Vetenskapen av staten skall vara

Asdis Lundholm Februari 27, 2016 Miscellanea 6 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
?? The Science of Getting Rich ?? dvs. ?? av National Science vara ?? är en bok skriven av Wallace D. slör offentliggjordes i början av förra seklet. Enligt honom vetenskapen om att bli rik som titeln säger, en vetenskap, vars resultat är så exakta som fysikens lagar eller formler i matematik. Du följer instruktionerna och instruktioner till punkt och pricka av boken, då resultatet är slutgiltigt och ofelbar; du kommer att bli rik.

Önskan att bli rik

Önskan att bli rik är en legitim önskan. Det är en önskan som du har som människor att vara sig själv, för att till fullo kunna leva upp till det bästa av vem du är med alla de förmågor du har. Du behöver pengar för att kunna använda alla nödvändiga medel för att nå den högsta formen av självutveckling. Därför är det att vara en helt legitim önskan om en man att bli rik.
Oavsett var du bor eller där du arbetar nu, oavsett om du är smart eller inte alls, behöver du inte vara i besittning av vissa färdigheter; varje person varje skikt av befolkningen har möjlighet att bli rik. Du har lite sunt förnuft som krävs för att följa principerna i den här boken, men mer än så finns det inget behov av det. Du kommer bara bli rik om du gör saker på ett visst sätt. Även om du är den fattigaste personen på jorden, du är djupt i skuld, du har inga vänner, pengar eller inkomst, om du börjar med vetenskapliga världen, kommer du att bli rik.

Tänkande substans

Till att börja med vetenskapen om att bli rik, måste du utgå från följande principer:
Det finns en formlös ämne som finns överallt omkring oss, i oss och runt omkring oss, som genomsyrar allt, omger och fyller. Varje synlig och osynlig sak i världen bildas från detta ämne. Det är en extremt intelligent, levande substans. Det är en tänkande substans. Ingenting kan uppstå innan den uppfanns. Först är det idé, då formuläret.
Människan är i stånd att ursprungliga tankar. Mannen kan kommunicera sina tankar med tänkande substansen. Genom sina tankar om vad han vill avtryck på tänkande substansen, kan han skapa vad han tycker.
Vi lever i en inbillad universum, så att du kan skapa något som du vill skapa, kan allt få vad du vill och allt kan vara vad du vill vara. När vi inser detta, tvivel eller rädsla är onödig. Därför är det nödvändigt att tänka och agera på ett visst sätt.

Tänk på ett visst sätt

Du börjar tänka i sanningar. Sanningen är att det är rikedom och ingen fattigdom, det finns ingen hälsa och sjukdom. Det låter ganska osannolikt, och ändå är det sant. Tänka på ett visst sätt, trots allt att döma som visar motsatsen, är det svåraste som finns. Det kräver en hel del ansträngning att tänka på hälsan, om du är omgiven av sjukdom eller att tänka rikedomar när du ser fattigdom. Ändå är det viktigt att tänka annorlunda, eftersom när du tänker på sjukdom, du kommer att locka mer sjukdom i ditt liv och när du tänker på fattigdom, du kommer att locka mer av detta.
Det är inte en fråga som du går igenom livet som en kall, hjärtlös person, men du kommer att tänka på ett annat sätt. För en fattig kan betyda mycket mer när personen lär sig att vara rik, men att ge honom en bit bröd, ge honom ett par timmar är inte hungrig, men då fortfarande i samma situation. Se världen som en rik värld och använder du vill fokusera dina tankar. Den som kan tämja sina tankar är en mästare av hans tankar.
Dessutom är det viktigt att du skapar en klar och tydlig mental bild av vad du vill. Vad du frågar, kommer du att få trots allt. Det räcker inte att tala du vill resa från en önskan, eller att du kommer att vara mer välmående. Detta är alltför vagt, är det något som alla skulle vilja. Därför vara mycket tydlig och specifik i vad du vill. Vet du vad du vill, be om det och vara fast om det.
När du har frågat vad du vill, tänk då att du redan har fått det. Bo i din fantasi omkring dig som om du har förslag med de fonder du har tillgängliga för dig i din fantasi. Gör inte detta som en drömmare eller någon som bor i en fantasivärld, men tror och känner att det du har föreställt faktiskt förverkligas. Sedan off you din uppriktiga tacksamhet för vad du har fått.

Thankfulness

Det finns en lag av tacksamhet som säger att åtgärder och reaktion är alltid lika, i motsatta riktningar. Vad du ger, får du. Om din tacksamhet är kontinuerlig och stor, kommer reaktionen mellan formlös substans vara stark och kontinuerlig; förflyttning av de saker som du vill alltid gå din väg. Ju mer du fokuserar dina tankar på tacksamhet mot Supreme när bra saker du åstadkomma, desto mer bra saker du kommer att få och desto snabbare kommer de att komma. Anledningen är helt enkelt att den mentala attityd av tacksamhet tar andan närmare källan från vilken alla välsignelser kommer ifrån. Genom tacksamhet lever dig närmare kärnan.
Det finns också tron ​​att härrör från tacksamhet. Den tacksamma sinnet förväntar ständigt bra saker och förväntan är tro. En persons reaktion på tacksamhet producerar tro och varje våg av tacksamhet ökar tron.
Utan tacksamhet kan du enkelt hemfalla åt besvikelse eftersom du inte är nöjd med vad som finns. Genom att ha känslor av besvikelse, kommer dina tankar att bli fylld med detta och du kommer att locka mer av liknande situationer. Å andra sidan, genom att vara tacksam och du bara koncentrera dig på bästa, du kommer också att få det bästa. Därför, vara tacksamma för alla bra saker att komma till dig och ger kontinuerligt uttrycka din tacksamhet.

Agerar på ett visst sätt

Det är inte att du måste bara tänka på vad du vill, och sedan nästa sak sker i ett vakuum och mystiskt kommer till dig. Det finns dessa händer för att göra det som du har bett om. För att få det, måste du ordna din situation så att du kan ta emot den. Det är därför nödvändigt att agera.
Vad du än gör, gör det nu. Även om du inte gör det arbete du vill hålla tanken på det jobb du vill, men agera nu. Du kan endast agera där du är nu. Du kan inte göra detta i det förflutna eller i framtiden. Den enda gången du har är nu, så det är också viktigt att du agerar nu.
Gå inte till jobbet, inte stress, inte försöka göra så mycket som möjligt på kort tid. Det är inte mängden saker du gör, men hur du gör det. Det handlar om kvalitet, inte kvantitet. Om du gör en massa saker, men alla dessa saker är ineffektiva, då allt du gör leder till misslyckande. Men om du gör något du gör på ett effektivt sätt, är det resultatet av dina handlingar är alltid en framgång. Detta är ofelbar. Detta gäller för de minsta saker du gör. Gör vad du gör med hela ditt hjärta, med hela din styrka och fullt medvetande. Fel bör inte vara att göra vad som gjordes. Detta kan bara vara det som öppnar dörren till större framgångar och misslyckanden genom det kan vara så att du sakta ner hela processen. Gör vad som behöver göras på bästa möjliga sätt.

Din attityd mot andra

Den kreativa substansen fungerar för dig och för alla. Om du är rik, men det kommer inte på bekostnad av en annan. Din rikedom betyder inte att du därför göra en annan underskott. Rikedom för oss alla, och rikedom i världen är outtömliga, både i det synliga och det osynliga. Vet att det är rikedom för alla.
Din attityd är kreativa och inte är konkurrenskraftiga. Du vill inte ha makt över andra att samla rikedom och undertrycka varje människa att vara sig själv rikare. På så sätt stänger du din off till de kreativa krafter som alltid ger och kreativa i sin karaktär och därför du stänger dig från de källor som kommer till dig. Men tänk din kreativa å andra sidan, möjligheterna är oändliga och du kommer att vara rik.
Om du säljer något till någon annan, ge denna plats än mer nytta än kontantvärdet du tar. Föreställ att köpa boken "The Science of Getting Rich" och du betalar priset på papper och bläck som görs. Om du är rik då detta, då nyttan av boken mycket större än det som kunden betalat för den. Om du är i ett företag där du inte ge bruksvärde än kontantvärdet du får, sedan stanna här. Genom att ge mer bruksvärde än kontantvärdet du tar, kommer du att bidra till en bättre värld.
Slutligen, ge andra människor intrycket av framsteg. Genom att odla själva och bli rik, eftersom du följer metoder i den här boken, är du ett levande exempel för andra människor som vill bli rik. Du ger dem en känsla av framsteg.

Experimentet

Vetenskapen om de rika är en exakt vetenskap. Följ principerna i den här boken och inte du att jobba med andra teorier eller övertygelse som säger något annat. Fram till det ögonblick som du blir rik, fokuserar du ensam om den här boken. Andra åsikter var du kan bara tvivlar och avråda dig från att tro på de principer, så allt du lägger i rörelse upphävs. Allt du behöver för att bli rik är skrivet i denna bok. Tänk på det som ett vetenskapligt experiment. Sätt de principer som beskrivs i praktiken, köra den, leva det till punkt och pricka och du kommer utan tvekan att bli rik.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha