Övervinna din graviditet krämpor; illamående

Illamående, säkert den mest kända och ökända graviditet sjukdom. Väckte första positivt graviditetstest även med en euforisk känsla med honom, efter några veckor kommer han att ha mindre trevliga konsekvenser. Första gången du kör på toaletten, kan vara ett minnesvärt ögonblick. Naturligtvis kommer du att känna svag och illamående, hänga upp eftersom så ?? n toalettstolen är bara inte trevligt. Samtidigt är detta också den ultimata bekräftelse på att du är gravid och det är du i hemlighet stolt. En del mammor känner för nio månader hjälplösa och duka en efter en graviditet åkomma. En annan har i vissa illamående under de första veckorna, inga problem. Vad beror det på? Hormoner och i synnerhet hormonet HCG. För varje kvinna hormoner spela en större eller mindre grad och de olyckliga de dominerar nio månader efter det att kroppen och orsaka många graviditets krämpor. Lyckligtvis har vi inte att nöja sig med vad våra hormoner gör för oss och vi kan slåss.

illamående

Så att du aldrig lidit av och om du hänga ?? förmiddagar på en gång ovanför toaletten eller handfatet. För vissa en daglig ritual som ibland till och med flera gånger om dagen håller på att upprepas, och i värsta fall även under hela graviditeten lång. För ?? tur ?? bland oss, är det ovanligt att endast ett fåtal gånger under de första tre månaderna av graviditeten. Illamående är ofta inte bara på morgonen. Termen ?? graviditetsillamående ?? är inte helt korrekt, men gör hopp, om du hoppas det endast på morgonen för att få drabbade. Du kan envist bita, bo i din pyjamas på soffan med en flaska och försöka söka uppfyllelse i ditt dagliga illamående. Lyckligtvis kan du också gå igenom tipsen nedan och se hur du kan vidta åtgärder och väder kan göra en del av din dag.

Ät regelbundet småätande

Äta när du är sjuk? Det skulle verkligen tyckas märkligt, men det är säkerligen en av de bästa lösningar för illamående. Tricket är att hålla magen för att hålla sig i rörelse och du gör det genom att äta ofta små portioner. När du beger dig ut, se till att du alltid har någon mat till hands. Tänk på en liga, Sultana, kex eller en bit av pepparkaka. Försök att ta reda på vad snacks för att ge dig en fylligare känsla och du bromsa illamående. Man svär droppe, chips eller fyllda kakor, medan den andra frukter, en smörgås eller en kopp soppa har en effektiv drift.

Äta innan du somnar och innan du stigit upp

Äta innan du går till sängs fortfarande genomgår betydande jordnötssmör smörgås, när man dricker ett glas mjölk. Till exempel, din mage ?? natt vad man ska göra och kommer att göra dig att känna dig mindre sjuk i natten och morgonen. ?? När du stiger upp på morgonen med en tom mage, kommer rörelsen av din kropp att göra din magbesvär, vilket resulterar i det välbekanta illamående. Prova något att äta innan du går upp. Sätt ?? kväll men vissa kex, ägg kakor eller skivor av pepparkakor bredvid sängen och äta medan du ligger i din säng. Viktigast, ta dig tid för denna nya morgonritual eftersom du älskar din kropp, inte bara för en åktur. Stanna en stund ligga tio minuter efter att du äter något och sedan stå upp långsamt.

Övriga åtgärder

Ovanför tips är inte effektiva, då kan du prova detta:
  • Peppermint: Vissa kvinnor kan dra nytta av att äta myntverk för illamående. Doften av pepparmyntolja eller pepparmintste kan ha en positiv effekt.
  • Citron: Allt som har att göra med citron, kan du hjälpa till att förhindra din illamående. Tänk på en citronskiva i vatten eller din sallad, lukten av ett snitt citron eller bara suga på en citronskiva. Andra citrusfrukter fungerar bra.
  • Ginger: Äta ingefära, lukta det eller ta ingefära piller, allt fungerar bra för illamående. Ingefära te är också läckra och gjorde snabbt; två teskedar riven ingefära i en kopp kokande vatten. Möjligen du fortfarande kan lägga till lite honung eller citronsaft att göra.
  • Popsicles: Den suger på Popsicles är trevligt och det hjälper också bra mot illamående. Du kan få dem färdiga eller göra själv.
  • Dricka tillräckligt med vätska: Detta är särskilt viktigt om du kräks mycket.

Andra tips

Ytterligare några tips om dina dagliga aktiviteter:
Ligg ner och göra ingenting!
Det är inte för alla, men du har lyxen, dra nytta av det. Krypa upp i soffan med en kopp te och en tidning där och hjälper till att motverka illamående.
Kan inte stå livsmedels dofter?
Då kan du få färdiga måltider. Nackdelen är att de är ganska dyr. Ett billigare alternativ är din mor, syster eller flickvän älskar titta och fråga om de vill tjäna lite extra mat för dig. Om du har en bra dag, göra extra mat och frysa den klar. Om du sedan faktiskt känna illamående, kan du värma upp lätt något från frysen.
Hitta distraktioner
Fördjupa dig i en god bok eller lyssna på musik på din mp3-spelare. Så du bara inte behöver tänka på ditt illamående.

Om inget hjälper

Om ovanstående tips inte har någon effekt på dig, kan du alltid ringa doktorn. Det finns olika tabletter som din läkare kan ordinera och du kan undertrycka illamående. Naturligtvis kan du också direkt ringa läkaren och kombinera tabletterna med ovanstående tips.

Det är bättre

I den andra tre månader, utvecklar placenta. Moderkakan övertar uppgifter hormonet HCG över, vilket gör det sjunker långsamt. Den fallande HCG säkerställer att illamående reduceras.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha