Övervakning studerande bor hemifrån 2015 och böter

Ingvor Naslund Februari 27, 2016 Miscellanea 12 78
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Vem som student 2013, 2014 eller 2015 bor hemifrån och få studerande får en högre prestationsrelaterade än en student som bor hemma. Det finns studenter som registrerar sig som bor hemifrån, utan helt enkelt levande stanna hemma för att få en högre student. Det var från 2012 redan avslutas med en stramare kontroll på elevens bor hemifrån och böterna, men kontrollen av missbruk går upp. En större risk att fastna så. Den lagstadgade undervisning 2011-2012 är ?? 1713 för heltidsstudier och för 2012-2013 läsåret är detta ?? 1771, 2014 ?? 1835. År 2015 studien förväg.

Studiemedel bor hemma eller bor hemma i 2012 eller 2013?

Nivån på studiemedel är också beroende av den inhemska situationen. De som bor inte längre hemma adress av föräldrar eller en förälder, att få högre grundläggande bidrag mer än student som bor hemifrån. För högre utbildning, se till exempel de belopp som är som följer för att bo hemma och leva hemifrån:
Belopp student i 2012, en månad från och med september 2011 till augusti 2012, högre utbildning:
På MBO, ser vi samma bild. Skillnaden mellan att bo hemma och bor hemma sparar så en hel del per månad. Logiskt, eftersom som själva måste betala hyra och så har ännu mer pengar för att möta sitt uppehälle:
 Belopp student, per månad från januari 2012 till juli 2012, MBO

Studiestöd 2014

För de belopp som finns studerande 2013-2014: totalt studerande läsåret 2013-2014.

Studiestöd 2015

För belopp studerande Se 2015 studie förväg: total study 2015 och 2015 förväg.

Bedrägeri i student finans, student missbruk

Det finns de som rapporterar till DUO bor inte hemma längre, medan det motsatta är fallet. Det finns också de som kunde uppge en postadress för att få det högre beloppet. I praktiken regelbundet, men det är inte så vis. Det är bedrägeri och regeringen har tillräckligt med resurser till hands för att fånga bedragarna. Men det kommer att bli fler kontroller än någonsin under 2012 och från den 1 januari 2012 till och med gå ett antal nya åtgärder. De som inte uppfyller dessa krav, riskerar du återkallande av studenten plus en rejäl böter. Se därför till att om du bor i rum som adress är adressen som du registrerat i grund Människor BRP, tidigare kommunal förvaltning GBA.

Fin elev bedrägeri

Det finns alla typer av eventuella böter. I värsta fall kan dömas till böter på 100% och kan uteslutas från bidrag. Det kan också förklaras till åklagaren. I lindrigare fall kan stipendiet reduceras till beloppet för en person som bor hemma, men är oftast i tillägg till indrivning av böterna 50%. Därmed återhämtade sig om 2013 över tre miljoner.

Övervakning studerande bor hemifrån skrivelse UC bokstäver

De som registrerar sig som bor hemifrån för studerande kommer att få en check-home skrivelse UC bokstäver. Detta måste besvaras och återvände med erforderliga styrkande handlingar inom fyra veckor DUO. Då är:
  • Hyra eller hyrköp i ditt namn;
  • En kopia av ett uttalande av erlagd ränta eller amortering. Detta för både den första och den sista månaden av granskningsperioden;
  • En historisk utdrag från den kommunala personliga uppgifter om både din fader och din moder. Observera att endast situationen på den första dagen i månaden gäller att kvalificera sig för hela månaden som bor hemifrån;
  • I förekommande fall, en praktikintyg som inte är äldre än tre månader sedan, som innehåller den exakta praktik och där du bodde.

Även i familjen tomt på elev

Även familjen som hjälper till att låtsas att du bor någon annanstans, riskerar böter. Begin gjorde således inte på grund av att chanserna att du fångas är hög. År 2014 och 2015, att upptäcka bedrägerier för att ytterligare intensifieras utomlands.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (78)
Hilding Stenström
  Like 5   Dislike 0

Jag har varit en tid med tanken i mitt huvud att gå från oktober till rum i Enschede. Jag följer ett första året HBO studien, vilket innebär att jag inte får studiemedel. Min fråga: Om jag gräver vad är höjden av min väska ut hemma?

Bejla Palme
  Like 4   Dislike 2

Hej, Bara en snabb fråga. Min pojkvän vill att jag ska bo hos honom. Men om det finns kontroll och det verkar som hyresavtalet i hans namn, är detta ett problem? Eftersom jag eller pengar till honom om att göra hyran och g / l / w.GroetjesKaytje

Ovald Edlund
  Like 5   Dislike 0

HiIk har en vraagje.Ik göra en MBO studien och jag studerar försenad några vak.Mijn studie förseningen varar 6. Maanden.Omdat här jobbet är att jag skulle förmodligen 1 x per vecka till skolan moeten.Ik närvarande har en studenthuset från 400 per månad som jag vill avbryta så jag kan spara lite pengar. Jag var i själva verket planerar att emigrera. Men jag skulle vilja min student Jag vill att mina elever behouden.Als hus uppsägnings jag skulle bo hos en moster i Bryssel, och för de få gånger skolan tillbaka komen.Mijn fråga nu; Om min skola i norra Holland och mig att underteckna med någon i södra Holland så jag kan hålla mitt stufie är det bedrägeri? Om ja, vilka är de andra alternativen?

Helgott Löfgren
  Like 1   Dislike 2

Dear Sir / fru, för min praktik jag kommer om kollektivtrafiken bör bo någon annanstans, men jag är väl registrerat hemma. Har jag rätt till en rättvis bor hemifrån? Eller ska jag inskrivna nödvändigtvis bistå tillfälliga hem där jag kommer att få tak över huvudet? Jag hoppas så snart som möjligt för att ta itu med en sådan reaktion från dig ontvangen.Met Med vänliga hälsningar, Carishma

Störge Ericsson
  Like 2   Dislike 0

Jag har en fråga, jag är 19 och min mor som inte bor i Nederländerna. Ska jag fortfarande ange sin kollektiva inkomst elev jag begär? Och min far som jag har ingen kontakt och jag har egentligen inte mycket av, vad gör jag in den?

Trued Quist
  Like 1   Dislike 2

Hej, Kan jag 18. Jag gör en yrkesutbildning 3. Vi bor hemma är rymliga och har en husbil. Jag önskar att jag kunde bo där eftersom det för mig och hemmet situationen bättre is.is möjligt att jag kommer att bo där, en student som bor hemifrån medan jag fortfarande få samma postadress? Hur kan jag åtgärda detta? det måste finnas ett avtal och bevis på betalning för att vara? Tack, Robert eller behöver jag ansöka om ett särskilt postadress för husbil?

Ingeli Sparre
  Like 5   Dislike 1

Hej, Jag hoppas någon kan hjälpa mig, eftersom DUO är helt galen. Jag fick böta 3000 och en skuld på 8000, så jag studera mindre pengar du får nu. De tror att jag egentligen inte på den adress där jag folkbokförd. De har genomfört ett hem inspektion när min bror, där jag bodde lagligt. Jag har verkligen levt vid den tidpunkt då Revisionen har utförts. de har alla möjliga saker hittade mig, etc.Ik behåar och trosor inte leva på min mors hus på grund av att jag inte kommer överens med min mor och hon tar också antidepressiva medel. Vad kan jag göra nu?

Olagus Hopp
  Like 4   Dislike 0

Ja okej men jag kan inte prenumerera på adressen till min vän. Kan jag fortfarande komma till den utländska stipendium på ett eller annat sätt, eftersom i princip jag är bara rätt av det utländska stipendium när jag går till min vän wonen.Gr. Lotte

Grete Gustafson
  Like 2   Dislike 0

Hej, jag vill sommar gå flytta in med min pojkvän. Enda problemet är att jag inte kan prenumerera på sin adress mig. Men jag är en student som bor hemifrån och sedan har rätt till ett utländskt stipendium. Finns det en lösning som jag till exempel med sin familj registrering? Eller är det också enligt bedrägeri? Jag hoppas att få mer information. Tack

Kjellrun Naslund
  Like 1   Dislike 1

Bästa informatör, jag bor med min flickvän och jag registrerade hos kommunen, bara jag betala hyran på min flickvän eftersom hon är den huvudsakliga hyresgästen är det tillåtet? För mig som en duo inte frågar om jag hyr kontrakt och jag har inte eller så får jag problem.

Carsten Vikström
  Like 4   Dislike 1

Jag bor med min flickvän och jag har registrerat med kommunen, bara jag betalar hyran i kontanter eftersom det är den viktigaste hyresgästen är fortfarande bra eller ska jag bättre overmaken.graag lite info vänligen

Constantin Degermark
  Like 1   Dislike 0

Jag har kontaktats av duo för min dotter som bodde här inte för att jag hade henne kastas ut, hon kunde hon inte vindenIk fick hennes nummer från min syster regelbundet och skickas till en duo, har de kontaktat henne, från augusti hade hon bott mamma till vår granne och från och med februari här och där hade ett samtal på telefonen med zwerven.ze duo de frågade om de kunde komma hit med mig för en intervju, så jag dra henne tillbaka in i huset, dagen innan kom till min dotter gråter på dörren om hon kunde komma hem igen, sa jag bara om hennes styvfar ok vi har haft ett möte och beslutade att prova med henne! kvinnor kom på en fredag ​​tillsammans för en intervju frågade hon om hon kunde precis ovanför titta på det om min dotter hade en liten hög med kläder och det fanns en bärbar dator av min andra dotter i panik hon sa också om henne som var så sovrummet av min dotter 15.De kvinnor tog bilder och gick bort. Jag kommer att min dotter igen måndag eller prenumerera på min adres.want hon vandrar här och där. Nu min fråga! Jag får detta en bra eftersom hon har inget utrymme här och jag har inte ljugit, hon var verkligen borta men är det någon som vet vad som kommer att hända, jag vill verkligen inte problem. På grund av sin krångel min man och jag har en stor kamp, ​​sade skapar problem i flera år innan hon tar medicin mot depression.

Kimm Uggla
  Like 5   Dislike 1

Jag är själv ganska göra galen och jag hoppas någon av er kan ge mig lite klarhet. Jag har bott 2,5 år i en familj hem och mina föräldrar har nyligen flyttat till samma stad. . Nu fick jag upp kontrollen över DUO och de två första gångerna jag var inte hemma. Tredje gången hon ringde mig när jag var bara en omväg hem med frågor om badrummet jag skulle ha svarat felaktigt i panik. När jag var och hon kom hem senare, frågade de mig kontroll frågor om mitt rum, situationen, badrummet etc. Jag har allt jag bara bra svar, och ja vissa detaljer bara inte vet, men vem vet nu färgen på kakel om du inte är försiktig där. Jag hade dem ändå vara bra, några saker efter. Efter intervjun gick vi upp och gjorde dem bilder av kläderna låg, mina böcker, min WIFI-anslutning som jag uppenbarligen hade / har mina nycklar och rummet självt. Då var badrummet eller sant att det finns saker i mina lager, etc. För samma är sant, jag hade tagit alla mina grejer i synnerhet föräldrar och sedan? Men jag hade bara en liten styrelse med sin egna grejer som jag redan beskrivit nedan. Senare sade sade att den som gjorde öppen, kvinnans son, där jag bor, vilket är en mindre, hade svarat dem som bara han bodde där. Men detta är inte sant och de gjorde förmodligen att rama in mig, men jag svarade att jag hade ingen aning om och han kanske hon var rädd och trodde att jag kunde inte bo där eller något. Nå väl, samtal avslutades, tog bilder, som undertecknats av mitt uttalande de sätter oplazen och hon ville gå. Jag frågade vad som skulle hända och de sa att jag eller ett brev / telefonsamtal / frågor som tas emot från DUO inom 6-8 veckor, eller om jag inte märker, det är inget fel. Nästa dag gick de tillsammans med grannarna Hon besvarade sin fråga att de har en son. Nå väl, jag studerar rättigheter och förstå att detta inte är en '' bevis '' är, eftersom jag bara bra inskriven på GBA adress, fick ett rum osv osv Människor runt mig att säga att de vill skrämma mig och pressade sätta. Jag har ingen aning om vad jag ska / kan göra. Men jag är nu mycket orolig att jag snart kommer att åtalas, ska sluta mina studier, mitt namn är känd överallt och jag inte längre fungerar. Kan någon lugna mig?

Gullvig Ekman
  Like 2   Dislike 2

Från oktober 2012 t / m i december 2012 gjorde en praktikplats i Antwerpen, var jag också bor på den tiden. Min styvmor har listat ut hur man ordna det med DUO, så idag har jag hittat ett meddelande i vilken den angav följande: Jag har letat efter dig på Internet måste du ordna att hålla din stipendium. Du måste göra en ersättning kollektivtrafik förfrågan. Blanketten kan laddas ner på platsen för Duo CFI. Dessutom kan du lämna in en ansökan undantag för registrerings GBA. Du kan då oss eller ******* registrerade i stället för i Antwerpen. Detta är speciellt om du rekommendera en praktikplats utomlands bent.Op min styvmor, jag lämnar min post adress för min mamma. Jag sedan ändrat min adress eller adressen i Antwerpen. Jag har aldrig varit ytterligare registrerats hos kommunen i Antwerpen eftersom detta var inte huurbaas.Nu jag fick en faktura från DUO som de tyder på att jag var månader som bor hemma, som jag har fått en överdriven mängd, orsakar mig så mycket erhållet belopp skulle betalen.Ik back'd vilja att lämna in en invändning, men jag undrar om jag gjorde då något fel. Jag tänkte genom att göra ovanstående, hade jag ordnat på rätt sätt. Dessutom undrar jag vad mina chanser och vad jag kan göra för att öka mina chanser att behöva betala tillbaka beloppet. Jag tycker om att höra från dig.

Villgodt Anderberg
  Like 3   Dislike 1

Hej, har slutet av september 2014 DUO controllers länge kommit för mig, med min faster. Anledningen till att jag bodde där: det var våld i hemmet och därför jag inte kunde koncentrera sig på mina studier, vid den tiden hade jag också tillstånd från mina föräldrar till wonen.Toen kom inspektörerna, jag var redan arbetar på att flytta in i mitt fäderneärvda hem, bara några smycken och omsorg liggen.Mijn moster talar dåligt NL, detta också anges på begäran av min mor, som vid den tiden hade mycket behövande is.Ik i mitt rum på min mosters hus. Men inspektörerna inte göra någonting här ?? ingen tolk etc. regelbundet. Därför är betänkandet helt rätt, eftersom jag har gått igenom med henne, och sa att hon har berättat för mig så många saker inte var rätt. Annars var beschreven.In tiden jag bodde med dem, jag betalade inte hyran. Men med kontanter månatliga meddelanden regelbundet el, vatten och gas betalas. Jag sökte också regelbundet på barnen och gör hushållet. Så det var inte förde mig, men jag tog hand om dem så. Min morbror och moster arbetar fulltime.Ik har nu en studielån omkring 10.000 € ?? eftersom uppenbarligen ingenting till mig hittas. Medan mina smycken och personliga hygienprodukter också säkert låg där. Tyvärr finns det ingen springer runt kontroll. Så bygger på bara ett hembesök och bilder i sovrummet jag har ett klagomål om schulden.Ik skriven med advokaten. Jag har också några bevis samlade. Bland annat Jag var säker på fullständig, utnämning bekräftelse, etc. Ändra gba strax efter flytten. + Jag kontrollera för den 25: e fick mitt diplom, och jag skickade det med rekommenderat brev till DUO med en förändring form. Och några bilder på mig i det rummet. Också ett brev från GP. som ville att jag letade efter en annan läkare eftersom jag var utanför hans region ?? med detta menar jag så brev till mig personligen toe.Zijn det finns saker som jag kanske har glömt att skicka det? På den tiden kunde ett hyresavtal behöver inte muntliga avtal göras? Kan du ge din syn på min situation, jag om allt går väl snart meddelande . Jag skulle vara bland de posten.Gr Carolien

Dika Karlsson
  Like 2   Dislike 1

Hej, Min syster och jag båda bor i rum eller på samma adress. Även flytten tog lite längre tid än väntat. Mot henne hon sade att kontrollen kommer till mig och de har bara ges av flytten. Bor där för studenter, men det bör inte vara ett problem eller hur? Fastigheten är uppdelad i tre delar och därmed kan ha tre människor som lever på varje våning. Vad kan du förvänta dig från en sådan kontroll och när de slutligen ge gå vidare?

Emmerich Syrén
  Like 4   Dislike 0

Hej, jag vet att min far. Jag har varit hela mitt liv bara upp av min mamma. Tja, fick jag ett brev hem om detaljerna i min far är okänd. Jag har också hört av formen '' Äldre förakt ''. Jag och min mamma förstå lite längre, kanske du kan hjälpa mig? Och vad ska jag göra för att kontrollera detta?

Sophus Rosenquist
  Like 1   Dislike 1

Hej, har du rätt till en student som bor hemifrån om du studerar i Belgien och rum bor i Belgien? Mvg

Anngert Ekdahl
  Like 2   Dislike 1

Jag följer nu en MBO studie. Snart, min vän och jag har ett samboavtal och jag kommer att leva i hans hyra hus med honom. Jag fortfarande har rätt till en rättvis bor hemifrån?

Callista Blomstedt
  Like 3   Dislike 2

Jag har en fråga, hur kommer det sig att någon som bor i Surinam med NL medborgarskap får ett fullt stipendium och låtsas att hon går till skolan i Surinam och har registrerat vid en skola där? Den som har det också geflikt här genom att göra i en om de går till skolan cool och få ett stipendium, men varje år förändrades också sin kurs och var bara en fjärdedel av vad läsåret och därefter. Låt mig veta hur jag kan passera denna bedrägeri alert?

Gusti Dahlquist
  Like 3   Dislike 2

Hej, Får du den gamla mängden studiebidrag också tillbaka om du någonsin tidigare har bötfällts dem? Eftersom jag bara bor hemifrån och få bara ?? 245 - samtidigt som det faktiskt ?? 700, - måste zijn.Gr.

Raimond Åkerlund
  Like 4   Dislike 1

Min före detta partner gör en undersökning och få detta bidrag och även ensamstående förälder finansiering, under tiden hon är mer än halva tiden med sin partner hon har ett förhållande i cirka fem år. Denna nya partner har Fin- bra inkomst. Har de rätt till dessa pengar och var kan jag rapportera det? Tack

Alarik Hammarström
  Like 0   Dislike 1

Mitt ex är skyldig att rapportera alla frågor som rör våra barn. Detta händer inte, hur kan jag kontrollera om mitt barn får ett stipendium? Och hur mycket detta belopp?

Leon Bergstrom
  Like 2   Dislike 1

Jag bor med min kunskap eftersom jag hade en kamp med min far, men av dem alla jag måste betala hyra, de tycker att det är bra att jag bor bra, jag ibland förmedla till sina barn, kommer detta att vara ett problem med duo?

Gabie Selander
  Like 3   Dislike 2

Jag är DUO snitt på min student, har böter och nu har en skuld med dem öppna med en "undersökning" att de skulle ha gedaan.Dit forskningen kommer att gå bo hemifrån Ja / Nej Tre besök har ägt rum, varav två under skoltid. Jag var inte logiskt hemma. Därefter har det skett en nära studie där två grannar inte har gjort ett skriftligt uttalande och två gjorde. Av de två som har gjort det finns flera sakfel verspreid.Ik bor i det huset i flera år, jag sover det varje kväll, men har också en studie, praktik och ett socialt liv. Jag kommer att lämna in ett klagomål och de bevis som jag måste lägga till i morgon. Vilka möjligheter finns det i mitt sortiment för att visa att huset jag bor i, den adress där jag registrerade? DUO har här gjort ett stort misstag och utföra en felaktig utredning.

Willhelmina Pettersson
  Like 1   Dislike 0

Jag planerar att bo tillsammans med tre andra studenter under en period av sex månader i en stuga. Detta innebär en stuga som står på en stugby med en privat hyresavtal. Det totala beloppet som vi kommer att dela sinsemellan. Nu kommer den enda person som hyresavtalet är i namnet övervägas för icke-hemmahörande stipendium? Om så är fallet, kan detta lösas genom hyresavtalet innan uppdelning i fyra? Jag antar att vi bara kvalificera sig för det utländska stipendium om vi är registrerade i motsvarande GBA. Är detta alls är möjligt i händelse av en chalet eller kommunen beror. I detta fall är det en chalet i Arnhem. Tack för din moeite.Mvg, Robbert

Arfwed Åhlund
  Like 1   Dislike 1

Jag bor med en släkting, eftersom jag inte kan studera hemma. Det finns kontroll av DUO komma, och de har ålagts böter + skuldstudiekurs. Detta gör min stufiefinanciering också avskaffas. Men detta är felaktigt! Jag in ett klagomål och fick svar som den har kommit, så jag har inget mer att ta emot deras. Vad gör jag nu? Jag kanske eller kanske inte kvalificera sig för studerande? Jag är bara falskt anklagad!

Gudrid Mattisson
  Like 2   Dislike 0

Jag är en husägare och min make och barn bor i en ägarbebodda. Min bror i lagen är ett problem barn som inte har någon kontakt med sina föräldrar. Hans far lämnade till utlandet och hans mamma vill ingen kontakt med honom. Eftersom han fortfarande går i skolan och har inget tak över huvudet, skrev han på mig. Han kommer i genomsnitt 4 till 5 gånger per vecka för att bo och äta. Han är ofta i en annan bror eller vän. Nu har det funnits kontroll igår och jag ville låta dem men de skulle föredra att vänta på honom. Eftersom han var på väg hem. De skulle komma tillbaka vid anställning som är 18: 00hrs. De återvände aldrig. Vad ska han göra nu?

Dollie Dahlstrom
  Like 5   Dislike 2

Duo tar lätt ett administrativt beslut som grundar sig på att de har besökt en gång för att se om detta är din adress där du faktiskt bor. Detta är vad som händer med mig, men tyvärr var jag inte hemma eftersom män tyckte det klokt att besöka under skoltid. Min tidigare hyresvärd har sagt till dem att jag faktiskt bor här, men han ville inte bryta mitt privatliv. Jag har lämnat in en invändning men tyvärr inte utreda fallet eftersom klagomålet faller utanför den tidsfrist på sex veckor. Det är en fråga om kommunal datahämtning där jag Duo skriftligt tillstånd att göra gegeven.Toch vill göra något för mig. och nu sitter jag här med händerna i mitt hår och jag ser ingen framtid. Jag är en student med kostnader jag måste betala för. Jag är bara falskt anklagad men DUO kommer inte att inse detta.

Silvan Aaberg
  Like 0   Dislike 1

En invånare studerande måste leva hemifrån. Han kan kontakta bekanta inom samma distrikt / stad, uppenbarligen med regelbundna hyran betalas, och har därmed maken.Geeft inga extra resekostnader extra än denna misstanke med DUO, och eventuella problem?

Gudborg Aspelund
  Like 2   Dislike 1

Jag bor ungefär en månad nu inte längre hemma. Jag bor med en kvinna som jag känner från det förflutna. Jag vet inte min far och min mor, jag bor inte längre. Jag fick ett litet rum så att jag har tak över huvudet och bara Nasreddin skolan kan. Detta är för närvarande min postadress. Ska jag registrera även här genom staden för ett tilläggsbidrag? Och hur är det med fotokopia av jehuurcontract eftersom jag har det inte

Aston Edlund
  Like 5   Dislike 0

Jag ska gå med mig pojkvän och hans föräldrar dra sig tillbaka, men min fråga är hur som lämnar den icke-hemmahörande stipendium? Det beror på att du måste ha ett hyreskontrakt eller köpeavtal i ditt namn, och eftersom du behöver en kopia av ett kontoutdrag. Det är inte logiskt att i mitt namn eftersom det är hemma hos sina föräldrar. Så hur exakt? Mvg

Gullmai Berglund
  Like 5   Dislike 0

Hej, jag har en fråga. Detta kan tyckas vanligt men en viss person har gjort något för mig flera gånger, inklusive ljus misshandel. Här kan polisen inte göra någonting eftersom det fanns brist på bevis. Nu vet jag att denna person gör studiefinansiering men kommer inte längre går till skolan. Kan jag rapportera det någonstans eller anger att personen på detta sätt måste fortfarande betala för något? Mvg

Pär Ostlund
  Like 4   Dislike 0

Jag har registrerat med en kommun och även tecken på retur. Så jag lever hemifrån, men var fortfarande bara vanlig normalt boende hemma handväska?! Allt har arrangerats för September 5 och har också skrivit bevis. Vad händer nu?

Isabel Ekholm
  Like 4   Dislike 0

Nu undrar jag vilka regler som gäller i följande situation: Vad händer om du hyr som barn med dina föräldrar. Det finns situationer där det förekommer. Att ett barn var en tid hemifrån, men på grund av problem det fanns inget annat sätt än "kris vård" med föräldrarna, förutsatt att allt går som det redan gjorde med barn. Barn fortsätter att hyra det, de är huisbaas.Er är ingen förälder / barn interaktion i hemmet, trots att de faktiskt har sett familjen. Men bara ett barn upp och bidrar som alltid händer när någon gräver woont.Wat då?

Dorthe Sandahl
  Like 0   Dislike 0

Jag är registrerad med en stiftelse som har flera hem. Förra året bodde jag på en annan adress än i år. De berättade för mig att ändra min adress på dem gå, men de har fortfarande inte gjort. Vad ska jag göra?

Gedeon Ahlander
  Like 0   Dislike 2

Bästa Seagull, jag undrar vad reglerna är i följande situation. Det händer eftersom det ofta att eleverna i Amsterdam hitta ett rum där du inte kan registrera sig i kommunen. Detta är naturligtvis lite konstigt men som student är ofta så glad att du har något. Det är i detta fall rätt att du är registrerad som bor hemifrån tillstånd, men du kommer inte att leva på den adress där du äntligen registrera dig. Det är kanske inte riktigt en perfekt situation, men det är inte orättvist att du får en rättvis levande hemifrån eftersom du bara betala hyra och resten av dina fasta kostnader. Finns det andra arrangemang? Tack för din antwoord.Vriendelijke hälsning

Amandus Sjögren
  Like 3   Dislike 0

Vad händer om du bor hemifrån och egentligen bara leva, men du måste betala hyra? Hur kan du bevisa att du lever hemifrån.

Gärdar Sundström
  Like 1   Dislike 0

Dear Sir / fru, jag hade en fråga, nämligen hur det när jag bor hemifrån? Jag flyttar in med mig vän, men hyresavtalet är under hans naam.Groetjes

Verona Söderholm
  Like 4   Dislike 2

Kära Ellen Wichers Schreur, för de belopp som bidrag Se artikeln: Med vänliga hälsningar, Seagull

Parsifal Augustsson
  Like 4   Dislike 0

Hej Kaytje, är den springande punkten att du kan visa att du verkligen inte lever hemma och är inte registrerad med nepadres. Med sin egen hyresavtal som är bevisat i det här fallet är minimal viktigt att du kan bevisa att du bor där. Betala honom hyran via banköverföring plus ett uttalande att det minska kostnaderna för hyra och g / l / w gå och registrera det in.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Vanessa Dalin
  Like 0   Dislike 0

Longhorn Beetle Hej, Ja du har att verkligen leva där du är folkbokförd. Du kan ge din adress i utlandet, följ studien och åtminstone behålla din ov kort .Med Hälsningar, Seagull

Ave Dalin
  Like 3   Dislike 1

Bästa Carishma För det utländska stipendium ska du faktiskt bo någon annanstans och registrerade staan.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Vivan Ekblad
  Like 1   Dislike 1

Bästa Donovan, normalt, ja, men du kan be DUO att inte ta hänsyn till inkomster av dina föräldrar. Till exempel om du har en lång tid haft någon kontakt med dem eller om det finns en konflikt. Det finns en särskild blankett för: Med vänliga hälsningar, Seagull

Wollert Bergman
  Like 2   Dislike 1

Hej Robert, kommer en husbil inte att fungera eftersom det måste vara registrerad till en adress i kommunen, andra än adressen till din ouders.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Gullabritt Gustafson
  Like 0   Dislike 2

Hej Natasha, gör invändning och basera din invändning med så mycket bevis som möjligt. Kanske det finns vittnen. Då måste vi vänta och se vad DUO tillåter doet.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Benigna Schauman
  Like 5   Dislike 0

Kära Lotte, du bara registrera dig på adressen till din vän. Andra lösningar är inte verkligen gillar du informera din vän woont.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Christofer Grönblom
  Like 5   Dislike 2

Lotte Hej, Om du registrerar dig med släktingar, inspektions tjänsten inte bara tror du bor. Efter några veckor kommer du tillhör vara folkbokförd på den adress där du woont.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Anne Odhner
  Like 1   Dislike 1

Kära Jacqueline, måste du visa att du bor hemifrån faktiskt. Det innebär att det registreras, ett hyresavtal och en vanlig närvaro .Med Hälsningar, Seagull

Alexius Åkerström
  Like 0   Dislike 2

Kära Jacqueline, måste du bevisa att du verkligen lever hemma bent.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Aise Laxman
  Like 4   Dislike 0

Kära Saartjr, ser jag inte ännu vad du skulle ha gjort fel. Kanske dotter frågade för en icke-bosatt stipendium och sade att de bodde med dig, men det åligger din dotter. Om DUO tror att det är något fel, kommer det vara ett tecken på dottern komen.Meet Hälsningar, Seagull

Vikar Karlsson
  Like 1   Dislike 2

Kära Sophie, det är naturligtvis irriterande, men om du verkligen lever, har du inget att frukta. Om det kommer ett meddelande som du håller, gör du något emot och gå på jakt efter sina egna vittnen. Skräcken jag förstår, men det är nu som afwachten.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Lek Hammarberg
  Like 5   Dislike 2

Kära Monique, jag tror att det finns två saker överlappar varandra. OV ersättning utomlands är möjligt om du bor i Nederländerna, men studerar utomlands. Och bor hemifrån utställning som naturligtvis endast gäller om du bor bort bent.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Görild Skoog
  Like 5   Dislike 0

Hej Caroline inspektioner har blivit striktare och inspektörerna lämnar litet utrymme för tvivel: böter och återvinning arkiveras snabbt. I ditt fall, är det värt att visa din lika så mycket som möjligt. Avsaknaden av en noggrann undersökning kan vara ett sådant element. Jag tänker också på butiker där du ofta kom och andra vittnen. Om din faster har tecknat något utan att språket ska vara tillräckligt kunna, som faktiskt har för lite värde, men en signatur är en signatur. Det kommer inte att bli lätt. Inspektörerna har legitimeras, frågade de om de kunde gå till ditt rum, fick de ta bilder där? Om inte, så finns det inte fråga om en lagligen erhållits "bevis" .Med Hälsningar, Seagull

Esse Rehn
  Like 5   Dislike 2

Fleur Hej, om ett leasingavtal med namn och är en revision utförts kontroller bekymrad eget rum beschikt.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Siegfrid Sjöberg
  Like 0   Dislike 1

Hej Fcp, tills du är 21 år, föräldrar förväntas betala en föräldra bidrag till student barn. Detta bidrag grundar sig på föräldrarnas inkomster och minska ekonomiskt stöd om du behöver låna pengar, det kompletterande bidraget. Men det finns gott om fall där det inte är möjligt att få uppgifter från en förälder och elev kan begära DUO att inte ta hänsyn till en viss inkomst vid fastställandet tilläggsbidrag. Fyll i formuläret och skicka det .Med Hälsningar, Seagull

Villard Ekberg
  Like 4   Dislike 0

Hej Vin, om studien i Nederländerna har erkänt det med dig istället för en kollektivtrafik passera en avgift kollektivtrafik ?? 98.11 blir per månad. DUO kontrollerar din post i databasen för högre utbildning i den flamländska ministeriet för onderwijs.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Bolla Erlandson
  Like 3   Dislike 1

Kära Mayke, jag antar att det inte finns någon hyra, så du som bor hemma kommer att aangemerkt.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Lisebet Blom
  Like 4   Dislike 2

Kära fröken, har DUO ett klagomål officer: Klagomålsansvarig DUO, Svara nr 392, 9700 VB Groningen.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Alfon Gylling
  Like 0   Dislike 0

Hej Mien De ?? 245 är förmodligen bara på aktiemarknaden, medan det i 700 ?? delvis ett lån zit.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Gunvard Sjögren
  Like 0   Dislike 0

Kära Gemma Om partnern är en skatt partner, det finns ingen rätt till den ensamstående föräldern kredit, men kommer fortfarande att finnas rätt att studera. För den skatt du måste vara på Skatteverket, studenten på Duo.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Brittmari Järnefelt
  Like 5   Dislike 0

Kära Anonymous, kan du skriva till ditt ex om detta. Kanske DUO kommer också att ge information. Beloppen för bidrag finns på: Med vänliga hälsningar, Seagull

Engelhart Lundquist
  Like 0   Dislike 2

Bästa Hazal, om du får en rättvis bor hemma är inte ett problem. Bor hemifrån på en mässa är ett leasingavtal nodig.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Elias Stenström
  Like 5   Dislike 0

Kära Mary, irriterande och obekvämt. Har du en inspelning av förbrukningen av vatten, gas och elektricitet? Ange även om DUO kan komma som du är i skolan. Finns det ett vittne som argumenterar till din fördel, ange också aan.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Wiebe Rehn
  Like 1   Dislike 0

Bästa Robbert Huruvida en kommun medger permanent uppehållstillstånd i en stuga i en semester beror på zonindelning. Om det är tillåtet också in i den kommunala registret. Stugan kommer att hyras ut som en helhet och inte per rum. Låt sedan förbereda de viktigaste hyresgästen hyresavtal med andrahandsuthyrning till de andra eleverna, som utan tvekan är att betala hyran till hoofdhuurder.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Hallvard Paulsson
  Like 1   Dislike 0

Bästa Ath, om det är felaktigt DUO kommer räta, men först din invändning måste behandlas av DUO.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Reinhold Richardsson
  Like 1   Dislike 1

Kära Latifa, jag skulle lika vänligt med DUO bellen.Met hälsningar, Seagull

Salmon Nordquist
  Like 4   Dislike 0

Kära Dylan, The utgången av invändningsperioden är från DUO hårt som något giltigt skäl. I så fall DUO inte gå in ditt klagomål och beslutet ongewijzigd.Met förblir Med vänliga hälsningar, Seagull

Vicki Sundberg
  Like 1   Dislike 1

Kära Evelyn, DUO kan alltid köra en check, men du behöver inte rädd för att zijn.Met för vänliga hälsningar, Seagull

Bertolt Åhlund
  Like 3   Dislike 0

Kära, är den grundläggande bidrag bevis på att du äger och inte bor hemma. För ytterligare bidrag inte uit.Met hälsningar, Seagull

Reidulf Drakenberg
  Like 1   Dislike 1

Kära Jenna, lösningen jag ser är att sluiten.Met av ett hyresavtal med föräldrarna hälsningar, Seagull

Lisamari Holmquist
  Like 4   Dislike 0

Hej PUDDIPUDDI, kan du rapportera det anonyma DUO.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Hilmer Moller
  Like 5   Dislike 0

Hej Ton, det bästa du tar en stund att kontakta DUO.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Bernice Gronberg
  Like 3   Dislike 1

Kära Resident bor hemifrån, i vilket fall kommer DUO check verkliga behoven är voldaan.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Julian Ekdal
  Like 0   Dislike 1

Kära Susan, du kan gå till kyrkan och att din nya adress opgeven.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Desiree Rosenquist
  Like 5   Dislike 0

Kära Tess, jag förstår situationen, men verkligen DUO kontrollerar om du bor hemifrån på den registrerade adressen. Om en hyresvärd inte vill delta i ett anbudsförfarande där, bör du kontakta med DUO. För icke samarbetsvilliga föräldrar finns ett arrangemang för motsträviga hyresvärdar jag vet niet.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Evalott Rosenquist
  Like 4   Dislike 2

Kära Gert, om du bor ensam någonstans, måste betalas ändå. Genom hyra eller köpa? Om du bor tillsammans kan vara annorlunda. Fri bostad är att jag inte tror begrepen.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Herlog Lundstrom
  Like 1   Dislike 2

Bästa Chanel, om du inte bor med dina föräldrar och inskrivna någon annanstans, du lever hemifrån. DUO kommer att ställa frågor om det och sedan ange att du tala med din vän bor som också betalar hyran. DUO kommer att kontrollera det och förmodligen en autograf från din vän vragen.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha