Översiktlig granskning har en Doctor Who

En tragisk berättelse eller hårda verkligheten? En kvinna kommer till läkaren. Raymond van de Klundert, känd som Kluun, beskriver i romanen till stor del självbiografiska berättelse om honom och hans första fru, Judith, som hade en aggressiv form av bröstcancer och dör vid en ålder av 36 av dödshjälp. Allt beskrivs realistiskt, även dödshjälp som Judith slutändan väljer. Enligt NRC Handelsblad, är det en hyllning till kärlek ?? ??, enligt en Times ?? litterär verklighet drama att slicka fingrarna ?? t. Det finns hundratusentals exemplar av denna debutroman som säljs, är det översatt till tio länder och filmen håller på att utarbetas. Uppföljaren till denna bok, änklingen, var som en bästsäljare. Det här omdömet beskriver huruvida denna ultimata litterära bok senaste åren i Nederländerna eller om det är bara en marknadsföring trick är, trots allt, Good Times, Bad Times fortfarande en av de mest sedda programmet ?? s, liksom den gyllene buren. Allt under sken av: sluta lagom tragedi och drama, företrädesvis baserad på en sann historia, säljer en strykande åtgång.

Titeln

Titeln visar att det börjar som ett skämt, men det packar ganska allvarligt. Livet av Stijn var ett skämt: super jobb inom marknadsföring, tillsammans med Carmen ?? den lyckligaste paret på västra halvklotet och omgivande områden ??, far till Luna ?? sin sol ?? ?? ?? och en tvångsäktenskapsbrytare. Raymond Klundert har mycket av det själv upplevt. Han var en marknadsföring man, dog av cancer hans hustru, och att glömma han började partying. När han kom till besinning Om en kvinna skrev till doktorn, med vilken han debuterade 2003.

Strukturen

Boken består av tre delar. Den första delen kallas Stijn och Carmen, är den andra delen kallas Stijn & Carmen och Stijn & Roos, den tredje delen kallas Carmen. Sektionerna är indelad i kapitel som helt enkelt är numrerade. Men de åtföljs av texter som visar stämningen i huvudpersonen Stijn:
Flickor / de förstör oss sir / de får oss att lura Sir / flickor
Raymond ?? t Groenewoud från Girls
Dessutom är texten varvas med små textrutor med bakgrund och relation med Stijn av nyligen införda tecken beskrivs på ett lekfullt sätt.
Sharon var en receptionist på BBDvW & R. Blond, en Tikkie utmanande och hon hade verkligen vackra bröst. D-kupa, svart lutning * Från dag ett jag längtade efter att se bröst lever. Sharon hade inga problem med det, Sharon var praktiskt taget ingenstans ett problem. Nor Ramon, och Håkan, jag vet nyligen. Ah, vem är jag att fördöma det.
* Gewrampled av Youp van ?? t Hek, nyårskonferens 2002.

Förhållandet mellan Stijn och Carmen

Under berättelsen blir allt tydligare hur mycket och hur ofta Stijn går med alla typer av konstiga tecken medan Carmen blir allt sämre. Läsaren kastas från antipati till sympati och medkänsla för Stijn. Stijn upplever dessa blandade känslor: den pliktkänsla och skuld eller faktiskt kärlek som driver honom? Beviljas, är det säkert förståeligt någon som alternerar sina familjeplikter med sex utanför dörren. Men till slut, kan läsaren leva med det Carmen Stijn, i all sin mänsklighet, förlåter slutligen allt och de delar den sista veckorna allt ?? förutom att andra hustru sedan. Då Carmen och Stijn visar att livet, festivalen, njuter av vintern trots sjukdomen, och att kärleken segrar trots fusk. Beskrivningen där dottern Luna adjö till Carmen är hjärtskärande.
?? Luna och jag går ut ur sovrummet. Carmen Luna kommer aldrig se igen. Gud, låt det vara en himlen där de kommer att se varandra igen. Vänligen.

Literary?

Ja, eftersom huvudpersonen, hur härsken och omoraliskt, är verkligen trovärdig, liksom den utveckling som han går igenom. Även Carmen är mycket, nästan otroligt, visar stark, kan du förstå henne helt. De fasansfulla händelser där huvudpersonen står beskrivs ibland löjligt humoristiska, men igen ?? ett sådant sätt att det är trovärdigt, såsom läkare som kommer att leverera Carmen dödshjälp spruta.
?? Du vill gå till en sida ??? frågar han och kryper på den andra sidan av Carmen på grundvattenmagasin, sprutan i ena handen och med sin fulla kroppsvikt vilar på andra. Jag tror att det är en farlig stunt och vet inte om jag ska se orolig eller skratt ska få. Om han förlorar genast balansen, faller han in i dödshjälp injektionen. Typ: vem gör en spruta för en annan faller in i den. Jag sitter här i ett ögonblick med en död läkare och en nästan döda kropp Carmen. Försök förklara det för polisen. ??
Kluun uppgav att den här scenen är nästan helt självbiografisk.
?? Boken är inte från a till z självbiografisk, men den sista delen om, ?? berättar Kluun. ?? Det dödshjälp som hänt exakt. Det var komiskt. GP var naturligtvis inte lika bekväma och han var fortfarande vinglar på en vattensäng som sprutmedel. När jag såg hur olycklig han låg på den sängen, tänkte jag plötsligt, kommer det fortfarande hända att ... På den tiden jag hade verkligen sett humorn. ??

Innovativt?

Ja, vid utformning och användning av textrutor och texter. Även om temat är inte ny, är det sätt på vilket tema uttrycks, säkert helt ny. Död och eutanasi förpackad i en prydlig jacka.

Läsbart?

Ja, eftersom smidigt format och detektion samt psykologisk spänning som bygger Kluun under historien, har du läsaren tenderar att läsa boken och grät, skrattade och skälla på en dag.


Nobelpriset i litteratur?

Absolut inte, för att det fortfarande är för mycket använder sig av den tragiska elementet i sig, packade i en humoristisk twist. Det är inte fråga om intrikata berättelser, vackra mönster som Hark tillbaka till antiken politiska intriger, och tankeväckande plottning. Men jag skulle boka om du inte redan har gjort, bör du läsa eftersom du annars mot fuskare och mot cancer kommer att se ut.
(0)
(0)

Kommentarer - 3

O o o vad speciell! Varje dag kvinnor dör av bröstcancer eller människor överallt, men i. Sällan är vackert! Att vara sjuk och döende är en ful sak, rå, förnedrande. Det fanns Carmen i denna bok är inte exceptionella i! Och Kluun partner verkligen inte! Men Kluun speciellt är att framgång i livet tydligen så formbar och uppenbarligen kände han kunde inte tro detta hände och det fanns ett behov av att skriva en bok, det återigen övertygad om att hans situation var exceptionell! Det var det! Endast hans ego är exceptionellt! Synd att så många människor där och så kallade gråtande stink i denna bok läses i ett andetag. Jag läste också i samma andetag, var det bara för att det är en mycket trevlig och välskriven bok är inte för att innehållet var så speciell!

Obegripligt att just sådana kvinnor finner detta otroligt vackra roman! Det kan bara ske, bröstcancer, kemoterapi, skalliga huvud, sjuka och nu vet du att din man lider Ja, och för honom finns det bara ett botemedel: fusk! Det är hur stolt han är över sin föraktliga beteende, skriver han en bok om det, självbiografisk, i första person, vad en lysande roman! Ja damer underbara är det inte, att medan kroppen av hans "älskade" Carmpje fortfarande varm och inbjudande hans flickvän för hennes begravning. En underbar bok, en licens för män att lämna sina fruar och brast att fuska om de också råkar få cancer. Då kan han skriva en bok! Titel? Jag och min kuk.

Terror varje människas: en obotlig sjukdom. Rädsla för ett litet barn, förlust av en förälder. Rädsla för varje människa, förlust av en dierbare.Komt en läkare som är en av de få böcker som du konfronteras med olika rädslor. En kvinna kommer att skrämma en kista behöva ge upp en del av din kvinnlighet, det är inte vad gör dig till en kvinna. Oavsett om du rakar håret, du bli av med en del: din kvinnlighet. Allt som händer i denna boek.Carmen, Stijn fru och mamma till tre-åriga Luna berättas att hon har bröstcancer. Innan dess hade hon ett underbart liv; både sin egen verksamhet, underhållande vänner runt och en älskling barn. Men sedan börjar nachtmerrie.Dag bröstet, hennes dag, trevligt att träffa cellgifter? S.Voor omvärlden är annorlunda, du köper en peruk och ett bröstimplantat och ingen ser det, men när du står framför en spegel, eller Om din man tittar på dig. Pinsamt, det är det. Kan du ser på dig själv utan avsky om du förlorat en del av din kvinnlighet? Berättelsen drar in dig i en smärtsam resa börjar med ett skämt och slutar med döden. Carmen är mycket stark, och de slåss det håller upp i Stijn gör sitt bästa för att göra det så enkelt som möjligt. Men han kan inte och söker tröst hos kvinnor med och hennes två bröst: Det är fusk! Han gjorde detta var sjuk redan för Carmen, men nu är det en sådan verslaving.Op moment'd älskar boken, lägg ner av frustration What a dick som hans sjuka fru ringer?!? Återigen en annan gång han är så söt och hjälpsamma att du geven.Je han föredrar en kram vill veta hur bra han egentligen är, men att han själv inte vet! Han vill vara där för hans hustru, men han kan inte ta det och fusk. Å andra sidan, går han alltid tillbaka till cellgifter S? Och alla läkarbesök, till skillnad från hans kompisar som laten.En överge sina hustrur hur berättar man en tre år gammal ängel hon snart förlorar sin mor, hur du ska gå tillväga som en enda make? Gör vad som är rätt för dig själv, eller göra vad du vill att din fru gör? Hur kommer du att fortsätta med ditt liv? Hur hanterar du din sorg? Hur fan ska du fortsätta efter förlusten av en älskad, som du ser dö? En historia där näsdukar är nödvändiga. En berättelse om en kvinna som dör och en man som ser ut som omslaget till boken säger. Vad hindrar dig från att läsa det, det är en lärdom från den, inspiration, motivation och vechtlust.Een trovärdig berättelse om smärta, sorg, rädsla och död med ett våldsamt slut.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också