Översikt hålla en stor Word-dokument

När du skriver en bok, kan det vara svårt att hålla strukturen noga. Visst när det gäller facklitteratur, är det viktigt att se till att du ta itu med alla ämnen i rätt ordning och i end'm säker på att du har diskuterat allt. Översikt är särskilt viktigt om du bestämmer dig för att flytta bitar av text. Här är hur du kan använda ovanstående standardfunktioner i MS Word.
  • Stilar
  • Delad skärm

Stilar

Med stilar ger dig vad kapitelrubrikerna och avsnittsrubriker i dokumentet. Detta är din viktigaste hjälp med att göra ett stort dokument. Word använder stilar för att automatiskt skapa en innehållsförteckning. Det finns också synpunkter som använder dessa stilar för att visa strukturen av dokumentet. Nedan mer om det.
En titel med rätt stil för att ge välja en titel och klicka på Start bandet i Styles rutan för att välja ett huvud.
Skapa din egen stil? Först ge en text en viss formatering, markera texten och klicka på den här knappen
 I rutan Styles. Sedan väljer du Spara markering som ett nytt snabb stil. I fönstret ser du nu skriva in namnet på den nya stilen. Alternativt kan du klicka på knappen Ändra för att ange vilken typ av stil du vill. Denna stil sparas i det dokument som du nu skapar.
Visningar
Endast rubriker show i dokumentet görs med hjälp av Disposition uppfattning. När du flyttar ett huvud, röra sig i den här vyn automatiskt med tillhörande text. Genom övre klicka på Visa och sedan Översikt Få ett verktygsfält som låter dig ange att du bara vill se rubrikerna, och på vilken nivå.
Genom att klicka på plus och minus vika respektive öppna och stänga huvudet. Genom att dra ett huvud, drar du visa det. Genom att stänga Outline vyn klickar gå tillbaka till normal uppspelning.
Dokumentstruktur
Om du vill visa strukturen av dokumentet när du är i normalläge, klickar du på Visa högst upp och sätta en bock i navigeringsfönstret rutan. För i den vänstra listan som visas klicka på en rubrik hoppa rätt till lämplig plats i dokumentet. Du kan stänga listan genom att klicka i det övre högra hörnet av fönstret på korset.

Delad skärm

Du kan ta två olika platser i dokumentet samtidigt bild genom att dela Word skärmen. Detta gör du genom att hålla musen här och sedan klicka på. Det hänger en rak vågrät linje på musen. Nu, genom att sätta musen i mitten av skärmen och klicka på en horisontell rullningslist på den platsen. Till höger ser du att det finns också en extra rullningslisten tillsätts. Detta reglage kan användas för att tonen.Weer avlägsna de önskade delarna av dokumentet? Du dubbelklickar på den horisontella linjen.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha