varför många äktenskap misslyckas. Kärlek är romantik? Glöm det, är det en kemisk status!

Hjärnforskning

Innan Dr. Helen Fisher skrev boken om kärlek, hon gick tillsammans med sitt team av hjärnforskning, både människor som befann sig i kärleken som människor som bara dumpades. Resultaten bör ge ett svar varför mänskligheten längtar så desperat efter kärlek.

Varför honom? Varför dem?

I boken Varför honom? Varför dem? Förstå din personlighet typ och hitta rätt partner beskriver Dr. Helen Fisher varför förlitar vi oss på samma typ. Hjärnforskning visar att hjärnan skapar vissa hormoner som bestämmer vår personlighet. Det är en fyra hormoner:
 • Östrogen,
 • Testosteron,
 • Dopamin och
 • Serotonin
som sätter sin prägel på vår personlighet i kärlek. Älska dessa fyra olika typer alla har sina egenheter och fallgropar: Vilken typ av kärlek är attraktiv och vad som är en möjlig fallgrop? Boken ger förklaringar till varför vi faller på någon och varför vi faller rätt på den.
Den Varför honom bok? Varför dem? Är baserad på vetenskapliga studier som Dr. Helen Fisher gjorde för dejtingsajt Chemistry.com.

Dating

Världens största dejtingsajt, match.com har tog hjälp av Dr. Helen Fisher att svara på frågan: Varför valde du att bli kär i en person och inte en annan? Match.com frågade Dr. Helen Fisher om hon var villig att överväga att inrätta en ny plats för att hjälpa dem för långsiktiga relationer. Hon skulle få tjänsten som vetenskaplig rådgivare till den nya dejtingsajt: Chemistry.com. Denna funktion 2005 när hon accepterade sin forskning började:
 • Vilken typ av personlighet en person har och om det är avgörande att du älskar,
 • Eller ens biologiska temperament låter attraherad av en viss personlighetstyp och
 • Studie av partnern.
Hade att undersöka varför motsatser lockar, samtidigt som också attraherar lika existerar. Resultatet beskrivs mycket tillgänglig i boken: Varför honom? Varför dem?
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha